hjärttights.


!!! Jag hittade de där hjärttightsen igår! TACK till Alice som tipsade om dem! :) De kostade bara 79 kronor på Kappahl. Värt. Sen är det här de svarta skorna jag köpte i förrgår! De kostade bara 199 kronor på H&M. Alltså jag äääääälskaaaar dem! De är verkligen hur snygga som helst. Jag kommer typ inte använda några andra skor i sommar. Hehe. Okej nu tittar jag ut genom fönstret och VAD ser jag. AAAAAH vaarföööör ska det regna för? Det har vi varit fint väder varenda dag MEN just idag. Såklart inte. Usch. Jag ska dessutom springa konditionstest idag. Och det kommer gå SÅ bra. Alltså jag KOMMER efter första halva varvet (500 meter), känna blodsmak i munnen, lägga mig ner i geggan och aldrig ställa mig upp igen. Åh jag orkar inte. Dessutom är jag sugen på glass. Jag drömde att jag och min glassmästarvän hade köpt alla smaker från Lejonet&Björnen och så satt vi bara och åt dem i drömmen. Alltså förståååår ni vilken DRÖM det var! Underbart. Nä. Nu ska jag gå ner och äta frukost och sen kämpa mig bort till bussen. Klockan 11 ska jag till dansskolan och dansa också. Alltså jag kan ju lika gärna bosätta mig där. Men men.

XOXO

puderrosatygskor.


Här är cykelbyxorna jag köpte igår som innan jag satte saxen i dem hade en fruktansvärd SPETS på sig. De kostade bara 50 kronor på H&M så det var ändå okej att klippa i dem. Och här är den vita mysiga tröjan, bara 199 kronor OCH de puderrosa tygskorna, som kostade 350 kronor på Nilson, som jag köpte i förrgår. MYS. Och jag var pank igår MEN igår fick jag pengarna för att jag tvättade alla fönster hemma SÅ kachiiiing i kassan. Just det, vi hade nationellt prov i engelska idag och man skulle skriva ett cv. ÄR DET ETT SKÄMT? Jag kan inte ens skriva ett cv på svenska. Usch. Men jag skrev i alla fall att jag sökte jobbet som nanny, som var ett av alternativen och alltså smöra är sannerligen en förmåga som jag besitter. Inte riktigt okej heller. MEN MEN. Snart har vi historia OCH då ska vi få pollykakaaa, vi skrev ett tårtkontrakt i klassen att man ska bjuda på något när man fyller 18 hehe så titt som tätt får vi något gotttttttttt att äta på lektionerna. Och nu har en kille bakat en pollykaka! MUMS. Nu ska jag se klart veckans avsnitt av gossip girl!

XOXO

jaghjärtajordgubbar.


Den här bilden symboliserar i detta nu mina bästa vänner. Men efter sommaren kommer de nog vara mer än hatade av mig. MEN det gör ingenting. Alltså JORDGUBBAAAAAAAR, jag fick sommarjobb IDAG att sälja jordgubbar i sommar. AAAAAAH!!!! Jag är så fruktansvärt GLAD. Innan de ringde idag så hade jag verkligen ångest och visste inte riktigt var jag skulle ta vägen. För att HEJ en sommar utan pengar känns INTE okej. MEN NU SÅ. Jag var till och med desperat att jag och en kompis funderade helt ärligt att söka jobb som telefonförsäljareOnline. Dödsjobbet. Jobbet som har gjort folk i min ålder utbrända. Ja, vi var helt seriösa. Stackars min vän, nu får han söka själv istället, om han nu gör det. Hehe. MEN alltså jag har i alla fall ett sommarjobb nuuuu OCH det kommer vara under hela sommaren tror jag, eller alltså lite olika delar under sommaren, eller jag vet inte förresten alls. Men jag vet att jag ska få sälja jordgubbarna i Holmsund i alla fall, SÅ otroligt skönt att inte behöva åka iväg så långt för att jobba! Underbart.
.
Alltså idag har varit en BRA dag. Jag fick ett sommarjobb. Jag har köpt klääääädeeeer, och ett par skor. Jag skulle ju åka till ica maxi och köpa de där fake-conversen MEN när jag kom dit så var de trippelt så dyra som jag hade väntat mig och de var inte alls så snygga som jag trodde. SÅ jag får nog ta mig en titt på skopunkten och ersboda istället, som några föreslog! Om jag nu inte får låna några av någon. Men sen så gick jag till Lindex för att försöka hitta såna där transparenta tights med svarta hjärtan på MEN såklart så fanns de inte där heller. VAR finns det såna någonstans? Sen så gick jag till H&M istället och testade en massa kläder och jag dog typ för att allt var så fruktansvärt snyggt. Sen när jag hade sållat ut HUR mycket som helst så var jag ändå uppe i 600 kronor. MEN jag kunde verkligen inte ta bort något mer så jag gick för att betala MENmedgavs inte mitt kort. Jobbigt. Så då tog jag bort en svart lång enkel mysig perfekt sommarklänning och skulle istället betala 500 kronor. MEN då medgavs kortet inte IGEN. Jobbigt OCH pinsamt. Men jag vägrade ta bort något mer och fick panik. Men som tur var så hade jag en hundring i min plånbok SÅ det löste sig. Inte okej. Hehe sen träffade jag min syster på stan och då köpte jag en till sak för en till hundring jag hittade i min plånbok. Bra där. Jag köpte i alla fall en svart-röd-randig jump suit, ett par svarta skor med en liten klack, ett par svarta cykelbyxor och en vit tunn stickad mysig myströja också. HEHE. Jag visar det någon annan gång. Men jag är alltså glad i alla fall. FAST nu är jag pank i och för sig. Åtta kronor har jag kvar. jag välkomnar maj och nytt studiebidrag med öppna armar nu.
.
XOXO

brunaconverseochljusjeansjacka.


