GRATULATIONER TILL DEN BÄSTA MÄNNISKAN JAG KÄNNER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


GRAAAAAATTIS till min älskade bästaste finaste underbaraste vän CAROLINE idaaaaag på hennes 18-årsdag!!!!!!!!!!!!! Alltså jag fattar ingenting. Hon fyller ARTON år!!!! Helt sinnesjukt! Jag har känt henne så länge jag kan minnas och alltså att jag träffade henne LÄR ju ha varit det bästa jag varit med om!!!!! :D :D Hon är jag och jag är hon. VI gör ALLT tillsammans. Pratar om ALLT och alltså vi har ALLTID roligt. Ibland gör vi bara ingenting och det är hur kul som helst ändååååååå. Här är några fina bilder på mig och min andra hälft. Klarar mig inte utan henne. TAGGA att vara ifrån varandra 46 veckor nu då!!!! YES YES YES. Fast nä.

VAD. VAAAD vi målade oss blåa i ansiktet med ögonskugga och tog kort på det. VAD. Det var roligt. HEHE.

En brutalt rolig historialektion någon gång i höstas.

Jag CYKLADE till Carro den här dagen. Det var i lördags för övrigt. FYRA MIL!!!! För att det inte gick några bussar och hon var sjuk så jag ville ta mig dit och ta hand om henne.

Men ja. Blåa i ansiktet.

Vi bakade chokladbollar. Tog kort. Spårade.


Älskar henne. Tänkte bara säga det.

jordgubbaaaaar.
AAAAAAH ÄLSKAR MITT JOBB. På två dagar har jag nu tjänat ungefär 1000 kronor och det har DEFINITIVT varit de två roligasteeee dagarnaaaa jag jobbat. V.Ä.R.T. Faaast jag börjar bli så BRUTALT less på min RÖST. Jag hatar den typ. Den där super-mega-artiga rösten som säger samma sak HELA tiden. Hej vad vill du ha för något? Tyska eller svenska? Vilka vill du ha? Okej, det blir så och så mycket. Varsågod. Då får jag önska dig en trevlig midsommar då. Ja men tack så mycket. Aaaah. Är less. MEN det är ändå hur mysigt som helst att sitta i solen och äta jordgubbar och prata med gamla gubbar och gummor hela dageeeeeen. FÖRUTOM som här om dagen då det kom en gammal äcklig gubbe och stod och pratade med mig i EN TIMME OCH TIO MINUTER!!!!!!!!!!!! Om dataspel, tv-spel, apberget, lunarstorm, 14-åringar som utger sig för att vara 30 år och mobbar folk på internet, att han brukade anmäla dessa 14-åringar som utger sig för att vara 30 år, valet i höst, att han hade dansat squaredance, han pratade om mormonkyrkan och sa att jag skulle gå in på deras hemsida och läsa om det så att om någon kom och antydde något som inte var rätt skulle jag kunna säga det. PLUS en massa andra saker. Alltså det var det värsta jag varit med om. SOM TUR VAR så ringde min vän när han hade stått där i en timme och tio minuter och räddade mig! Men men. Annars är det mysigt. Nu ska jag göra ingenting.

TREVLIGT&SORGLIGT.


HEHE KOLLA HÄR.
De här resorna kommer jag ha möjlighet att få göra när jag är i USA. Beroende på hur mycket pengar jag vill lägga ut såklaaaaaaart. MEN jag är ju gjort av pengar SÅ kommer mest troligt att göra ALLAAAAA resor. Fast nä. MEN ändå. Lär ju få ångest vilken jag ska välja.

SEPTEMBER 17-19, 2010 - Friday to Sunday   WEEKEND IN BOSTON MA
Cost is $500 per person.    This includes all meals -Hotel, travel in Boston, travel from Maine to Boston, all activities while in Boston.

OCTOBER 8-11, 2010 – Friday to Monday   WEEKEND IN NEWBURYPORT MA
Cost is $400 per person.  This includes all meals, activities, and travel expenses.


