KNÄCKEBRÖÖÖD


- jag har hittat KNÄCKEBRÖD i landet som inte har knäckebrööööd!!! I AM SO HAPPY!!!!!!
- såg letters to juliet här om dagen och blev besatt av den här låten you got me - colbie caillat
- hade ett psychology test här om dagen och alltså det var så BRUTALT svårt, finns inte ens ord som kan beskriva hur svårt det var, vi hade dock en vikaaaaarieeee och alla sitter i klassrummet och svettas och flåsar för att de har panik över provet. helt plötsligt tar tristan (framför mig) fram sin bok, lägger den på bänken och börjar leta efter svaren, rachel (bakom mig) tar fram sitt häfte och börjar copy the answers, jag slänger en blick på vikarien och tar sedan fram mitt eget block och börjar leta efter svaren. ÄLSKAR den där läraren, för hon brydde sig inte eeeeens, så himla skön. och jag skäms inte ens, det var så himla värt! fick ALLA rätt på provet. AAAAAAAAAAAAH mmmmm. nice.
- är frisk igen
- MITT KREDITKORT har kommiiiiiiiiit!!!!!! jag är inte en poor little girl anymore.

tänkte bara säga attttttt

- jag lever.
- jag saknar denna supertrio brutalt mycket just nu.- en ny regel har kommit till detta hus: alla mobiltelefoner ska vara avstängda efter 10pm, vilket bara concerns me egentligen men tom sa att det var en general rule, ville slänga något hårt i ansiktet på honom när han sa det
- det här är min U.S history book, cathy covered it en dag för att hon var uttråkad

- jag är inte alls på det humöret jag ser ut att vara på bilden
- jag är jätteförkyld, hostar som en galning och kan inte andas genom näsan
- får inte springa för att min ankle är dum i huvudet
- det här är mina nya converse jag köpte i boston för 280 kronor

- jag är trött och vill sova nu.
.
.
.
..
.
tänker inte ens ursäkta mig själv för att det här var det tråkigaste inlägget någonsin, även fast det var det.

er önskan är min lag

eller alltså va.. GLÖM rubriken. aaah.

HUR SOM HELST. här kommer det en massa frågor och en massa osammanhängade, konstiga och säkert helt oförståeliga svar MEN ja.. ni får väl fråga igen om ni inte förstår vad jag menar, tror inte ens att JAG skulle förstå om jag läste det igen. MEN ja. har ni fler frågor FRÅGA PÅ bara så fyller jag pååååååååå inlägget med frågor bara! det ÄR enklare att svara på frågor än hitta på egna saker att skriva för det händer så mycket. BARA så ni vet!


typ så hääääär mycket saknar jag er allihopa

1. någon på g? :D

ja och nej och ja och nej och AAAAH bajs på dettaaaaaa...... jag har hamnat i en komplicerad situation kan man sägaaaaaaaaaaa! KUL :D :D :D men det är en pojke som är lite ja.. he stands out of the crowd så att säga.. MEEEEN det är en annan liten flicka i bilden också. alltså aaah jag kan inte bara berätta allting rakt upp och ner så här MEN låt mig säga såhär. se MEAN GIRLS och så sätter ni er in i lindsat lohans rolllllll och så tänker ni att TYP den pojkesituationen är jag i nuuuu ungefäääär. eller jag vet inte. ÅÅÅH och BRA SVAR. men jag har en massa killkompisar som är hur mysiga som helst och som jag tycker om jättemycket redan, de är asroliga. sen så är killarna här VÄLDIGT mycket mer outgoing än vad småpojkarna i sverige äääär. de hälsar och pratar med en och vet mitt namn och frågar en MASSA saker och ba we should do something sometime, och you should text me och bla bla bla. det var pep rally igår och då tog de fram alla utbytesstudenter en i taget och när de ba and now julia from swedeeeen så ställde sig the whole boys’ soccer team upp och ba SWEDEN SWEDEN och alla cheered och höll på haha askul. allaaaaa vet vem man äääär så att säga ;)

2. Hur mår du?
jag mår bara braaaa faktiskt, eller jag har varit förkyld nu ett taaaaag, hostar som en galning, kan inte andas genom näsan och håller på, är trött hela tiden men ANNARS så! det är så himla roligt här såååå jag har knappt tid att tänka och känna efter ALLS. alltså det kanske låter som att man gör samma sak dag ut och dag in och VISST det är i princip sant MEN jag tycker det är asroligt än så längeeeee i alla fall sååå det gör inget! :D jag gillar det ändå SÅ.

