en LITEN del

ja. här är NÅGRA bilder från överraskningsdagen. HAHA det var verkligen hur mysigt som helst. jag fick frukost på sängen och så gick vi på promenad och pratade om allt mellan himmel och jord och HEHE så gjorde vi annat också som jag är för stolt för att berätta här. HAHA men kul var det.
vi åt GOTT, mumsigt, mysigt och smaskigt fika från nisses konditiori!!! sockerbullar, choklad-marsipan-hjärtan, prinsessbakelse, glasswienerbröd, chokladbollar, chokladmoussebakelse, vaniljkräm-hallon-grej! HUR GOTT SOM HELST. och det var gratis för cornelia hade FÅTT det från konditoriet!
vi hade skum-fot-bad med ett skum med en marshmallow-sockervadds-fruktig lukt! mums. det är köpt på lush i stockholm, vi har ett likadant schampoo, duschkräm och badbomber! man luktar som världens godaste godis när man använt det! :) sen gjorde vi fotinpackning, fotscrub, hårinpackning (någon hade sagt till cornelia att mjölk skulle göra håret MINDRE frissigt SÅ vi hällde mjölk i håret. MEN det blev inte mindre frissigt. kul), chokladansiktsmask gjorde vi också och så smörjde vi in oss med någon konstig lotion som SKIMRADE. weird. men fint haha.
cornelia lagade middag till oss på kvällen och hon hade gjort ratatouille till förrätt och lax med fetaost och bakad potatis till efterrätt, jag menar huvudrätt och glass och chokladsås till efterrätt! MUMMA.
.
INGREDIENSER:
1 röd paprika
1 grön paprika
1 gul paprika
2 gula lökar
1 aubergine
1 zucchini
3 vitlökskyftor
3 msk olja
2 burkar krossade tomater
0,5 msk socker
salt och svartpeppar
.
GÖR SÅ HÄR:
1. Skölj grönsakerna och skär i stora bitar. Hacka vitlöken. 

2. Hetta upp olja i en gryta och fräs grönsakerna utan att dem får färg.

3. Slå på de krossade tomaterna och låt småputtra under lock minst 30 minuter. 

4. Smaka av med salt, socker (för att framhäva tomatsmaken) och nymald svartpeppar.
vi målade naglarna och det blev ZZsssSSSzzSSszsSszsssnyyyyyyggt

här är fikat. DET NI. just det, vi såg på filmen stekta gröna tomater på kvällen och det var kanske den mysigaste filmen någonsin. SE DEN. i alla fall. det här var definitivt en present jag kommer MINNAS!!!
.
XOXO

Kommentarer
Postat av: maja

JULIAAAAAAAAA ni är ju kanske mysigaste i hela hela hela världen? seriöst, om jag är coolast och carro är mästareast så är du (och cornelia) verkligen MYSIGAST HELT KLART åååh så himla fint!!!!!!!

förresten, SNYGGA NAGLAR, du är LÄTT nästa foki!!!!!!!!

2009-11-17 @ 15:13:46
URL: http://majafjell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0