NOVEMBER 11-15, 2010 – Thursday – Monday  NEW YORK CITY TRIP
Cost is $1000 per person.  This includes all meals, city tours, harbor tour, museums, hotel, and all travel expenses.

DECEMBER 28- JANUARY 3, 2011  - Tuesday to Monday   FLORIDA TRIP
Cost is $1500 per person.  This includes all meals, Disney parks, Universal parks, SeaWorld, hotel, all travel expenses

FEBRUARY 18-24, 2011 – Friday to Thursday    SAN DIEGO CA TRIP
Cost is $1500 per person    This includes all meals 5 breakfasts, 5 lunches, 5 dinners, hotel for 5 nights, airfare travel to and from California, travel while in San Diego, bus tour to Los Angeles/Hollywood, tour of San Diego, museums, San Diego Zoo, all activities. Dates are subject to change due to prices.

APRIL  14-19, 2011 – Thursday - Wednesday    WASHINGTON DC TRIP
Cost is $1000 per person      This includes all meals, all travel expenses, hotel , all activities in DC.  Dates are subject to change according to prices.


IDAG SKA JAG
försöka hinna med att ta mig till min älskade vän Julias hej-då-fika. Hon åker till USA imorgon över sommaren och jag hinner åka innan hon kommer hem så jag kommer inte få träffa henne på över ett år. Brutalt. Overkligt. Fruktansvärt. Jag träffade henne i måndags direkt efter att jag slutat jobba klockan nio och sov över där. Det var hur mysigt som helst. Vi skrattade, pratade, grät, fikade, bakade, såg på film, myste. I vamlig ordning. Precis så som det ska vara. Så som det inte kommer vara nu det närmsta året. Usch. Så jag har EGENTLIGEN redan sagt farväl MEN jag ska verkligen göra ALLT för att kunna ta mig in dit idag också! Älskar alla bussar som går från Holmsund!!!!!!!!!!!!!!!! Fast nä. Hehe det är Julia som har tagit den där vackra bilden längs upp.


nyakläder.Linne från Monki 80 kronor. Byxor från Monki 150 kronor. Skor från Nilson Shoes 200 kronor.

JAG LYCKADES att med endast tretton kronor på mitt kort spendera nästan tusen spänn borta i Örebro. Det är seriöst bra gjort. Dessa pengar kommer alltså att dras från mina sparade USA-pengar. Älska livet och att jag inte ens kan hålla mig från att köpa saker när jag inte ens HAR några pengar. Så jag köpte de här kläderna på bilderna och sen köpte jag också en annan brutalt vacker långklänning från H&M också som jag tänker ha på bröllopet jag ska på i sommar. Just det, ett par svarta shorts med hög midja från Monki köpte jag också. OCH ett silkserum från Lanza, lyckades bli övertalad av frisören. För jag KLIPPTE mig ju där nere i Örebro också och det kanske inte syns på de här bilderna. MEN nu när mitt hår är lockigt igen så finns det seriöst inget hår kvar!!! Frisören vill egentligen klippa av ända till axlarna. Men jag vägrade. Sen gick hon ner till att bara klippa av 10 cm. ALLTSÅ VAD TROR HON?!??!?!?! Till slut kom vi fram till kompromisslängden 4 cm MEN nu när det är lockigt igen börjar jag tro att hon lurade mig och klippte 10 i alla fall. För jag har seriös inget hår kvar.

corneliassweetsixteen.


KOLLA VAD SNYGG hon ÄR!!! Hjärtliga gratulationer till henne.
begravningen.


Hade inte med mig kameran på begravningen men här är några bilder som min syster tog efteråt.
Hej då farmor.

ben&jerry'sstrawberrycheesecakepraline.