3. Hur går det med dansen?
dansen är AWESOME! jag dansar balett och modernt bara för jazzen var alldeles för lätt, jag var helt ärligt bättre än den läraren och the advanced jazz interfered med baletten såååå. MEN baletten är jätterolig men jobbig och moderna är så HIMLA roligt! dansar med världens mysigaste underbaraste tjej rachel, ska på henne 18-års-parteeeeey imorgon :) är HUR taggad som helst! hon är så himla söt, hon kommer fram i skolan titt som tätt och bara ger mig en kram och ba åååh julia HIHI. hon är helt galen men i loooove her shes sooo funny! :)

4. Vad händer med den där föreställningen?
Jaaaaa alltså den här föreställningen är alltså en föreställning som The Bangor Ballet har! och de väljer ut vilka som ska vara med och då blev jag utvald att vara understudy till the birthday girl’s friend, alltså understudy meaning typ stand in! HELT sjukt! :) showen hetere New York Concerto och kommer take plaaaace in january någon gång, och det gör jag varje söndag, en eller två timmar, HUR kul som helst! såååååå det är ändå LITE mer dans i alla fall! :)

5. Hur är det med vristen?
ja alltså min vrist har varit helt efterblivet konstig de två senaste veckorna, det har varit liksom crucial pain på en speciell punkt på min ankle och det har som klickat när jag sprungit och ibland har jag känt det ända upp i vaden och i knät.... KUL. så jag pratade med min coach som tog mig till the trainer och sen gick det ett tag och sen blev det inte bättre, här om dagen var jag tvungen att stop in the middle of practice för att jag gräääät för att det gjorde så ont och till slut sa trainern att jag borde gå till en doktor, göra en x-ray för att se vad som var fel och inte springa tills jag visste, jag började gråta för det också, alltså jag vet inte ens varför jag skriver det eller nåt, inte så intressant att veta, eller ännu konstigare VARFÖR jag gjorde det för jag tycker inte ens om att springa. MEN alltså det är så himla mycket familj över hela springlaget och det äääär ändå kul FAST jobbigt. men ja... så jaaa jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det.

6. vågar du bajsa??? eller är det som att bajsa hos någon man inte känner????
alltså jag vet inte om jag borde svara ärligt eller inte på den här frågan MEN hehehe alltså ärligt, jag vågade inteeee göra det i början för det var så himla konstigt hahaha och alltså AAAAAH folk kommer för evigt sluta läsa allt jag skriver om jag fortsätter skriva om bajs så här. men alltså jag kan ju säga att jag känner mig mer hemma nu i alla fall SÅ :)

7. vad är bäst (förutom coldstone ;) och sämst med Brewer?
hmmm tough question. det som är bäst är nog .. eller vänta, alltså med just brewer? jag vet inte riktigt, brewer är inte så stort, men det är mysigt, finns inte så mycket att säga om det direkt. men jag tycker om folket här. alla är så himla mysiga och trevliga, alltså VERKLIGEN. jaaaag kom i alla fall in i allting ganska snabbt, people är outgoing och intresserade och vill veta saker om en och allting. SÅ olikt från sverige verkligen, tycker synd om utbytesstudenter som kommer till sweden för vi är ju SÄMST på att.. vara... alltså helt enkelt vara som amerikanarna. vi ÄR bara. jag ÄLSKAR svenskar men som utbytesstudent tjänar man nog inte så mycket på att komma till sverige skulle jag säga. jag ÄLSKAR att det är så mycket school spirit här också, alla är verkligen engagerade i allting och allt så det är KUL! :) sen något som är sämst... HMMM alltså man åker verkligen BIL överallt, alltså man KAN ju gå, men man har alltid så mycket stuff med sig så det går typ inte att gå hem från träningen om man tror det, och since ingen cyklar här ALLS så måååååste man liksom alltid åka bil. OCH det är sämst, för man blir helt bunden till skjuts överallt, vilket inte alltid JAG tycker känns helt ooook att liksom fråga min värdföräldrar om hela tiden... så det är sämst tror jag. elller jag vet inte.

8. vad har du på dig på dagarna?
jag har på mig mina vanliga kläder bara som jag skulle ha haft hemma i sverigeeeeee tror jag, alla kommenterar hela tiden att de tycker att jag har söta kläder, att jag look adorable, någon random tjej på forever 21 sa att hon liked the edgy style i had, en annan tjej sa att det såg ut som att jag hade stepped out of a seventeen magazine och ja alltså jag sticker ju verkligen ut från mängden på det sättet i alla fall haha. INGEN klär sig som mig, alltså ingen klär sig som vi gör i sverige. folk här som sett bilder på mina kompisar i sverige och så säger att vi klär oss så himla coolt, och att ingen gör det här. men NÄHÄ gööööör det dåååå! vad är problemet!? till exempel så hade jag på mig jeansleggings, vita converse, blå-och-vit-randig långärmad tröja, ljus jeansjacka, svart paljettbasker och en svart adidasväska. och alltså folk ba AAAAAAH hjälp oh my gooood, love your hat och höll på och de tyckte att jag var så the 80’s, men att jag totally could pull it off, cause i was so pretty. ALLTSÅ folk med dåligt självförtroende borde verkligen åka till amerikat, eller folk överhuvudtaget som bara vill ha en liten boost med självförtroende for that matter. för jag skämtar inte, ALLA tycker att man är intressant och ger komplimanger hela tiden. :D

9. har du använt dina långa svarta grej som man kan knäppa över huvudet? xD
jepppp det har jag, det var så himla mysiiiiiigt att ha den, hade den med mina svarta boots och en gammelrosa halsduk, MYSIGT. min värdpappa tom literally freaked out när han fick reda på att jag hade haft på mig den i skolan, han trodde jag skämtade, like for real. han tycker jag har konstiga kläder på mig ganska oftaaaaaa MEN skitsamma.  