Jag har inte så mycket mer att säga än att jag köpte ett par nya skor igår. Ett par BRUNA CONVERSE. De är så himla fina. Åh jag älskar dem redan. Eller jo, igår när jag skulle gå och köpa den där klänningen som vi ska ha på baletten så FANNS DEN INTE!!! Alltså jag svimmade typ i affären där och då för jag fick sån panik. Och expediten verkade INTE förstå min frustration alls. Utan hon var helt oförstående och sa att det nog inte fanns några fler men men men. EH JAHA. Men till slut så lyckades jag få henne att visa att det fanns tre undanhängda klänningar i storlek medium och large. YES. Jag ska ha x-small på den där klänningen så DET var ju fantastiskt. Meeeeen sen lyckades jag få henne att ringa till Sundsvalls Birsta City och fråga efter en klänning i min storlek som de i så fall ska skicka upp hit. Tack så mycket. Så jag hoppas den finns!!! Sen fick jag veta igår också att vi ska ha VITA converse på jazzen....... sååå jag måste hitta några JÄTTEbilliga fake-converse någonstans. Var det nu finns? Min kompis sa att det kanske finns på ica maxi så jag får väl gå förbi där då. Eller gå och gå. Åka buss dit. FÖR i Umeå ligger allting JÄTTELÅNGT ifrån varandra helt seriöst. Är något lite utanför stan så ÄR det verkligen en bit utanför stan, eller centrum. Tillräckligt för att inte orka gå.

Det var den här jeansjackan jag köpte på Gina Tricot för övrigt. Jag hade min doubts senast igår om den MEN nu var den ändå bra såååå. Jag hade i för sig ändå inte kunnat göra något åt saken. MEN. Och det var någon som frågade vilken klass jag går i och jag går i tvåan på Minervagymnasium i Umeå. Samhällsvetenskapliga linjen. Och HJÄLP vad jobbigt det är. Lycka till alla nior som valt det! Nu står vi utanför skolan för tydligen har brandalarmet gått! Oj.
.
XOXO

blä.


Om det är någonting jag är less på så är det att sitta kvar på skolan VARENDA EVIGA DAG och vänta på att min dans ska börja. USCH. Jag blir så less på att jag bor i Holmsund och att det ALDRIG går några bussar. Okej. Det där var en lögn. Det GÅR bussar. MEN Holmsund ligger borta ute i ingenstans och det tar hur lång tid som helst att åka dit och sen åka tillbaka. Åh. MEN jag fick i alla fall min dansdräkt igår och den var hur fin som helst! Jag gick omkring i den en stund när jag kom hem innan jag duschade och ja just då så var min lillasysters pojkväns pappa tvungen att komma och hämta honom. Fint. Hej jag går alltid omkring i typ en baddräkt och trasiga strumpbyxor hemma. Åh alltså jag längtar SÅ mycket efter sommaren MEN det är så långt dit. Eller det är i för sig inte ALLS lång tid. Det är exakt FYRTIOTRE dagar kvar till skolavslutningen. FYRTIOTRE dagar kvar med min klass. FYRTIOTRE dagar kvar av jobbigt skolarbete. Alltså om bara själva skolarbetet skulle försvinna så skulle det vara hur bra som helst. Då skulle man bara kunna gå omkring och mysa i skolan hela tiden. För alltså jag har aldrig trivts så bra i någon klass som jag gör nu. KUL att jag bara hann gå i den här klassen i ett år. Jajjemen. Rättvist. Och jag får panik. Jag kommer inte att hinna träffa alla tillräckligt mycket och göra allting jag vill innan jag åker iväg. Det är exakt HUNDRAFEMTON dagar kvar tills jag åker nu. HUNDRAFEMTON dagar kvar av allting jag känner till och vet om. Alltså HJÄLP. Nu ska jag ha lite mer panik. Sen ska jag dansa. Balett och modernt. OCH köpa en klänning till dansföreställningarna som jag måste sy in för jag VET att det inte finns min storlek. MEN jag är ju så riiiiiiiiiik så det är ju klart att det inte kommer göra ont i hjärtat. Eller?!?!? Alltså jag MÅSTE skaffa ett sommarjobb. JUST det. Det är exakt SJUTTIONIO dagar kvar tils min kära vän MAJA kommer hem också! LÄNGTAR. SAKNAR.
.
XOXO

enliteninsikt.


Här har ni en bild som visar min sportigaste sida. Jag är seriös.
.
Alltså jag kom just på en sak. Min värdfamilj har dessa intressen: american football, baseball, basketball, football, soccer (vanlig fotboll), softball, sports, watching sports. Julia Helleday har dessa intressen: dansa, dansa, dansa lite mer, baka, sy, äta glass. Jag HATAR bollsporter. SER NI hur detta ser ut?!?!?!? Jag har hamnat hos en familj som praktiskt taget LEVER för bollsporter. Alltså jag HATAR verkligen bollsporter. Basketboll, handboll, innebandy, fotboll är ungefär det tråkigaste jag vet. Beach volleyboll KAN vara roligt på sommaren, då det är varmt, och man blir brun. MEN alltså HUR roligt är det att springa fram och tillbaka på en stor plan efter en BOLL??? Kom igen. Ja. Men det här är ju mix match in heaven! HELT KLART. Ja. Och alltså jag KOMMER typ bli en bollsportsmänniska. Hjälp. Jag ska nog spela golf där borta och funderar på att spela tennis också, och dansa såklart!!! Men alltså ååååh intensiva spring-bollsporter. AAAAH.
.
XOXO



ettskämt.