ALLTSÅ DEN HÄR LILLA SÖTA PRALINEN är värd att hamna i glasskategorin. Mamma var i en liten choklad- och kaffehandel här i Örebro och då fanns den här pralinen och hon känner mig så väl så det fanns liksom inget alternativ att inte köpa den. Den här pralinen är GJORD på Ben & Jerry's glass Strawberry Cheesecake. Alltså FÖRSTÅR ni??? En chokladpralin med smak av Ben & Jerry's strawberrycheesecakeglass!!! Jag tror helt seriöst att det var något som ramlat ner från himlen eller nåt! Alltså det var så underbart gott. Eh okej nu räcker det.
.
IDAG FYLLER CORNELIA SEXTON år och vi har grattat henne hela dagen med tårta och presenter och allting och nu ska vi snart iväg och äta middag på Stadsträdgården i Örebro. Mums. Ni får se bilder sen. Herrå.

livetpålandet.

DET ÄR ALLTSÅ på det här underbart vackra och mysiga stället som jag har varit på de senaste dagarna, och stannar på tills imorgon. Löre heter den lilla byn som ligger en liten bit utanför Örebro. Här har jag i princip växt upp och spenderat några veckor varje sommar på i hela mitt liv. Jag älskar det. Det är avskilt från andra hus och folk med en stor skog så själva stugan ligger i som en liten glänta. Bara några kilometer bort finns det en sjö som heter Tjugestajsön och jag har hela mitt liv trott att det hetat kökstasjön , så har i alla fall jag uttalat det. En vacker liten influens från den gnälliga dialekten som smyger på mig ibland när jag spenderar lite för mycket tid med min släkt här nere. Efter begravningen igår så drog jag redan på både i och ö. Inte okej. Haha. På flera olika ställen runt om den här byn finns det en massa olika små loppmarknader där jag och Cornelia fyndade brutalt mycket förra sommaren. Vi cyklade omkring i sommarklänningar på rangliga cyklar och fyllde de med, enligt våra föräldrar, skräp som nu pryder våra rum. Hehe. Men hur som helst. Kort och gott jag älskar det. 

baraförattklargöra.


BARA FÖR ATT KLARGÖRA alltså så åker jag om exakt SEXTIOFEM dagar. Det ni. Den 20 augusti lämnar jag landet och kommer inte hem förrän den 8 juli nästa år. Hjälp, det här är faktiskt verklighet!!!

åkerivägnu.


NU åker jag iväg till Örebro. För ett lite tråkigt purpose. Min farmor dog för några veckor sen så vi ska ner på hennes begravning nu. Det kommer bli brutalt sorgligt. Åh, jag är så dålig på att hantera sånt här. Vet som inte vad jag ska säga.
.
Hur som helst så gick det JÄTTEBRA igår med skypedejten med värdfamiljen. De var typ mysigast i världen, avslappnade, skämtade med oss, frågade frågor och berättade saker. Det var jätteroligt. De visade runt i sitt hus också och det var tro det eller ej jättefint ändå. Jag vet inte riktigt vad jag trodde, men inte att det skulle se ut sådär i alla fall! Jag längtar tills jag kommer komma dit och DET känns jättebra att ha den känslan! :D
.
Kommer inte hem förrän på söndag men himmel vad uppdateringar ni ska få då. Vi ses. Herrrååå.

SKYPEDEJT.


NU ska vi prata med värdfamiljen på skype! PANIK. Kommer kanske tillbaka. Om jag inte dör av nervositet. Herrrrååå.

varmchoklad.