10. ska zuzie flytta eller hur blir det?
alltså så här är det. tom och cathy var bara supposed to be välkomstfamilj till zuzie, meeeeeeen alltså det kommer inte riktigt fungera för de att ha två utbytesstudenter hela året, för många olika orsaker så de håller på att leta efter en ny familj åt henne, men det är SVÅRT och jag vet inte om hon vet om det heller att hon kanske kommer behöva flytta om de skulle hitta en familj... men alltså jag gillar henne och kommer typ bli ledsen om hon flyttar MEN om det är for the best så antar jag att det ääääär det, jag vet inte. men jag tycker verkligen om henne och det gör tom och cathy också så det är svårt det där....

11. TRIVS DU I DITT RUM?
JA det göööör jag, gillar dock inte ”täcket” så att sägaaaa. det är som ett konstig filtliknande överkast fast inte filtigt alls och sen ett lakan under... :S inte fluffigt eller någonting... :( :( MEN det är ändå bra, jag har en bra garderob som sakta men säkert börjar bli full, jag har en stor spegel med BRA ljus HEHE en tv och en massa kläder på golvet jämt, eller på skoldagarna precis innan jag springer till bussen så plockar jag upp allt FÖR cathy städar huset och om det ligger grejer på golvet så måste ju hon plocka upp det. orättvist mot henne, eftersom att egentligen borde hon inte ens städa mitt rum, det borde jag, men jag har ingen tid SÅ! :/ men ja jag trivs i mitt rum :)

12. var i usa är du nu?
jag är i Brewer, MAINE ameeeerikat! det ligger längst upp till höger på usa-kartan, on the border to canada och ingår i new england tillsammans med bland annat massachusetts och en massa andra stater. hm vad finns det mer att säga.... typ inget. det är ganska likt sverige egentligen, det är sommar, höst, vinter och vår här, naturen är kind of the same men ja.. jag vet inte. FAST vi har det fortfarande varmt här dock. vi har fortfarande kring 20 grader på dagarna och så SÅÅÅ hehehhehehehheheheh in your face.

13. var du aldrig rädd att du skulle ångra dig när du väl kommit fram? typ att familjen skulle vara jättedålig osv osv
alltså jag vet inte riktigt. jag har inte riktigt fattat att jag är HÄR ääään, jag vet det är sjukt, jag har varit här i 35 dagar nu och fattar det fortfarande inte. TRÖG tjej om NÅNTING :S men alltså sometimes it just hits me att jag pratar engelska hela tiden, att jag hänger med helt nytt folk, bor på ett helt nytt ställe och gör helt nya saker och allting sååå. men om jag var rädd att jag skulle ångra mig när jag kommit fram, jag tror inte det. jag var rädd dock att jag skulle ha jättemycket hemlängtan och hålla på men ja.. alltså jag ska inte sticka under stolen att jag inte hade hemlängtan. för det HADE jag, BRUTALT mycket. det var awful verkligen. jag fattade inte vad jag gjorde här ens, jag fattade inte att jag hade lämnat allt och alla jag älskade så mycket där hemma för det HÄR. jag tyckte inte att jag hade några jag kunde prata med riktigt och att jag aldrig gjorde någonting och jag var sjukt sentimental och känslig hela tiden. det var jättejobbigt på riktigt. kunde inte lyssna på svensk musik utan att börja associera låtar till folk och börja grina och jag struggled med språket så himla mycket, eller alltså det kom som inte naturligt utan jag messed up hela tiden med svenska uttryck och sånt. det var jättejobbigt att prata med mina föräldrar, mina syskon och mina närmaste vänner för jag började gråta så fort jag gjorde det. MEN alltså det gick faktiskt över. trodde inte det, men det gjorde det. och det är jag så himla glad för. inget med saknaden har egentligen förändrats, den är lika stor som förut, det enda som är annorlunda är att jag faktiskt har lyckats skapa ett liv här borta nu också, jag har en familj och ett hem här. jag har en massa kompisar, jag har dansen och springningen, jag har kommit in i rutiner och sånt och jag kan prata med min värdfamilj om saker som är viktigt och som concerns me så det är awesome. och alltså språket. hjälp det gick så himla fort, jag har drömt flera drömmar på engelska REDAN. jag tänker på engelska TROR jag, tills jag kommer på mig själv med att undra om jag gör det eller inte, då gör jag det inteeeee. men alltså engelska uttryck börjar komma före svenska uttryck och jaaa det är ASKUL i alla fall! :)

okej alltså det här är nog det pinsammaste jag någonsin kommer fråga eeeeeer.....

