new yooooork


tänkte bara säga snabbt att jag var i NEW YOOOOOORK idag HELA dagen. kan sammanfatta dagen LITE KORT.
- hade på mig 10 centimetersklackar hela dagen, tummen upp för det ::):):):)):):) mina fötter existerar alltså inte längre.
- det var VARMT i stadeeeeeeeeeen och KALLT i affärerna
- åkte sightseeingbuss i FYRA timmar och kollade på hela new yorks måste-seee, såsoooom times square, central park, trapporna där de sitter och äte luuunch i gossip girl, vänner-huset, fifth avenue, st patrics cathedral, ground zero, greenwich village, rockfeller center, chinatown, grand central station (madagaskaaaaar)
- SSHOOOOPPPAAAAAAAAAATT som någon äcklig idiot, hade ingen som helst pengauppfattning idag.:S:S:S:S satte sprätt (coolt) på 2000 kronor idag tror jag?!? :/ var och köpte grejer på forever 21, victoria's secret, banana republic och sephora! HEHE visar någon annan gång VAD jag köpte, ska se om jag kan få upp några bilder från idag sen HEHE
- köpte en iced cinnamon dolce latte på starbucks
- köpte INGEN glass på ben&jerry's, INGEN donut på dunkin donuts, INGEN smoothie i fruktståndet i greenwich village, INGEN cupcake på grand central station. kul. imorgon ska jag äta ASMYCKET fettttttttttttttttt. MUMS.
.
.
.
har inget mer vettigt att säga, eller alltså jag sa ju inte såmycket vettigt nu heller MEN MEN MEN. vi hörs allihopa.
.
och JUST det, alltså TACK
(eller nåt) för alla mysiga kommentarer, jag läser de verkligen och blir glaaaaad MEN alltså jag vet som inte hur jag ska svara på dem?! förslag någon?????
.
.
.
.
.
saknar er.

Kommentarer
Postat av: Eva

Så långe du fortsätter med mysiga inlägg så är det luuuuuugnt! Du är så himla bra som uppdaterar på det här viset... New York verkar förövrigt awesome (som att någon hade trott något annat....) Gossip Girl trapporna var kanske också det coolaste någonsin... kanske... hehe. Ha det bäst! :D:D:D:D

2010-08-22 @ 08:34:51
Postat av: Anonym

Godmorgon gumma kl är nu 09 28 i Sverige söndag och jag är på väg till kyrkan. Du behöver inte svara fortsätt bara med dina inlägg som är mysiga. krammmmmmmmmmmmmmmmmm fr mormor

2010-08-22 @ 09:29:43
Postat av: emma

ÅH älskade new york! skulle helt spontant ha åkt dit med dig...känner jag nu. bra att du har hittat världens bästa affärer och juliaaaa,ät MASSA glass imorgon hehe! sköt om dig och ha det så underbart roligt!! saknar dig :)

2010-08-22 @ 11:20:16
URL: http://emmasjostedt.blogg.se/
Postat av: Patricia

blir avis ju! vill också shoppa på forever 21 och victoria's secret!!!! köpte tydligen inte tillräckligt med grejer där när jag var i usa...haha

ha det bra, kram:D

2010-08-22 @ 12:57:19
Postat av: Mamsen

Så kul att se och höra hur du har det! Nu har vi varit i kyrkan och snart åker vi på middag hos ett par kompisar. Här regnar det och är mulet...Stor kram vi hörs ikväll.

2010-08-22 @ 15:03:47
Postat av: Pappsen

Hej gumman! Fräna bilder! Du kan ju själv göra kommentarer på samma sätt som vi, d v s gå till bloggsidan och kommentera. Enkelt!

2010-08-22 @ 15:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0