Alltså efter att ha stått SEX TIMMAR ute i 8 grader, det har regnat, det har blåst och det har varit helt enkelt fruktansvärt, SÅ kom jag hem och min syster hade tänt en brasa och sen gjorde vi varm choklad med grädde och satte oss framför öppna spisen och myste. HUR skönt som helst. Det var helt underbart att få tillbaka känseln  till sina tår, fingrar, huvudet också för den delen. Kunde inte tänka på nåt annat där borta än hur skönt det skulle bli att komma hem. AAAH. Alltså tiden gick brutalt långsamt idag. Det blir inte direkt bättre när en massa gummor och gubbar kommer fram och säger Fryser du inte? Klä på dig lite mer. PANIK. Vad TROR dem? Det är klart att jag fryser och OM jag hade haft mer kläder SKULLE jag ha tagit på mig det. Jag vet inte HUR många gånger jag sprang in på konsum idag för att värma mig. En gång tror jag att jag stod i minst tio minuter inne på toaletten och spolade händerna i varmvatten för att de bokstavligt talat var isbitar. Skönt. Sen när klockan slog tre och jag skulle åka hem så blev det sol. Så RÄTTVIST. :D:D:DD:D::D:DD


VARM CHOKLAD MED SMAK AV KANEL till två koppar
4 dl mjölk
3/4 dl socker
2 msk kakao
2-3 tsk vaniljsocker
1,5 tsk kanel
.
Koka bara upp allting och servera direkt med grädde!

XOXO

blommig.


Kolla vilken otroligt fin kjol jag köpte igår på H&M. Den kostade bara 149 kronor. Jag hade en rabattgrej på 50 kronor och jag ba YES nu kostar den bara hundra spänn. FAST NÄ när jag skulle betala så var det ju självklart så att man behövde handla för FYRAHUNDRA kronor och SEN skulle den där gälla. Åh. Men jag köpte den ändå och nu har jag den trevliga summan 13 kronor kvar på mitt kort. Älska livet.

todo.Blåbärsmjölk med frön, nötter, banan och jordgubbar. Rågbröd med philadelphiaost, skinka och grönsaker. Apelsinjuice. GOTT.

- JOBBA från 9-15 och sälja SJUKT mycket jordgubbar, kommer inte hända eftersom att det är sämst väder
- packa inför imorgon då jag åker ner till Örebro, kommer mest troligt packa i natt
- fixa musik till min mobil så jag inte dör imorgon i bilen
- fixa bilden till min visumansökan, femtonde gången gillt kanske?!?!?!?
- styra upp mitt liv med alla jag vill träffa när jag kommer hem från Örebro, det finns så otroligt lite tid!
- SKYPE-DEJT med min värdfamilj klockan 21.00
.
XOXO

detharhänt.


HEHEHEHEHEEHHEHEHEEH min fina söta lillasyster har gjort en B L O G G!!!! Hehehehehe hur roligt som helst. För då kan jag följaaa hennes liv när jag är borta i USA. Vi gjorde headern och bakgrunden igår. Visst blev det hur fint som helst?! :) Tryck på bilden så kommer ni diiiit! BTW så är det bestämt nu att vi ska skype-dejta med min värdfamilj imorgon! Cathy (mamman) addade mig på skype alldeles nyss. Alltså jag är HUR nervös som helst! :S
.
CORNELIAS BLOGG.

pajpajpaj.

Den HÄR pajen bakade jag igår. Det är en ingefärssmulpaj med äpple, rabarber och lime. MUMS.
.

INGEFÄRSSMULPAJ

150 g smör, kallt

200 g mandelmassa

2 dl vetemjöl

1 dl socker

1/2 tsk ingefära, mald

.

gör så här:

1. Värm ugnen till 225 grader.

2. Skär smöret i tärningar, riv mandelmassan fint och blanda hastigt ihop alla ingredienser till en grynig massa och lägg hälften av smulorna i en pajform och platta till dem.

3. Grädda i 5-7 minuter. Ta ut pajen, sänk värmen till 200 grader och gör iordning fyllningen.

.

FYLLNING

3 äpplen

2 rabarberstjälkar

1 lime, saft och finrivet skal

2 msk socker

.

gör så här:

1. Skala och strimla rabarbern och kärna ur och strimla äpplena.

2. Lägg strimlorna i en bunke och vänd dem i limesaft, finrivet limeskal och socker.

3. Lägg fyllningen i pajformen och strö över resten av smulorna.

4. Grädda i 20-25 minuter och servera sedan med vaniljsås, vaniljglass eller vaniljyoghurt.

 


surpriseparty.