Med risk för att återigen få kommentaren att jag ser ut som en björn så lägger jag härmed ut bilden som finns i mitt pass. Jag vet. Det är ett skämt. MEN till min vän som gav den fina kommentaren, det här ser ju LITE bättre ut i alla fall. Okej nu har jag pluggat som en galning (hatar att höra när folk säger så för då får man ångest MEN det är sanningen) och nu åker jag in och dansar balett.
.
XOXO

äntligentillslutfinally.


AH!!! Jag är så himla glad just nu! Igår hämtade vi hem min syster från sin jäääääääääättelååååångaaaaaaaaaaaa Europaresa! De har varit överallt verkligen. Men nu, två veckor senare så är hon ÄNTLIGEN hemma. Alltså det finns inte ord för hur glad jag blev igår när hon kom ut ur bussen! Jag kramade i princip sönder henne och vi skrek och skrattade och grät typ på samma gång. Fint. Men ja alltså ÅH skönt att hon är hemma! Jag fick två par jättefina örhängen av henne, med motiveringen att jag alltid använder hennes örhängen, och det är faktiskt väldigt sant. JUST DET. Jag fick en glasskopa från Disneyland också! Med Musse Pigg på! Jättefin. Här är chokladbollarna jag bakade till henne sekunden innan vi åkte iväg igår, och just det, jag och min bror gjorde en stor banderoll eller vad man ska kalla det med texten välkommen hem cornelia och alla andra. Snelt. Just det. Jag var på bio igår och såg Date Night, alltså jag skrattade så jag grät helt seriöst. Och just det. Något hände med min familj igår. Vi började på riktigt krigas med mat. Jag fick ett utbrott på min käre far och slängde en påse hasselnötter i huvudet på honom. Vilket ledde till att hela köket blev fyllt med hasselnötter och att min pappa nu har en bula och en nackskada typ. Det var ju inte riktigt meningen egentligen. Sen tappade pappa ett tvåliters glasspaket på min brors huvud också. Vilket ledde till att han började gråta och nu har en bula i huvudet. Bra där. Ja. Nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga lite grann, jag har så himla mycket att göra den här veckan. Det är sinnessjukt. Sen ska jag dansa också, och idag får jag nog min nya balettdräkt!
.
CHOKLADBOLLAR
100 g margarin eller smör
3/4 dl socker
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3 dl havregryn
2 msk kallt kaffe
kokos till garnering
.
gör så här
1. Skär matfettet i mindre bitar
2. Blanda ihop matfett, socker, kakao, vaniljsocker och havregryn
3. Häll i kaffet och blanda ihop till en smet
4. Rulla till små bollar, ca 25 stycken, och vänd sedan chokladbollarna i kokos
.
XOXO


glasspaus.


Alltså nu tar jag en glasspaus från fönstertvättandet. Det var så fruktansvärt tråkigt. Usch. Mamma köpte en ny glass idag från Carte D'or, Choco Chip Muffin hette den. Den var jätttttttteeeeeeegoooood. Eller så kan det vara nougatsåsen som var god. För jag dränkte glassen i sås och ja nougat är ju GOTT. Mums. Alltså för övrigt så skulle jag skicka in en kopia på mitt pass till USA-grejen eller vad det nu var, för att jag ska få söka visum typ. Och på kopian som pappa scannat in så såg jag ut som en björn. Alltså det är inte ett skämt. Det var min kompis reaktion när hon till slut fick se kortet. Tack så mycket. Och det var tydligen inte okej, för nu måste jag fixa en ny kopia, FAST det kan väl inte vara för att jag ser ut som en björn. Även om jag inte direkt visar min bästa sida på mitt pass. MEN men, jag får väl ta ett kort på det och skicka iväg det. Hm. Mina danskompisar är i Stockholm nu och ser på Bounce (avundsjuk) men de ska köpa en balettdräkt till mig då i alla fall. Jag har skickat med pengar sååå MEN jag längtar, även om man ser ut som en korv i en dräkt, MEN det är ändå roligt att ha normala och fina (???) danskläder ändå.

XOXO

tvättafönster.


Nu ni. Nu går jag och tvättar fönster. Vi ses snart. Just det. Jag fick den här spellistan av en kompis här om dagen så den tänker jag lyssna igenom nu och se om den är bra.

XOXO

marängtårtamedlemoncurd.


Hjälp vad snabb jag är idag. Här är marängtårtan vi gjorde igår. Hemgjord marängbotten med lemon curd, banan, färska jordgubbar, hackad choklad och hackade hasselnötter på. Mums. Nu ska jag göra något vettigt. Kanske.
.
MARÄNGBOTTEN
4 äggvitor
3 dl socker
.
gör så här
1. Vispa äggvitor med socker och citronjuice i en
skål över vattenbad tills marängen uppnått 55°c.
2. Tag av skålen från vattenbadet och fortsätt vispa tills marängen kallnat.
3. Bred ut på ett bakplåtspapper. Kanske 20 cm i diameter.
4. Grädda i nedre delen av ugnen i 125°c, ca 1h.
5. Bred på lemon curd, hacka banan, jordgubbar, mörk choklad och hasselnötter och lägg på.
6. ÄT.
.
XOXO

ingeninspiration.


