UPPDATERIIIING.

äntligen. den lilla kirunagumman lever. jag skickade ett mail till henne för ett tag sen och frågade om det skulle HÄNDA något någon gång och NU fick jag ett svar: "Hej. Allas ansökning är på gång att gås igenom nu, så du bör få ett svar ganska snart med mera papper att fylla i samt ett inbetalningkort för anmälningsavgiften. Din ansökan såg jättefin ut!!" WIHOO så himla skönt att få det bekräftat att min ansökan inte var helt dum i huvudet utan OK. det var så otroligt svårt att fylla i de engelska frågorna. eller det hade varit svårt på svenska också. till exempel: hur skulle du anpassa dig till en familj med striktare regler än din egen? hur skulle du reagera om du hamnade i en familj med en annan etnisk bakgrund än du själv? varför skulle du vara en bra ambassadör för ditt land? alltså HJÄLP jag får panik i efterhand av de där frågorna! MEN jag klarade det och tydligen så gick det ju bra HEHE.
nu är jag glaaaaad igen och ett LITET steg närmareeee.
oj jag ser helt knäpp ut på den här bilden.
XOXOOX


WIHOOO

OK. det här är alltså min nya coola blogg. jag är egentligen inte helt fööör bloggar MEN om man ska åka som utbytesstudent (SOM JAG SKA GÖRA nästa år i för sig.) så tycker man ju själv att det är roligt när folk skriver om hur de har det osv osv osv SÅ då kan jag ju inte vara sämre. hehe. HUR SOM HELST... jaaaag ska alltså 2010-2011 var 10 månader i USA! wihoooo. alltså kan det bli bättre? ny kultur, ny stad, ny familj, nytt hem, ny skola, ny kompisar, nytt språk. så himla roligt. det finns inte ens ord att beskriva hur otroligt GLAAAAD jag känner mig. FAST det kommer såklart bli världens utmaning, efter vad jag har hört och läst och sånt, MEN det är ju som en del av hela grejen. att åka iväg och bo och leva på ett nytt sätt så otroligt länge. att inte bara vara en turist utan verkligen uppleva allt from the inside. JUST det jag har typ fått cravings efter att prata engelskaaaa dessutom. ibland är jag till och med så knäpp att jag drömmer delvis på engelska redan NU. jag kommer ju helt seriöst glömma hela det svenska språket på 10 månader då. FAST jag misstänker att mitt intag av underbara serier som gilmore girls, OTH, gossip girl och sånt fint manipulerat mig VÄLDIGT mycket. but I like it.

I ALLA FALL. jag ska försöka skriva ALLT som händer med allt som har med mitt framtida utbytesår att göra här. :D:D jag kan sammanfatta allt som hänt än i EN KORT mening, för det har verkligen inte hänt något roligt. jag har haft en telefonintervju med EXPLORIUS, som jag bestämt mig för att åka med, efter många jämförelser och sånt bläää och då kändes detta HELT rätt. (ok det var en lögn att det bara skulle ta en mening) men i alla fall så har jag haft en intervju med en människa, någon omårdesrepresentant från kiruna, väldigt mysig gumma (eller yngre gumma, en kvinna, men gumma lät finare) och jag har svarat på några svenska och några engelska enkäter som kommer skickas till min framtida VÄRDFAMILJ, den som nu hittar mig. och lite sånt. jag fick berätta om mina intressen och hur jag var och en massa konstiga frågor som till exempel, "vilka tre ord skulle din bästa vän beskriva DIG med, på engelska?" eh. så himla dum fråga. hur ska JAG veta det?? jag kan ju knappt själv beskriva mig själv och hur ska jag då kunna veta vad min finaste väään beskriver mig med, hon överraskar dessutom mig inom väldigt många områden och DET är fint! :) JUST DET jag har gjort några områdesval också. 1. NEW YORK 2. CALIFORNIA 3. FLORIDA. jag vet, jag är universums mest typiska och förutsägbara människa inom detta område men hur som helst. jag VILL verkligen hamna på ett varmt ställe, det får absolut inte vara svenskt klimat någonstans! inte ok. men nu funderar jag på att välja om så att california blir först, för jag insåg just (jag vet jag är sämst) att new york verkligen ligger typ iiiiii canada, inte okej. för det betyder KALLT. absolut inte ok.
OK det där var det första väldigt konstiga inlägget.
xoxo
ok. här är jag. det känns viktigt att redan nu visa mig i min sanna miljö. tillsammans med någon sorts glass alltså. det är en stor del av mitt liv HHEEHE här befinner jag mig tillsammans med lejonet&björnens fantastiska texas fudge (nougatglass med kolasås och jordnötter). okej egentligen oväsentlig information, MEN ändå viktigt HEHE

RSS 2.0