MEN alltså jag har så HIMLA mycket att göra HELA tiden! alltså HELA tiden, SÅÅÅ det finns HUR mycket som helst att berätta för er och jag VILL verkligen göra det, MEEEN alltså jag har inte riktigt tid och jag vet inte riktigt vad ni vill veta och vad jag ska berätta och allting, vad som är roligt att höra och INTE......
.
.
såååå HÄR KOMMER DET!!!! :S :S :S
.
aaaah känner mig som en idioooot!!! AHHAHA så himla FUUUUULT det hät ÄR
.
.
.
.
MEEEEN alltså skulle ni vilja ha typ en frågestuuuuund eller någonting?!?!?!?!?
.
ALLTSÅÅÅ eller jag vet inte, men alltså tyyyyyyp att ni bara ställer VILKEN FRÅGA SOM HELST i kommentarsfältet i det här inläggeeeeet och sen så LOVAR jag att svara på dem!? VAD TROR NI!?
.
kan vara vad som helst. typ var i usa jag är, vilka jag bor med, vad jag gör i skolan, hur luncherna är, om det är likt alla high-school-filmer eller inteeeeeee,  VAD jag äter till lunch, vad alla andra har med sig, vilka jag äääär med i skolan, hur det går med springningen, dansen, vad jag gör på helgerna. JAAAAG VET INTEEEE vad ni vill veta MEN alltså tyyyyyyyyyyyp såna där frågor, OCH ANDRA FRÅGOR. fråga påååååå bara!LOVAR verkligen att göra ett helt inlägg med bara frågor och svar i så fall. och alltså FRÅGA HUR MYCKET NI VILLLLL okeeeej?!?!?!? femton frågor per person ÄR okej.
.
.
och alltså förlåt för att jag är så himla töntig och frågade om ni ville ha frågestund!!!!! :S:S:S:S:SS:S:S
.

BOSTON

VARFÖR ser jag helt borta ut?!

KOLLA MIN ARM!?!?!??!!?!? S::S:S:S

 

cool som alltid.

 

.

utbytesstudenterna minus en pojke som var på bostonresan.

folk från belgien, spanien, danmark, kina, slovakien, thailand, sydkorea och så .. just det. sverige.

bästa bilden jag fick av boston cityyyy in the night. BRA GJORT julia.

de här glasögonen köpte jag på urban outfitters i boston, köpte en massa annat också men har inte tagit några bilder på något mer. SORRY.

.

och ANGÅENDE prickeeeeen, eller den så kallade skönhetsfläcken. det är SPIRIT WEEK den här veckan och igår var det celebrity day och jag hade INGEN aning om vad jag skulle klä ut mig till.... im sooo saaaad för jag ville verkligen men jag hade INGA grejer!

.

HUR SOM HELST. pricken. jag ended up being a failed marilyn monroe. SÄMST jag vet. men alltså pricken är för det första på fel sida, jag hade ingen vit klänning, inget rött läppstift och kom helt enkelt bara fram till insikten att INGEN är ens i närheten så vacker som marilyn monroe är SÅÅÅ i might as well just give up!

.

.

.

alltså förlåt för att jag inte skriver något roligt. har bara ingen tid.

 

 

 mina damer och herrar välkommen till...

REWWWWWWWWEEEEEEEEEERRRRRR HIGH SCHOOOOL!!!!!!!!!

tänkte bjuda på en liten rundtur, elller inte rundtur för sånt hann jag inte med men jag tänkteeeee bjuda på lite bildeeeeeer från framförallt LUNCHEN i skolan. det är SAMMA varenda dag sååååååå HÄR ÄR DET.

den omtalade gula skolbussen kommer varje morgon PRICK 7.06am och picks us up precis framför huset, alltså VAD är problemet med ojämna tider i detta land?! bussresan tar ungefär 20 minuter (!!!!) för den kör runt typ hela usa innan den kommer till skolan som ligger kanske 3 minuter bort egentligen. tiden på bussen ägnas för det mesta åååååt att lyssna på musik och göra färdigt eventuella läxor som EJ gjordes klart kvällen innan. låtar jag är totaaalt obsessed by right now är don't stop believin' - journey, all the right moves - one republic, die for you - lil wayne, looking like that - westlife (pinsamt jag vet).

detta är då min korridooooor där jag har mitt skåp, detta är min kod 22-33-15 och det är PRECIS som på film, de första gångerna står man där som ett fån och kan inte öppna sitt skåp och man måste fråga om hjälp. sen nu går det FORT men om det inte går så måste man helt enkelt banka på skåpet. precis som vi alla har sett på film. och ja som bilden till höger visar. någon HURTIG person som faktiskt dekorerat sitt skåp, alltså VA!? folket här använder inte ens sina skåp för det är så kort tid mellan varje lektion så alla BÄR runt på alla sina böcker -----> vilket är förklaringen till DESSA:det här är inte ens ett skämt, IF i could i wouuuuld definitely ta bilder på folket som har exakt de här ryggsäckarna och visa men jag är tyvärr inte så diskret av mig med min kamera. alltså det finns faktiskt VISSA människor här som man ba oooooh den där flickan/pojken har ändå potential, klär sig helt okej, ser inte ut som bajs... FAST VÄNTA aaaah znyyyyg ryggsäck buddy. förstör ALLT. speciellt på flickorna som bär på dessa små godingar samtidigt:

skämtar alltså fortfarande inte. kan dock glatt meddela att jag slutat throw up när jag ser detta, börjar bli van. :S:S:S:S:S:S:S:S::S:S
.
.
SÅÅÅÅ vidare till LUNCHEN.


