sososososososoooohappyyyyyy.vet inte riktigt vad som hände. men DE HÄR TVÅ PAR SKORNA beställde jag just från urban outfitters. shoe-shopaholic. im not gonna lie. är inte direkt upprörd dock. JUST SO HAPPY!!! älskar dom. hade 75 dollar i gift cards och sen var det 20% off just today för att det är a freaking SNOWSTORM outside, hehe, och sen så var skorna så dyra så NO TAXES, inte heller någon frakt!. HEHEHEHEHEHEHEHE dessa två par skor ended up costing me 75 dollar. alltså 525 kronor! KIND OF OKAY. alltså för TVÅ PAR UNDERBARA SKOR LIKE THIS. de svarta skorna kostade originally 2100 kronor SÅÅÅ!!!!!
.
.
har inget annat vettigt att säga.

GODJUL.FELIZNAVIDAD.MERRYCHRISTMAS.JOEYEUXNOËL

OKEJ. har firat världens bästa amerikanska jul någonsin idag och igår! UNDERBART. fantastiskt. helt sjukt vad bra det har varit. har fått JÄTTEMÅNGA fina presenter. :) :) :) här är några bilder.

det här var på JULAFTON


OFF TO CHURCH. vi var i en katolsk kyrka. lite skrämmanda. i'm not gonna lie. men det var mysigt.

FÖRBEREDELSER för LOBSTER DINNER. hjälp.

THE lobster dinner.

BAKNING. pepparkakor med hemgjord svensk pepparkaksdeg. knäck.

.

.

JULDAGEN

julklappar. michelle.


frukost. NYBAKTA CINNAMON ROLLS.

sara och michael.

HENRY.

michelle och john.

damon och morgan. allihopa. mikaela.

SO MUCH HAPPINESS.

LITEN DEL AV FAMILJEN. michelle, matt, sarah, danny, mikaela, julie.

KLART. lite av mina julklappar.

EFTER DETTA så dog min kamera. men vi åkte till mormorn och morfarn och hade en till christmas, åt mat och efterrätter och öppnade mer julklappar. sen åkte vi hem till min systers pojkväns familj och var hos de en stund och delade ut lite julklappar och sånt.

 

ALLTSÅ DET HÄR VAR EN SÅ UNDERBAR JUL SÅ DET FINNS INTE. ÄR SÅ GLAD. pratade med min svenska familj också, både igår och idag och det var fantastiskt. saknar dem så otroligt mycket och önskar bara att de kunde vara här också. skulle vara det bästa av två världar. men men.

.

GOD JUL MINA VÄNNER.

 

 

 svensk jul i min amerikanska familj.


DET HÄR PAKETET fick jag av min familj här om dagen! FYLLT med julklappar, en presentjulkalender, pepparkakskryddor, luciasaker, glöggkryddor, marabou, daim, djungelvrål, zoo, haribolakrits, hemgjord fudge, hemgjord knäck, saffran, hemgjord rocky road!!! förstår ni hur UNDERBART det var! MMMM-MMMM-MMMMMM
.
och sen så bakade vi de här lussebullarna här om dagen också!!! hur goda som helst. svårt att förklara att lussebullar är fika så folket här åt det till både frukost och typ till maten, fint fint. imorgon ska vi göra knäck och pepparkaksdeg och ett pepparkakshus. och sen på söndag ska jag åka och se alla mina danskompisar i THE NUTCRACKER!!! är sooo excited. ska bli hur roligt som helst! btw. har varit hemma exakt hela veckan för att jag har varit sjuk. skönt. HEHEH.

herrå.

välkommen till mitt nya hem!!!

MITT HUS I ORRINGTON MINA DAMER OCH HERRAR, POJKAR OCH FLICKOR.

först kommer man in i köket, världens mysigaste kök, vi bakar alltid kakor här, äter middag tillsammans, gör läxorna, målar naglarna, tar coola bilder i photo booth, till exempel:

men här är alltså köket. och längst till höger är vardagsrummet med den FINA PLASTGRANEN!!! eheh. den är fin, den är vekrligen det!

kolla på julstrumpan som hänger längst ner, den har Mim, alltså min värdmammas mamma gjort till mig! MYSIGT OCH FINT.

badrummet.

hallennnnnnnnnn på nedervåningen stående från köket. rummet längst bort är MITT!!!

MITT RUMMMMM!!!!!

katten bailey.

SKAAAAA försöka ta fler bilder på djuren och folket men detta får duga så länge, det här är bara en liten del av nedervåningen, sen finns det en övervåning och en gigantisk källare också. MEN MEN nu kom min syster Morgan hem :D :D :D SÅÅÅÅ HERRÅ.

 


oh boy


all dressed up, lingonsylt, röda glittriga naglar (.....), hemgjorda köttbullar, värdföräldrarna och jag. iväg för att möta the grinch herself. kvinnan som sprider olycka och unhappiness among us. damen med the curly bangs. christmas party next. skowheagan och sheryzilla här kommer vi. wish us luck.

så mycket som har hänt som jag inte har berättat

okeeeejjjjj alltså jag vet inte ens var jag ska börja. eller okej hmmm

1. jag har bytt familj, bor numera hos en UNDERBAR familj, familjen till en av mina bästa vänner här! HELT FANTASTISKT!!! det var problem i min förra familj som jag inte ska dra upp här men det var inte bra i alla fall men NU är det AMAZING.

2. min nya familj består av mamma julie, pappa danny, syskonen matt, morgan, michelle, mikaela och michael. alla bor hemma förutom morgan men hon är här jämt ändå! och så bor matt's fästmö sarah här också!!! sen har vi fyra hundar; lily, chelsea, henry och tucker, en katt som heter bailey, två guinea pigs, en kanin som heter cupcake, en liten miniorm som heter samson och så har vi fiskar också! det här hushållet är HÖGLJUTT OCH UDNERBART!!! känner mig HUR hemma som helst, de känns redan som min familj och jag fattar inte att jag slösade tre månader på det andra stället... MEN it's all good now.

3. vi klädde granen här om dagen, den är JÄTTEFIN!!! här är några bilder!!!!

FÖREEFTER
4. i måndags började the winter sport season for track, alltså friidrott, som jag på något sätt är med i!!?!?! :S :S men men. och de två första veckorna kallas two weeks of hell och alltså AAAHHH så santttttt! det är HORRIBLE. två timmars KONSTANT träning varje dag med olika teman för att göra det lite roligare.... i måndags var det bara vanlig practice, igår var det HAT DAY och haha jag var bland de tre bästa haha men vann inte, vann gjorde min vän som hade en kalkonhatt. här är en FIN BILD på hur vi såg ut hihihi. idag var det bombardment day och vi skulle vara så högljudda som möjligt och vi var två olika lag och vi tävlade hela tiden i alla övningar, det vinnande laget fick slänga bollar på det förlorande laget varje gång. EHHE. imorgn är det silent day och på fredag partner day då man är tie together två och två.

jag, mikaela och katie

5. en sista sak. om ni vill åka som utbytesstudenter i framtiden. AKTA ER för explorius och ISE (international student exchange, en amerikansk organisation). helt seriöst. åk INTE med dom. just sayin'.

okej that's all for now. PEACE OUT.


RSS 2.0