mmmm-mmm-mmmm


VAR MED SHANNON ROWAN OCH ZUZIE igååååår kväll! först var vi allihopa på coldstone och åt en stor COOKIE DOUGHNT YOU WANT SOME HEHEHEHE med ryan, mikaela och brandon och sen åkte vi hem till rowan och spelade just danceeeee och bakade brownies med reese's peanut butter chips och såg på big bang theory och GOSSIPEEEDDDD!!! :D

och idaaaaaaaaaaag var jag i portland med mikaela och SHOPPPADEEE!!!!!!!!!!!!!! kom hem 200 dollar fattigare. MEN jag ser det som födelsedagspresenter HEHEHE since jag handlade för mina födelsedagspengar HEHE. FOREVER 21 I MITT HJÄRTA säger jag baraaaa!

okej. ska sova nu. see ya. eller fast nä det går ju inteeee :S:S:S: :( :(

FÖRSTASNÖN


IGÅR kom första snön och så här inveg jag det. Gjorde varm choklad med marshmallows i och stekte ägg och hade det på en macka. Sen satt jag och såg på film och åt det till frukost. (spillde ut både kakao och varm choklad på mig själv först men). MEN det kändes som att jag var i FJÄLLEN. Alltså ni vet hela familjen åker till fjällen, man är helt cut off from society och sitter bara framför brasan i mysiga kläder och dricker varm choklad, spelar sällskapsspel och bara ÄR. Uppskattade det INTE tillräckligt när jag väl var där. Skulle göra vad som helst för en dag uppe i de svenska fjällen med min familj nu. MEN MEN. Det här är väl det närmaste jag kommer.CARVED A PUMPKIN för första gången i hela mitt liv också!!! Gjorde det iklädd min fantastiska one-piece-peace-sign-pajamas!!!!!!


RSS 2.0