eller, först en bild från min performance arts class idag. detta är alltså jag.
.
NU LUNCHEEEEN AT BREWER HIGH.1. lexa 2. nanne (dansk utbytesstudent som har haft LAKRITS med sig de senaste dagarna till skolan, och jag och hon är de enda som kan äta det för alla andra är mesar) 3. mike
.
.

spencer och braden, två små mysiga och roliga pojkar, jag är bradens prinsessaaaaaaaaa
.

zuzana a.k.a. zuzca
.
om man tittar NOGA
så ser man att det är en liten väska tyyyyyp nere i vänstra hörnet, det RÖDA som sticker upp. skratta så mycket ni vill nu, det gjorde jag, det gjorde min familj när de såg den och hörde det, detta är min lunch bag. alltså jag vet, det finns INGA ursäkter, INGA men alltså det är necessary för man måste ha maten någonstans så det inte blir mosat och alltså det är... alltså NÄE det finns verkligen INGA ursäktetr, jag ber tusen gånger om ursäkt helt enkelt, om det är till någon tröst så har ALLA dessa, det är inte ovanligt alltså, bara inte jag som är retarded, köpte den för 6 dollar på walmart....... aaaah nu glömmer vi det där. snälla.
.

mikaela, mysig flicka, äter alltid chips med hummus till lunch och cheesesticks och yoghurt, BLAND annat

1. ryan skööön pojke 2. reiko, rema, nanne (utbytesstudenter hela högen, thailand, saudiarabien och danmark) 3. fokus på en av cheerleadersen på skolan, JA det finns en speciell del av ett bord där det BARA sitter cheerleaders

mike, alltså så otroligt ..... aaah. han är asrolig i alla fall
.
.

munchies, bradens lunch!!!!!! :S :S :S (inget ovanligt dock) man kan köpa en påse med såna där för 75 cents om man vill också
.

flickan som tar över hela bilden är rachel typ vääääärldens mysigaste roligaste människa, jag dansar med henne och hon fyllde år idag och bjöd på tårtaaaaaaaaa
.

VAAAAAAAD vi åt cake till lunch, fick dessutom en blueberry muffin och en brownie av tristan också så ja men vaaad okej det var GOTT.

pojken jag har psychology med, tristan, han är hur rolig som helst, observera det han håller i handen, detta är alltså mjölk fat-free SÅKLART men för att göra det hela lite godare...... så är det CHOKLADSMAK nom nom
.

jag in spanish class today, när det var slut därav ansiktsuttrycket
.
.
okej hade inte så mycket mer att säga. herrå.


B to the I to the L to the D to the E to the R

jag och mikaela i bussen, på väg till Lawrence för XC-meet och springa FEM äckliga kilometer!!!!


kolla på pojkens hår!, alexa och mikaela med grapes under läppen!??!?!, taylooor

mikaela, koo00ool gurls

reiko, michelle, alexa, pojken???, mikaela, jag

inappropriate men hehe

mikaelas tunga, mina tänder

kanske de znygaste pojkarna jag någonsin träffat

konstigt flicka, reiko, candace, kenzie

fireworks, fyrverkerier, feux d'artifice (OJ OJ OJ franskaaaaa)

vi gjorde xc girls t-shirts, detta är alltså turkosa t-shirtar sprayat med blekmedel och sen är det skrivet med sån där bubbelfärg i de vackra färgerna orange, svart och vit. alltså VA?!?!?!!? så himla fult. MEN det var kul och alltså ändå kul grej

amerika har gjort flickan sne, men bjuder på dessa bilder ändå

xoxo

alltså HJÄLP!det här visste jag inte ens om förrän för några minuter sen då cathy sa att jag var med på the cast list. HJÄLP HJÄLP HJÄLP!!! alltså visst, bara understudy, alltså stand in typ, mEN ÄNDÅ! alltså den där abby och reilly är dessutom understudies till tables (HAHA) så om några av de riktiga tables inte är där så bilr ju DEM stand in för det och DÅ blir ju jag stand in för birthday girlens friend! aaaaah. cathy ba you've only been there once and you're already in a production!

men jaaaa såååå jag ska dit på söndag och vara med på första repetitionen, HJÄLP!!!!!!!!! :S:S:S

och annan information om dansen när jag ändå håller på, jag kommer nog att dansa balett, modernt och jazz! :D :D :D längtar så himla mycket!!!!!