Ja efter ungefär en halvtimme av febrilt tänkande var det HÄR det enda jag kom på att äta som frukost. Roligt. Keso, banan, blåbär, rostade hasselnötter och jordgubbar. FAST det var i för sig gott OCH jag hade redan ätit upp resten av chokladsåsen som jag och min vän Carro gjorde igår. HEHE. Carro var här igår och då gjorde vi en jättegod marängtårta eller vad man ska säga. Jag lägger ut en bild sen och ett recept, för alltså marängen var HUR god som helst. Vi åt ingen middag igår heller, vi åt bara godsaker. HELT rätt. Glass och chokladsås bland annaaaaat. Om det är fortfarande är folk som inte provatTESTA den NU! För det ÄR det godaste som finns. Jag lovar. Vi såg på en helt värdelös film igår också. Picture This hette den och den var ett SKÄMT. Helt fruktansvärt vad pinsam den var. Jag och Carro låg i min säng och typ grävde ner oss ner till golvet för att den var så pinsam. Usch. Hm ja. Den här helgen kommer vara sjukt händelserik. Pappa är i Stockholm, eller Örebro, eller nånting, mamma jobbar och min syster är antingen i Paris, Berlin eller Köpenhamn och min bror är hemma. DET ÄR LIKA MED att jag måste vara hemma med honom. Score. Men så kan det vara. Så jag ska plugga hela helgen och det kommer såååååå mycket inte hända. Kanske fotar någon klänning jag sytt istället hehe. Eller gör en frisyr och visar HUR jag gör den, det var någon som frågade det, någon gång kommer det kanske hända.
.
XOXO

ändabortaieiffeltornet.


Jag pratade nyss med min kära syster i telefonen OCH hon var uppe i Eiffeltornet just exakt den sekunden jag ringde. ÅH värt att vi slösade en massa pengar på att jag skulle gråta henne i örat för att jag saknade henne så mycket. Och nu är nog folk less på att höra det. MEN så är det i alla fall. När jag var på min resa och vi kom till Paris och Eiffeltornet så blev det en massa strul, vi stod i kö i typ två timmar och sen hoppade vi ur den för att lärarna inte skulle betala och sen skulle de det ändå och så var allt jättejobbigt. MEN jag var alltså inte uppe i Eiffeltornet. Världens misslyckande. Hej jag heter Julia Helleday, jag var i Paris, jag stod i kön till Eiffeltornet, jag åkte hem. Värt. Hon verkar i alla fall ha det HUR bra som helst och ha köpt en massa fina kläder (hon skröt VERKLIGEN om det) och ja. Kul. Men nu kan hon ju komma hem bara. Jag har för övrigt fått veta att "easy going" som min värdfamilj sa sig vara tydligen är VÄLDIGT mycket strängare än det man tror att det är. KUL. Nä nu ska jag äta, sen gå en promenad och kanske eventuellt möjligtvis tänka en tanke att kanske förhoppningsvis plugga senare ikväll. Jag åt en daimglass förut idag med min vän Julia idag också. SOL OCH GLASS. Nu är det ändå vår.
.
XOXO

nuärjagkörd.


Jag var på arbetsintervju idag för jordgubbsförsäljning i sommar! HEHE. Jag fick gå från geografin tack vare det. SKÖNT. Dock så tror jag att jag skrämde livet ur en tjej när jag skulle hitta till Storgatan 19 där det låg. För jag hoppade av bussen och så började en tjej gå i den riktningen jag skulle, och då fick jag för mig att hon också skulle exakt dit jag skulle. Så jag följde efter henne i typ tio minuter, exakt den vägen hon gick, typ 20 meter bakom HAHA men till slut kom vi alla fall till Storgatan och då kastade hon in sig i ett hus. Inte så snällt kanske. Hehe. MEN sen var ju på intervjun OCH ja, då fick jag berätta om mig själv och så ställde de lite frågor och sånt. Sen så sa de att de ville helst att man skulle vara tillgänglig hela sommaren, MEN det kommer inte jag vara, det är MINST en vecka i juli jag är borta. Och då sa de det att det är ju inte direkt ett plus för mig då. KUL. Och de har haft 400 sökande hej då jordgubbsförsäljningen i sommar. Jaja.
.
XOXO

blommigjumpsuit.


Den här jumpsuiten sydde jag förra året tror jag att det var. Eller i somras kanske. Den blev fel fem gånger innan den till slut blev one piece och man kunde ta på sig den. Alltså planering är inte min grej verkligen. Hur som helst så är den jättemysig och jättesomrig! Har inte så mycket mer att säga. Förutom att jag inte har svarat på något av mailen jag fått av värdfamiljen så de tror säkert att jag dött eller något. Jag tänker ta tag i det nu. OCH alltså kolla blåmärket på mitt knä! Jag ramlade för en vecka sen och det är FORTFARANDE kvar. Trevligt.

Okej. Kolla på den här bilden nedanför? Jag tog en bild och hoppade, eller jag hoppade med halva kroppen typ, i alla fall så när bilden är tagen så ska jag sätta ner foten och ja. Som ni ser. Jag satte ner hela foten i den där vattenkannan, plus hela benet typ, snurrade runt och föll handlöst ner på golvet. AJ. Dumma vattenkanna.

XOXO

nyahuset.


Ja. Men säg hej till mitt nya hus nästa år. En fråga bara. VAD I HELA FRIDEN är det för stjärna som hänger där mellan garageportarna?!?!?!?!
.
XOXO

jagkommerfådansaaaaa.


