sleepoveeeeRRR

Det här köpte jag på victoria's secret bara för att visa det, en svart strapless bra med spets HIHI och ett par beiga och svarta spetstrosor och en body splash pure seduction. Okej intressant.

OKEJ. Var ju på sleepover igår eller kan börja tidigare.

FÖRST - vi hade practice och det regnade. eller nä det regnade inte, det ÖSTE ner, it was pooring down, alltså hels sinnesjukt vad det regnade!!!!!!!!! lovar att det var någon som hällde hinkar med vatten på oss. Och så skulle vi springa 40 minuter i det där äckliga regnet. KUUUL D::D:D:D:D. fast näe. Och inte nog med att vi blev blöta när vi sprang, DESSUTOm så skulle vekrligen de jag sprang med hoppa i varenda liten vattenpöl som fanns på gatorna!!!! alltså panik. AAAAH och de tyckte verkligen att det var A S K U L. det var det inte. En tjej sparkade med foten i vattnet och skulle skvätta på en annan tjej, MEN det kom på mig istället, RAKT i ansiktet, som en vattenballong sprängdes i ansiktet på mig, med lera. HIHIHIHI ändå roligt hihihihihihihihihihihhihiiiiiii.

.

....

..

såååå vi var alldeles blöta alltså när vi kom tillbaka, skorna, shortsen, min VITA t-shirt, strumporna, sport-bh:n, håret förmodligen, sminket rann och ja. det var fräääscht ändå.

.

SEN - åkte vi hem till Mikaela's house och bytte om till torra kläder. det var jag, Mikaela, Sara, Mackenzie, Michelle, Gina, Alexa, Taylor, Candace och Reiko. då bytte alla om till sina pyjamaser, jag hade DEN HÄR pyjamasen, och ja VAD jag hade ingen appropriate innan så jag var tvungen att köpa en okej?! Så här såg den ut....

seeeeeen så var det verkligen precis som ett sleepover man har sett på film. Vi beställde pizza och åt direkt ur kartongen, och den himla pizzan smakade INGENTING; vad ÄR felet i usa?!?!?!? INGET smakar något! Min värdbror EThan frågade mig varför jag saltade på allt jag åt och ja undra VARFÖR, kanske för att det inte SMAKAR något!!!!!!! Och ni som känner mig vet vet att jag saltar ALLT som ändå smakar något också, så imagine now..... sen hade mikaelas mamma bakat brownies så då åt vi dem och sen så gick vi och satte oss inne i tv-rummet och spelade mario kart. ba jaha. Sen så började de gå in på chat roulette och omegle, för er som vet vad det är, ni vet vad det är, ni som inte vet, let's keep it that way, det är inte något roligt. HEHEH. men hur som helst satt vi med det ett tag i alla fall och alltså jag lovar, hade vi suttit fem minuter mer än vi gjorde så hade jag STRYPT en av tjejerna för att hon skrek så himla högt HELA tiden!!!!!! panik.

 

sen såg vi en scary movie, the fourth kind hette den tror jag, och alltså den var väl bra, eller vad säger jag för nåt, DEN SÖG ju! usch så otroligt tråkig film, ni som återigen känner mig och har sett film med mig någon gång när det är mörkt ute VET att jag har tendenser att somna HEHE och det här var inget undantag. jag satt verkligen i skräddarställning och somnade. SÅ himla bra var filmen! :D:D:D:D:D:D:D alltså hur kul kan det vara att läsa om det här ens, ba jag somnade, eh okej!??!?! sen bytte vi telefonnummer och höll på och ja ... sen tog vi fram våra sleeping bags och lade ut dem på golvet, vi sov ALLIHOPA i samma rum, kanske 10 kvadratmeter stort, en tjej fick sova SITTANDES med tre tjejer över sig för att vi inte rymdes.................... bra där. till frukost åt vi hör och häpna, french toast fingersmed maple syrup. alltså vitt bröd i skivor, rullade i socker, smör och kanel och sen DOPPAT i sirap. alltså vad HÄNDER?!?

.

.

inser att jag verkligen hypeade det där inlägget... det VAR ändå roligt, de är jättesnälla tjejerna som var med och så men ja jag vet inte. IMORGON börjar skolan i alla fall :S:S:S:S:S:S:S


Kommentarer
Postat av: Pappsen

Du har då fullt upp med att hinna med allt! Kul! Kram o puss

2010-08-27 @ 06:54:20
Postat av: maja

MEN ÄR DOM DUMMA ELLER vet dom inte ens hur man gör riktig french toast!??!?! det ska jag visa för dig när du kommer hem. så kom hem NU julia

2010-08-27 @ 09:04:50
Postat av: stina

hihi, för att det inte smakar något kanske? LYCKA TILL I SKOLAN IDAG (eller när det nu blir, får typ inte ihop tidsskillnaden) PUSS OCH KRAM FINIS!!!!!

2010-08-27 @ 09:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0