KRAM

ni bad om det.

eller alltså förlåt ni bad kanske inte om det, men alltså här kommer det en massa olika bilder från den senaste tiden på lite olika saker, är DÅLIG på att ta med kameran överallt SOOORRRYYYY, man lär ju INTE få ha med den i skolan så funderar på hur jag ska kunna visa hur det ser ut där. MEN MEN MEN.

mina damer och herrar, låt oss börja med huset.

kök, kök, kök

lade bara upp den här som stor bild för att jag var så nöjd med bajsbilden, jag vet jag är mogen

the master bedroom, tom in his vanliga fåtölj, en matta

ja.

.
.
.
okej så det var huset det.

och nuuuu bara lite konstiga bilder.

så här är det överallt (ALLA är tillsammans) börjar bli smått LESS

på alla som håller hand i skolan det går inte att ta sig fram!!!, lexa, cheerleadersen och deras """"dans""""""""""

footballyoga???

hemmalaget förlorade med 27-0 AHHAHAH suckeeeers.

hängde med den här flickan till hennes camp en timme från brewer i helgen, det var ASKUL. rolig info. hon är två år yngre än mig. ALLA här är yngre än mig. pratade med en tjej som jag trodde var minst 92a i fredags, MEN flickan visade sig vara 95a. ALLTSÅ VA?!

SÅ HÄR såg det ut. vi kanotade (ALLTSÅ VAD är det svenska ordet?!??!?!?!? :S :S), went tubing, hoppade från en bro, åkte bak på ett bilflak ute i skogen, grillade äpplen, tittade på stjärnorna och drack varm choklad, duschade i sjön, gjorde smores, bakade brownies, såg på film, gjorde armband (ja ni hörde) och en massa annaaaat! ASKUL ändå! :) :) :) :)

förlåt för att alla bilder är tråkiga.

camp.

alltså förlåt, ska försöka fixa något roligare snart.

saknar er.

<3

 


jooordu

okej flickor och pojkar. drar till en kompis stuga över helgen, det är labor day på måndag = LEDIG från skolan SÅÅÅÅ vi hörs på måndag någon gång.

älskar er. <3 (kooolt)

mer död än levande


AAAAAAAAAH jag hade just mitt första meet idag! alltså en springtävling, vi sprang FYRA kilometer i typ 25 grader, eller alltså det var egentligen värre för det var så FUKTIGT, man kunde typ ta på vattnet i luften.
.
.
det var 43 tjejer som sprang och GISSA vilken plats jag kom på?????
.
.
.
.
.
TJUGOTREDJE!!!! alltså jag är ju inte SÄMST i alla fall!!!!! :D :D sprang på 22 minuter och 4 sekunder...... aja JAG är ändå nöjd, sprang om en liten skit de sista 10 metrarna och sen stupade jag, MEN MEN.
.
.
.
.
.
.
.
och alltså GLÖM den där bilden där uppe, så HÄR känner jag mig nu egentligen.

!!!

iiiiiiiih!!!!! fick ett litet paket med en massa brev igår från min familj, TACK så JÄTTEMYCKET verkligen!!!!!!!!!!!! det var det finaste jag läst på länge, helt ärligt. dock gjorde jag det väldigt orutinerat och läste de när jag just satt mig på bussen så jag grät som en liten korv hela vägen till skolan. detta gjorde jag alltså igår, för DÅ var det ju den första september! åh TACK i alla fall! <3 älskar er.

.

NU. skola i 35 graders värme inomhus och utomhus, sen springträning och sen balett och sen läxor.

.

kommer dö


lite updateeeees.

som sagt, i brist på nyligen tagna bilder så....

alltså AHHAHAHAAHAHAHAHA den här bildne är så BRUTALT ful på mig så det finns inte hAHHAHAA den är så himla rolig ahhaahhahaaha alltså om det DÄR inte är ett ankface så vet jag inte VAD som är det :S:S:S:S

 

okej men nu.

1. tänkte berätta om dansen här bortaaaaa. jag KOMMER alltså att kunna dansa (därav den fina relaterade bilden dagen till ära) jag har kollat runt lite på olika dansskolor men nu har jag bestämt för THOMAS SCHOOL OF DANCE. Jag hade i princip signed up på Top Hat (en annan skola) och beställt balettskor och köpt tights och stuff men nu när
vi hittade den här, som hehehehehe verkade bättre och var en better deal såå HEHEHEH känner mig lite LITE svinig mot balettläraren på Top Hat för hon var så OTROLIGT taggad på att jag skulle börja, hur mysig och söt som helst och allting men eheheheheh. sorrryyyyy. Såg henne på walmart här om dagen och tänkte just säga hej men hann precis inse attt med tanke på vilka omständigheter som var och vilka komplikationer som skulle kunna uppstå så slängde jag mig praktiskt taget ner på golvet och gömde mig. Mogen tjej helt enkelt.