!!!!!!!!!!!!!! Jag fick nyss ett mail av mamman Cathy i min värdfamilj där hon skrev och berättade en massa saker om Brewer, hur de var, vad man kunde göra och allt sånt där. OCH tydligen så är det så här att den där mormor Shirley bor i en lägenhet under huset och hon är tydligen en bakning-, sy- och stickningsgalning! MYSIGT. Cathy sa det att henne kommer du nog trivas med! SEN deras hund hette Ally och det var den största tjockaste och fetaste hunden jag sett! MEN den var söt. OCH jag kom just till insikt att om de säger att de har en hund så betyder ju det att de faktiskt kommer HA en hund när jag kommer dit. ALLTSÅ en HUND. Och jag är typ rädd för hundar. I alla fall stora hundar. HJÄLP. Jag fick se bilder på Tom, Cathy och Ethan också och haha de ser ut som typiska amerikaner. Jajjemen. MEN det är ju kul. JUST DET. Det finns en dansskola bara NÅGRA MINUTER från deras hus SÅ jag kommer kunna dansa när jag är där borta!!!!!!!! Tom's niece hade tydligen dansat där och haft ledrollen i Nötknäpparen ett år, och nu var hon danslärare! ROLIGT! Sen så sa hon att the mall låg bara 15 minuter från deras hus så det kommer finnas MYCKET tid för shopping. HEHE. Och skolan har tydligen 800 elever!!!!!!!! Det är ju nästan dubbelt så mycket som Minerva! Hjälp. Och mest troligt så lär jag bli krossad, mosad, dödad av alla som går där när jag kommer dit för they're really looking forward to have an exchange student there. Gah. Alltså. Det här är ändå bättre än jag vågat hoppats på. Det känns hur bra som helst! IIIIH! Just det, jag var och såg Alice i Underlandet igår och hm den var inte den bästa filmen jag sett, men inte den sämsta heller. Den var HELT ok. Tänkte bara säga det.

XOXO

jajjemen.


Den här tröjan köpte jag igår. Det var egentligen inte meningen. MEN det blev så ändå... Den kostade bara 99 kronor OCH som vanligt så kände de i affären igen mig och ba hehe hej igen. Inte riktigt okej. Och imorse när jag tog på mig den så hade jag inget linne på mig under och det kändes okej en stund MEN sen kom jag till my senses och insåg att det var kanske lite VÄL vågat och det skulle säkert bli ångest direkt när jag kom till skolan ändå. Så jag tog på mig min transparenta body under istället. MYCKET mer okej. Jag får köra på det där i sommar eller nåt! JUST DET. Jag skrev ett mail till min värdfamilj igår och skrev att jag hade fått reda på att de var min värdfamilj och lite sånt. OCH jag fick svar idag redan!!! Jätteroligt. Och då var det pappan Tom som skrev och han skrev, jag citerar: There was one in particular that I found cool. You mentioned in your student letter that you like to play golf. I just happen to be the high school golf coach in Brewer!! If you have your own clubs,bring them if you can. Eh ja. HEHE jag kanske råkade nämna i mitt brev att jag spelaR golf och inte spelaDE golf för typ fem år sen. Alltså hjälp. Jag är ju inte direkt BRA på det! Hehe men nu får jag väl användning för mina nya klubbor som jag aldrig använde typ. Bra där. Alltså för övrigt sa jag det att familjen tydligen är VÄLDIGT sportintresserade. I sporterna basketball, softball, american football och baseball. Eh ja. Alltså PANIK. Det där är inte RIKTIGT my cup of tea direkt! Eller jag har faktiskt spelat fotboll EN GÅNG i tiden. Jag skulle vara med på ett fotbollsläger i en vecka och hade tivngat mina föräldrar att köpa all utrustning man behövde, för jag ville ju inte verka oprofessionell. HEHE. MEEEEN det försvann ju ÄNDÅ när jag första dagen gick på sidan av planen och luktade på blommorna helt seriöst. Jag slutade efter första dagen. VÄRD TJEJ. Sen i skolan någon gång när vi spelade innebandy så var jag målvakt, jag tänkte att det var ju det slappaste så. MEN jag var så lat så jag SATT på målet och tittade bara på bollarna när de rullade in i mål. Jag fick en utskällning av en tjej i min klass då kommer jag ihåg. Vi gick i trean. Alltså jag och bollsporter är inte bästa vänner. Någonstans. Idag ska jag för övrigt se Alice i Underlandet. HOPPAS den är bra.
.
XOXO

enbradag.


Alltså FÖRUTOM att jag har fått en placering hos en familj idag i USA såååååå måste jag bara berätta om vilken TUR jag hade i morse. Alltså jag BRUKAR gå upp klockan sex. Jag vet. Jag är konstig. VEM tar sån tid liksom? MEN jag gör det av någon anledning. Och alltså JUST idag så skulle jag inte åka med pappa i bilen in till stan utan jag skulle åka buss. För han hade åkt til Stockholm och mamma började klockan SJU. Roligt. MEN så då i morse så vaknade jag och var jättenöjd, jag sträckte på mig och var hur glad som helst över att solen lyste mig rakt i ögonen till och med. Sen låg jag där och tänkte att det kändes väldigt bra, lite för bra kanske. Sen kollade jag på klockan och insåg att klockan var SJU. ALLTSÅ hade jag försovit mig EN TIMME. Fruktansvärt. Och jag var inte direkt normal, jag låg typ i fem minuter och slängde omkring mina täcken och sparkade omkring mig för att jag blev så arg. Sen skickade jag ett sms till min vän och sa att jag försovit mig. SEN började jag röra på mig. MEN! Alltså när klockan var PRICK halv nio, då vi börjar, då valsade jag in i klassrummet. JAJJEMEN. Så rättvist. Slutsatsen av detta blir att jag imorgon kommer gå upp klockan sju också! Jag åt för övrigt årets första mjukglass idag! Mums. Med noisettesås och allt. Hehe. Gott.
.
XOXO

jagdöravlycka.


