CALIFORNIA

california. kalifornien. the golden state.
35 miljoner invånare. varmt året runt. staten fylld med det man hela sitt liv blivit matad med. hollywood och serier. filmer och skådespelare. artister och stränder. beverly hills och pooler. kasinon i las vegas och broarna i san fransisco. GAH. jag säger bara det. kan det bli bättre? av egen erfarenhet (som jag i för sig inte har, men jag talar utifrån filmer jag sett, som ALLTID framställer allting precis som så det är) att california verkar vara helt underbart. helt seriöst, det verkar ju fantastiskt. det känns för det första ultimat att det är så VARMT. mmmmmmm. så himla skönt att glida omkring i klänningar som fladdrar i vinden (jag ser på alldeles för mycket filmer) samtidigt som man går längs stranden under den perfekta rosa kvällshimlen och bara njuter. ELLER så ligger man och steker på stranden med ett par ray bans och ett KALLT glas ... hemgjord hehe saft kanske. alltså jag kom inte på något annat. höll på att skriva mjölk men det lät ju (om möjligt) ÄNNU mindre glamouröst. dessutom så är ju denna fantastiska värme en TORR värme = perfekt för mitt hår som då INTE kommer anta samma skepnad som monicas hår gjorde i vänner-avsnittet då de åker till florida och hon ser ut som eh det finns inget ord. bara friiZZzzsssZzzSZSZzszszzsSSZSSSzsszsiiigt. och det gillar vi inte SÅ då är ju det här ultimat.
.
hur som helst. DET HÄR är mitt förstahandsval. precis som alla andra som också ska bli utbytesstudenter. MEN MEN. jag tror så här. lite predictions. jag kommer definitivt att vara med i åtminstone EN känd tv-serie under min vistelse i hamburgerlandet. vänner kanske, jag kan hjälpa de att komma igång igen för VEM vill inte se hur det gick för ross och rachel, monica och chandler och deras så små bäbis-tvilling-dockor och joey och pheobe som ja hm bara var mysiga?? jag kan ju helt enkelt styra upp det hela. det tror jag definitivt är en möjlighet. och om jag någon gång skulle åka förbi new port i min röda cabriolet så måste jag ju såklart erbjuda min experthjälp till att över huvud taget styra upp OC! vad hände med serien efter det att marissa dog. JO, det spårade ur. inte okej. jag kommer med min fantastiska övertalningsförmåga få marissa att återvända och göra en strålande come back till en NY säsong 4, som kommer bli den bästa någonsin. jag kommer självklart att sparka ut julie cooper för hon var en gris och henne hatade vi så det är lika bra att jag kommer in som en ny cool kompis till marissa och helt enkelt gör så att vi får den säsongen vi ville ha.
sedan ska jag ju självklart se california som en utmärkt möjlighet att genom skolan där antagligen få A i allt och sedan gå direkt vidare till UCLA, man måste ju ändå använda sina kontakter eller helt enkelt sin charm för att nå dit man vill och ja. UCLA är ju ändå helt okej. dans kanske. hm. jag kommer ju självklart också att träffa en massa kända personer (kontakter ni vet) och (ja jag kan tänka på er då) men ja jag tänker ge personlig rådgivning till dessa vilsna människor som bara väntar på en julia helleday att komma in  deras liv. jag kommer alltså få en strålande karriär.
ja men ungefär så tror jag att det skulle kunna se ut om jag hamnade i california. sen kan det ju alltid bli små förändringar. som till exempel att inte hamna los angeles utan ibland kanske man måste nöja sig med att bo granne med jessica simpson i beverly hills istället för robert pattinsom och det kan ju kännas lite jobbigt med tanke på att hon knappt bor i beverly hills utan mer sin egen lilla värld. men vissa saker får man helt enkelt stå ut med.
.
så. här var det första jag hade att förutse om mitt förstahandsval. jag hoppas att mina exceptionella beskrivningar fått en bild av hur jag tror att det kommer bli. SNART kommer jag lägga ut det jag tror kommer hända i det jag valt som andrahandsval... SPÄNNANDE.
.
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0