 

MEN hur som helst så VAR jag faktiskt på Thomas School of Dance idag och provdansade på en balettlektion. Alltså jag har inte dansat balett på TVÅ månader och så kommer jag dit till en massa supersmala SUPERviga tjejer iförda endast dräkt och tights och balettskor och en TIGHT TIGHT bulle av håret på toppen. I för sig hade jag också bara dräkt och tights, men ändå.. eller så här var det, jag skulle SNABBT byta om och dra på mig mina tights, hade kommit right from cross country practice så jag var svetttttttiiiiiiig och ska dra på mig dem, drar och drar och draaaaaaaar och får till slut upp de till.... KNÄNA. alltså VA?!?!?!!??! jag är så otorligt dum i huvudet, jag hade verkligen köpt CHILDREN'S tights. KUUUUUUUUUL. så jag fick slänga på mig mina äckliga springkläder igen, springa ut, låna ett par LJUSROSA tights av dansläraren, springa tillbaka, sen låna balettskor av en tjej och SEN vara med. och jag säger bara så här, det finns fem levels och där var jag i nån sorts blandklass med både level 4 och 5 och alltså HJÄLP. för det första kunde jag inte höra vad tanten SA men sen så hängde jag inte med heller, ville lägga mig ner och gråta. men ja vi får väl se, ska dit på torsdag igen mest troligt så...............

 

2. Jag räknade ut för några dagar sen att jag, sen jag kom till USA har spenderat lite mer än SJUTUSEN kronor av mina egna pengar, varav 2000 kronor gått till nödvändigheter så att säga.... eeeh. Alltså jag FATTAR inteeee vad som hände?!?!?!? Jag tror helt ärligt att jag blivit rånad. För alltså HJÄLP jag har inte köpt något ALLS ju!!! Eller.... Jag lovar det är nalle puh/mr bear/winnie the pooh/björnen som har tagit det. Eller fast nä. Han är inte så, han är bara obehaglig, eller inte obehaglig som i obehaglig men han är bara lite för mycket. Han vet som inte var gränserna går, han skriver hela tiden på facebook och skickar sms. Här om dagen han ba "kollar upp svenska fraser nu haha du vill inte ens veta vad vi kollar upp" jag ba eeeeh va? jo det vill jag. och han ba "nä, eller jo den här är faktiskt ganska bra..." och så skirve rhan PÅ SVENSKA jag tycker du är underbar. Alltså VAD är killens fel?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Såg honom i skolan igår, fick ögonkontakt, tänkte ignorera och vände huvudet rakt in i väggen. BRA där. Zneeel chej. Men alltså vad gör han? Han får ju skylla sig själv. Man får inte vara så där PÅ. Man blir ju rädddddddddd. HEHEH.

 

3. Igår när vi hade homeroom så pratade rektorn på som vanligt i högtalaren och sen helt plötsligt, out of the blue, så reser sig alla upp, lägger högra handen på hjärtat och vänder sig mot den amerikanska flaggan, får en brutalt patriotisk blick och ser alltså helt efterblivna ut. Jag höll helt ärligt på att falla ihop på golvet för att jag började skratta, eller jag började verkligen fnissa och fick lov att kväva mig själv för att kunna sluta FÖR det var verkligen inte ett skämt. Alltså det var det värsta jag varit med om.

 

3. Har bytt schema, så HÄR ser det ut nu:

1 TASC group
2 english
3 performance arts
4 psychologi/sociology
5 pre calculus honors
6 study hall
7 us history
8 spanish 1

 

4. psykologin var HUR rolig som helst, vi gjorde verkligen inget roligt egentligen men det var jätteinstressant när läraren berättade om allting som vi ska göra! :D psykologiläraren har för övrigt varit hippie och älskar the doors och var totalt förälskad i jim morrison när hon var yngre! HUR SOM HELST. satt bakom en kille på psykologin idag som faktiskt, tro det eller ej, såg HELT ok ut. Inga läskiga stora skor, eller fula breda jeans eller konstig tie-dye-tröja eller fett stripigt hår eller något finnar-på-finnar-acne-syndrom. FAST han hade i för sig några asfula svarta sportsockar i ett par väldigt konstiga mockasiner?!

en typisk amerikansk sko som pojkarna här har på sig. FINA. fast näää.

 

HUR SOM HELST han verkar vara rolig, han var skön. läraren pratade om jim morrison och frågade om vilka våra favoritpojkar var typ, alltså kändisar och hon ba nsync kanske och jag ba eeeh och muttrade or jay-z!? för mig själv och den där killen ba "oh, so jay-z is your man?" jag drog ett fint svar "yeah, he's ma man alright! i got 99 problems but a b**** (fin censur, det kanske finns känsliga tittare) ain't one" och jag tänkte inte så mycket längre, trodde verkligen att jag mumlade för mig själv men killen börjar asgarva och ba "HAHHAHAAH this class will be a lot of fun!" alltså okej. men alltså det var ju trevligt! :) DOCK så är jag typ ute på farligt vatten här tror jag, FÖR denna pojke är nämligen en EX boyfriend till en av mina kompisar jag har fått här som jag gillar the best... och de är typ verkligen kompisar fortfarande så.. :S men alltså jag tycker bara om att ha killkompisar, men det verkar som inte som att det fungerar så här riktigt........