HJÄLP HJÄLP HJÄLP HJÄÄÄÄLP!!!! Aaaaaaaaaaaaaah. Jag kan inte BESKRIVA hur LYCKLIG jag är i detta nu!!!!!!!!!! Den där mannen som hade ringt igår ringde jag upp nu idag och jag var HUR nervös som helst! MEN. Det var verkligen ingen fara ALLS. Han berättade att JAG HAR FÅTT EN PLACERING hos en familj i USA!!!!!!!!!!!!!!!! I delstaten Maine i staden Brewer tydligen!!!! :D :D :D Alltså AAAAAAAAAH. Det är delstaten som ligger längst mot östkusten längst upp, ovanför New York, Boston, Massachusetts (stavning????) och allting. OCH det som var problemet var att han den där killen undrade om jag tyckte det var okej att ge upp mitt delstatsval. EEEEH JA. Helt okej. HJÄLP jag DÖR! Familjen består av en pappa, en mamma, en liten son på 8 år och en labrador!!! Pappan är studierektor på skolan jag ska gå på och mamman är hemmafru! Så himla roligt. Och de var jättesportintresserade och de hade DIREKT velat ta emot mig när de sett min ansökan tydligen och det var någon representant som letade familjen hade tänkte direkt på den familjen då hon sett min ansökan. HELT ULTIMAT tydligen!!!! ÅÅÅÅH jag är så HIMLA GLAD!!!!!!!!!!!!!!! Jag hoppar av lycka. Jag skakar. Jag kan inte sluta le typ!!!!!! Åh. IIIIIIIH!!!!!! Nu ska jag försöka vara närvarande på min lektion här. Det kommer iNTE gå.

XOXO

sommar.


Nä men vad säger ni pojkar och flickor, damer och herrar, gubbar och gummor? Nu får det väl ändå vara nog. BORDE det inte bli sommar snart? Jag blir så less på snön. Det är jättehärligt att det är SOLIGT meeeen måste snön ta över hela världen fortfarande? Usch. Jag är så taggad sommarkläder också så det finns inte! Jag köpte ett par jättesnygga konstiga jeansleggings på monki med hög midja för ett tag sen, för femtio kronor. MEN jag funderar verkligen på att klippa av dem till shorts istället för alltså de var inte så snygga EGENTLIGEN på hela benen. MEN jag är så rädd att jag ska ångra mig. Nä. Hehe jag gör det nu typ. De här bilderna är för övrigt från i somras i Örebro ute i min mormor och morfars stuga. MYSIGT.


XOXO

liteledsensådärmenlitegladockså.


Alltså jag saknar min syster. KAN HON KOMMA HEM??? Roligt att hon åkte igår. MEN i alla fall. ALLTSÅ idag mellan baletten och lyriska så hade jag ett obesvarat samtal och ett meddelande i min röstbrevlåda. Det var ett noll-åtta-nummer och min första reaktion var b. Jag blev b för att någon ringde utan att jag svarade och sedan att de talade in ett meddelande som skulle bli DYRT att lyssna på och sen blev jag arg för jag var helt säker på att det var något företag som ringde och ville sälja något. Hehe. Det har hänt förut. Så jag tänkte inte ens lyssna på meddelandet ett tag. MEN sedan gjorde jag det i alla fall OCH tack och loooooov för det!!! Då var det en man från Explorius som ringde och ville att jag skulle ringa upp honom så fort som möjligt, typ imorgon sa han. HJÄLP! Vad händer? TÄNK OM jag har fått en placering och en värdfamilj. Då vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. FAST hur är det möjligt? Jag har vara varit oplacerad i bara 20 dagar står det på hemsidan där jag har min profil. HM. Ofta det gick så snabbt? Alltså hjälp jag blev HUR nervös som helst nu. FÖR tänk om det INTE är att jag har fått en placering. GAH. Vad är det DÅ?! Jag kommer hacka tänder av nervositet tills jag somnar i natt nu!!!
.
XOXO

mineuroparesatvåtusenåtta.


Ja. Jag blev hur sugen som helst på att titta på bilderna från min europaresa jag gjorde för två år sen när jag tänkte på att min syster just har åkt iväg. Så här får ni se några bilder. Jag ser ut som en liten skrutt insåg jag just. Trevligt. De översta bildern är från Madame Tussauds i London, bilderna just under är framför Buckingham Palace i London och de nedersta bilderna är ETT framför Notre Dame i Paris, TVÅ framför Eiffeltornet i Paris och TRE utanför ett litet nöjesfält i Amsterdam. Vår resa var lite annorlunda än vad min systers är. Vi åkte till Malmö, Amsterdam, London, Paris, Berlin och Köpenhamn istället. Vi skulle ha åkt till Oswiecim men bussen gick sönder. Rättvist. Tydligen så hade bussen min syster åker med gått sönder igår också. BRA den första dagen! Ja. Har inte så mycket mer att säga.


XOXO

aktaerföralltivärlden.


MINA DAMER OCH HERRAR. Akta er för denna glassmak!!! Min vän Carro åt den här på skolavslutningsdagen i ettan, då jag åt den glassen jag skrev om förra gången, och vi delade som lite SÅ jag har smakat den. OCH ALLTSÅ USCH. Den är fruktansvärd. Det kanske låter gott MEN låt er inte luras av det fina yttret. Alltså det var världens konstigaste konsistens och det var KROSSAD brownie i och inte bitar som det står att det ska vara. Och alltså den var inte god, eller den GICK väl att äta. MEN den luktade kräks. Blev man sugen då eller? Nej. Hur som helst så sa jag farväl till min syster igår. Hon har åkt iväg på en Europaresa, en liknande som den jag gjorde i nian, med sin klass. De ska till Amsterdam, Bryssel, Paris, Prag, Oswiecim (där Auschwitz ligger!!!) och Berlin. TREVLIGT. Eller MINDRE trelivgt för mig som inte får se min syster på TVÅ OCH EN HALV VECKA! Hon sov till och med i min säng i natt för att jag ville vara med henne de sista timmarna. Det var mysigt. Vi låg och pratade och lyssnade på Bon Iver. MYS. För övrigt så gick hon upp klockan tre i morse. Eh. Jajjemen. Jag har dansat både på Iksu och dansskolan idag. Och nu är jag helt slut. En liten svettdroppe skulle man kunna säga. Duschen. Skönt. Sen ska jag sova. Har dessutom lämnat min extrema fula hotmail bakom mig idag och gjort en ny. Känner mig som en ny människa. Underbart. ;) Hehe en positiv sak med att min syster lämnat landet är att jag kan låna EXAKT vilka kläder jag vill UTAN att hon kan göra något åt saken nu i två och en halv veckan. Helt okej.
.
XOXO

kokosbollar.


Jag har varit med CARRO idag. Vi var på stan. Solade. Åt kokosbollar. Pratade. Åt vit choklad. Drack juice. Det var MYSIGT. Haha. Just det, det var en jättesöt liten pojke som gick förbi med sin pappa när vi satt där och helt plötlisgt så stannade han och tog fram en liten leksakskamera och började ta kort på oss. Haha. Hur gullig som helst. Sen gick han några steg. Tog några fler kort. Skrattade hur mycket som helst. Gick några fler steg. Tog kort på ett par som passerade som blev rädda typ och ja så fortsatte han så tills vi inte såg dem mer. SÖT. Sen har vi varit hemma hos mig, ätit middag med Carros familj och sen låg vi i min säng och var bara coola. Eh. Som min vän sedan fint frågade. HUR ska hon kunna klara sig utan dagar som denna sedan när jag åker iväg? OCH alltså det är så sant. USCH. Jag vill inte ens tänka på det. Det är så fruktansvärt jobbigt. Det är precis såna här småsaker som är så underbart fantastiskt roligt, konstigt och stört. MEN det gillar jag. Nu ska jag gå på en promenad.
.
XOXO

systrami.





XOXO

jagvetinteriktigtvadsomhände.


Alltså det här linnet köpte jag på Gina Tricot förra veckan och alltså kolla. Det är en dödskalle på. Vad HÄNDER??!?!?!?!? En massa dödskallar hela tiden. Coolt. MEN jag gillar den här tröjan den är mysig. Hur snygg som helst under min jeansjackaaaaaa. OCH NU SKA JAG PÅ RIKTIGT GÖRA KLART KAKAN. Panik.
.
XOXO

godglass.


Den här glassen från Ben&Jerry's är HELT KLART en av de godaste smakerna. Chokladglass med marshmallowswirls och karamellchokladfiskar i! M-U-M-S. Hur god som helst. Prova den. Den här åt jag dagen då jag gick ut ettan förra året. Vi var hela klassen i en park i stan och satt på gräset och åt glass och jordgubbar och allt. Hur mysigt som helst. Just det. Igår var jag, Julia och Carro och några andra hemma hos Emma och körde singstar, åt glass med chokladsås och kladdkaka och såg på film och myste. MYS. Och nu ikväll ska jag in till stan igen tror jag och se på matchen mellan Real Madrid och FC Barcelona. FC Barcelona är trots allt mitt och min vän Carros favoritlag (de har snygga spelare. end of story.) HEHE jag hatar fotboll. MEN stämning är stämning. Nu ska jag baka klart lemon-curd-pajen jag håller på med MEN jag orkar inte röra mig för vi har inget socker och då kan jag inte göra hallonmarängen. Skrutt.
.
XOXO

gråsvartklänning.


Ja. Den här klänningen köpte jag på Gina Tricot för 249 kronor. Helt klart värt. Jag gillar den. Jag gillar dock inte att använda blixt när jag tar kort. MEN nu blev det så. OCH alltså jag har tappat bort mina dödskalleörhängen som jag hann använda EN gång. MEN varför hålla reda på saker när man kan tappa bort dem?






XOXO

svalorna.

Jag är tillbaka. IGEN. Jag åkte med bussen från Hemavan klockan SEX i morse. Alltså ja jag vet jag ÄR konstig. MEN jag ville komma hem tidigt, VILKET jag också gjorde. Klockan tolv klev jag ur bussen med 3 väskor, en prickig kudde, en lila filt, en svart mjukisdress (coolt) och en stor knut på huvudet med mitt hår. NICE. Sen bytte jag om och träffade Julia och Maja på stan och så gick vi runt och myste och så råkade vi gå in på gina tricot och så råkade jag köpa den här tröjan. OCH en svart scarf. GAH. Expediten sa ba hehe jaha ska du handla mer nu??? Kul. Men men. Alltså jag älskar den här tröjan. Den är hur fin som helst. MYS. Nu ska jag och min syster ha en MYSKVÄLL. BARA vi två. Vi har gjort hemkola och sitter och catchar up (coolt) om allting vi missat med varandra. Och nu ska vi se på This is it, den där filmen med Michael Jackson. See ya.
.
Förresten. Lyssna på den här låten med Laleh. Den är hur fin som helst. Svalorna heter den.
.
XOXO

rättvist.


RÄTTVIST. Jaaaaa att åka upp till Hemavan nu 24 timmar efter att jag kommit hem från Örebro. Woho. FAST alltså jag tror verkligen att det kommer bli jättemysigt. MEN som sagt. Bilåkande är inte min vän. Don't like it. MEN ja. Jag kommer hem på torsdag igen SÅ då ses vi. Hörs vi. Eller nåt. Ja de här bilderna har ni ju för övrigt redan sett tidigare, eller inte just de här MEN de är från samma tillfälle då jag tog några bilder nån gång. OCH på de här bilderna med Doris vår katt så ser man mina fötter. OCH ja jag kan ju berätta för de som inte vet att jag har storlek 40-41 på mina fötter. Det ni. Helt ovärd information. ANNAN ovärd information som jag kan dela med mig av är att när jag var hm 12 år kanskem, så tränade jag cheerleading i ett år. Haha. Det var ändå roligt MEN sen blev det på konstiga dagar så då slutade jag. HEHE jag får återuppta det när jag åker till USA typ. OCH just det. Angående USA så såg jag idag att min ansökan har blivit approved och nu håller de på RIKTIGT att leta efter en familj åt mig!!! Så. Nu ska jag hålla mig vaken så jag kan sova i bilen imorgon. God natt.