 

5. På running practice idag var det 95 degrees. DET är TRETTIOFEM grader varmt! ALLTSÅ AAAAAAH. Vad i hela fridens namn hade vi running practice DÅ för?!?!?! Och inte nog med det, det var dessutom HUR fuktigt som helst ute och vi hade den JOBBIGASTE träningen någonsin idag! Vi sprang nog sammanlagt 5 miles, vilket är ungefääääär 8 kilometer!!!!!!!!!! FATTAR NI HUR JOBBIGT DET VAR!?!??!?!?! Alltså jag kunde varken andas eller någonting när vi var klara. Var hELT genomblöt av svett, alltså inte nog med att man svettas på de normala ställena, typ under armarna, men alltså ryggen, magen, nacken VISST men när man svettas på underarmen och benen DÅ är något fel! HELT ärligt! Men men. FIck en znyg bränna på ryggen idag också av linnet jag hade på mig, alltså VA!? Kul. Har mitt första meet på lördag förresten, alltså typ springtävling, :S:S:S::SS aaaaah.

 

6. Kommer inte på om jag har något mer att säga just nu men. VAD vill ni veta mina vänner? Alltså babblar jag bara på om skit som är HUR ointressant som helst eller är det bra? Eller bra och bra, men ni fattar. Ska jag skriva mer om något speciellt? Känner ni att jag sitter och trycker på viktig information som ni vill veta så säg ba till. Vill ni ha fler bilder? I så fall över VAD? Kan i för sig vara svårt att fixa MEN ändå ska i så fall göra mitt bästa. Vill ni ha utvärderingar av något här, typ svrige vs america eller vad? LET ME KNOW. Känns vekrligen som att jag bara skriver samma sak hela tiden nu.

 

HERRÅ.

 


a little piece of heaven för alla sinnen and a wonderfulness brought to mankind

alltså OKEJ. jag har bott och levt i Sverige i HELA mitt långa liv, jag har varit runt i en STOR del av Europa, i Zambia i Afrika och nu har jag bott i Amerikat i elva dagar (VA!”??!?! är det bara 11 dagar??? det känns som att jag varit här en evighet, in a good way alltså). Och alltså jag skrev alltså inte allt detta för att skryta eller något, hatar folk som skryter. Det gör en tjej i mitt cross country team HELA tiden, alla hatar henne typ, eller alla tjejer i alla fall MEN de är såna backstabbers så de ba HIHIHIHI när hon är around ändå. SNELT. Den tjejen var med på the sleepover till exempel. AJA hur som helst. Tillbaka till..... jooo skrytandet, eller va? Jo men den där tjejen skryter i alla fall.
.
..
vänta vA? det var verkligen inte det jag skulle skriva. JOOO just det nu kommer jag ihåg, okej jag har alltså varit på alla de där ställena och nu kommer det, jag har varit där men aldrig, ALDRIG någonsin har jag stött på något som detta. Jag kanske trodde att jag låtit min smaklökar få uppleva a little piece of heaven men NEJ NEJ NEJ. Ack så fel. (skulle i för sig kunna bero på att jag är saltmissbrukare... :( ) men hur som helst ACK så fel. Häägen Dasz, Sia, GB, Dairy Queen och Ben & Jerry’s (ja ni hörde mig!!!) S-L-Ä-N-G er i väggen!!!!!!!!!!.... (tänker inte ens nämna lejonet&björnen för det är fortfarande BÄÄÄÄÄSSSZZZSSST men okej) här kommer det.

 

 

DÄR har ni a little piece of heaven för alla sinnen och a wonderfulness brought to mankind. Okej låt mig förklara.
.
coldstone går till så här:
1 du väljer någon av de tusen olika glassmakerna som finns; SÅ SOM cookie batter, cheesecake, key lime, candy cane, caramel latte, cinnamon bun, pecan praline, white chocolate, green apple gummybear ETC ETC
2 du väljer olika mix-ins som ska vara iiiiii glassen; TILL EXEMPEL chocolate chips, butterfinger, M&Ms, apple pie filling, brownies, peanut butter, whipped topping, cookie dough, oreo cookies, blueberries, coconut, diced roasted almonds OSV OSV
3 NU så blandas/mixas/bakas detta ihop på en 20 grader kall COLDSTONE till din alldeles egna speciella fina lilla (stora) glass
4 VIPS den är klar!!!!!!!!
.
JAG har ätit DENNA underbart goda kreation, som redan fanns att välja, man behöver alltså inte stå där med TOTAL beslutsångest, vilket jag gjorde
peanut butter cup perfection: chocolate ice cream, peanut butter, REESE’S peanut butter cups and fudge.
.
ja ni hör ju. HIMMELEN i en liten (stor) skål.

.

okej tänkte bara säga det.

kan ju bjuda på en fin liten bild på mig och mina kära syskon så länge, har nämligen inga nyligen tagna bilder.


herrå


RSS 2.0