XOXO

silkesdroppar.


Ja. Jag köpte silkesdroppar här om dagen. Jag har läst att det ska göra håret mindre FRIZZZZSSSZSZSIIIIGT och att det ska vårda slitna och kluvna hårtoppar. Hej mitt hår faller av hela tiden. SÅ det är PRECIS vad jag behöver. Jag ser ut som ett troll ju. MEN det här funkade. Jag duschade igår och gnuggade in det där i håret och i morse när jag vaknade såg det ut så här!!! Ja. Det här är då jag au naturell alltså. BTW så är den där flaskan kanske den coolaste flaskan jag sett. NOT. Hej jag heter Julia Helleday och är en rockaholic. EEEEEEEEH. Rock out. AAAH. Men jag gick runt på alla frisörsalonger i stan typ och då var det den här som verkade bäst, för jag fick testa den, och den luktade godast. SÅKLART. Däremot så var jag helt borta när jag skulle köpa den. Den kostade 199 kronor och då fick jag för mig att den kostade bara 100 kronor av någon konstig anledning så jag var hur nöjd som helst. Alltså jag är seriös med att det tog mig typ en kvart efteråt att inse att den var precis lika dyr som alla de andra jag kollat på också. JUST DET. Det första som hände när jag lagt ner den i väskan i en påse med kläder i var att locket lossnade och det rann ut. Rättvist.

XOXO

oredigeradplusredigerad.


Alltså KOLLA. Det här programmet BRIDGE CS3 upptäckte jag för inte ALLS länge sen. JAG VET. Alla andra har säkert vetat om det hur länge som helst. MEN jag upptäckte det nyss och TACK OCH LOV för det. Alltså det är det enklaste redigeringsprogrammet någonsin, och det följde med datorn. VÄRT. I princip ALLA bilder man tar blir HUR fina som helst. Alltså kolla skillnaden. Bilderna till vänster ser verkligen TRÅKIGA ut jämfört med dem till höger. Ja. Jag har blivit något konstigt nattdjur och tänkte bara säga det. Så.

XOXO

syskonenhelleday.


Back from the dead. Eller back from Örebro. Eller back from VÅREN, solen, värmen OSV OSV OSV. Alltså vad händer med Umeå??? Jag har alltså varit nere i Örebro från fredag till lördag. Vi kom torsdag natt och åkte hem lördag eftermiddag. VÄRT. Nä men det var värt. Det var mysigt och allting FAST det var inte värt att sitta i bilden 16 timmar fram och tillbaka. Det är aldrig värt att åka bil så långt. Man sitter som en ihopvikt ostkrok och vet aldrig var man ska ha benen eller armarna eller huvudet eller någonting. Usch. OCH jag fick panik på slutet då jag trodde att batteriet på min mobil skulle ta slut, FÖR det skulle innebära att jag inte skulle kunna lyssna på musik. VILKET skulle innebära slutet på mitt liv. Inte roligt. MEN i alla fall. Nu är jag hemma OCH nu är det ju söndag OCH imorgon måndag SÅÅÅÅÅ åker vi iväg IGEN. Fast till Hemavan. ÄLSKA ATT ÅKA BIL!!! Not. Roligt att vi åker upp till Hemavan när ungefär ALLA människor jag känner åker hem därifrån. Här är i alla fall några cooooooola bilder vi tog när vi var i Örebro. Just det, jeansjackan och det blommiga linnet jag har på mig är två plagg jag införskaffade till min tomma vårgarderob i onsdaaaaags. LIKE IT.




XOXO

dödskalleörhängen.


Kort och gott. De här köpte jag igår. På glitter av alla ställen. MEN de kan faktiskt ha fina grejer OM man letar lite grann. Men men.

strawberrycheesecake.


Här har ni Ben & Jerry's STRAWBERRY CHEESECAKE. Vad står det på locket???.... strawberry cheesecake ice cream vith strawberries and cookie swirls, ja just det. Alltså den här smaken ÄR god MEN det är inte den godaste jag vet. Inte alls. Alltså om man ska köpa en B&J's så är inte det här den första man väljer, MEN kanske topp fem eller något HEHE. Den stora till höger åt jag och Carro på valborg förra året, vi låg i min säng med varsin sked och tog första tuggan och tyckte inte att den var speciellt himmelsk, som vi hade väntat oss. Men lika fullt så var den uppäten sju minuter senare. Jajjemän. Den lilla till vänster köpte jag och Carro på glassfesten för TIO kronor!!! Och den andra kostade, som vanligt, 50 kronor. HELT ovärt. MEN den lilla var värd. HEHE. Den åt vi när vi var på bio i lördags och såg Remember Me. Ja. Hm när klockan var halv ett duschade jag igår, och sen innan det och en stund efter låg jag och pratade med tre kompisar på msn. Alla skulle iväg idag MEN ingen hade packat. SÅ då satt vi och pratade istället. Bra där. Halv två gick jag och lade mig och sen gick jag upp nu i morse klockan sex. TREVLIGT. Men jag tänker att jag sover i bilen.
.
XOXO

RSS 2.0