Några bilder från i LÖRDAGS. Tyvärr tog batterierna på kameran slut efter att vi fotat i fem minuter. INNAN själva HUVUDPERSONEN kom. Så INGA bilder på Johanna inte. Utan bara oss andra i våra fina kronor.
Tragisk imitation av kungafamiljen, ja.

champions.


Jag och min vän Carro gick ända från MARIEHEM till HOLMSUND igår kväll! Vi skulle egentligen bara ha gått till sjukhuset, DET tog typ 20 minuter. Men när vi kom dit och skulle ta ut pengar så vi kunde ta bussen hem så var bankomaterna stängda och vi hade inte ett öre mer i kontanter än 20 kronor. Jahopp. SÅ vi hade två alternativ. Att ETT: ringa efter mamma och pappa och be dem hämta oss eller TVÅ: att GÅ hela vägen hem och ringa dem när vi dog istället. Vi valde alternativ två av någon anledning och började vandra. När vi kom in i Holmsund så var vi cooooola och spelade en massa olika låtar som gav oss känslan att vi, som de enda överlevarna, kom hem från något krig som hjältar HEHEH. Vi gick där i vår spindelmans-handduks-cape och ba WOOOOOOW. Det var askul. Det tog tre och en halv timmeeee. Jag vet inte exakt hur långt det är MEN jag trooooor att det är nästan TVÅ mil!!!!!!!!!! BRA JOBBAT MIN VÄN. Att tillägga är ju att det spöregnade och blåste. Vi var INTE vackra (som bilden visar).
.
XOXO

sötsaksbegäääääär.


Nu ska jag make up för att jag inte uppdaterat på tusen miljoner dagar och baka någonting. Något från de här böckerna: Oemotståndliga Cheesecakes, Smuljpajer eller Klassiska Tårtor. Vi ses snart då.

:D :D :D


Typ så HÄÄÄÄÄÄÄR glad är var jag i fredags innan jag åkte in till stan. Jag skulle träffa finaste underbaraste Johanna som har varit borta i USA i ett åååååååår!!! Hon kom hem i torsdags kväll och vi träffade henne i fredags på ett drop-in som hon hade med sin pappa som fyllde år typ. Det var jag, Cissi, Jessica, Eva, Hanna och Julia som åkte dit. Hur mysigt som helst. Igår kväll så överraskade vi henne med ett surprise party. Hon hade ingen ANING om att vi skulle ha det. Hur kul som helst. Vi hade dekorerat så fruktansvärt fiiiint hehe och pysslat ihop kronor (istället för partyhattar) och gjort enchiladas och bakat chokladtårta och citroncheesecake! MUMS. Det var M-Y-S-I-G-T. Har saknat henne hur mycket som heeeeelst!
.
FÖRLÅT för övrigt för brutalt dålig uppdatering. Det har hänt så himla mycket de senaste dagarna att jag inte har hunnit skriva något (inte orkat inte haft inspiration) och har knappt tagit några bilder. Eller jag HAR inte tagit några bilder och inlägg utan bilder är så tråkigt, för hur kul är det att läsa att jag var på skolavslutning och hade på mig en blommig klänning? HEHE. Dock så borde jag ha skrivit en massa saker om att det var skolavslutning i onsdags. Det var en mysig avslutning, de delade ut 26 stycken iPod Classics till de som varit ambassadörer för skolan. Inget konstigt med det alls. Jag går ju ändå på Minerva. Eller fast nä. Eller va. Sen borde jag har skrivit att vi åt middag hemma hos Julia och att vi träffades hela klassen hemma hos en kille i klassen och myste typ. Sen borde jag ha skrivit att jag började jobba i torsdags med att sälja jordgubbar. Det var så brutalt kallt den där första dagen att jag satt med vinterjacka, vinterskor, vantar, drack varm choklad och frös ÄNDÅ. Hej Sverigeeeeeeeeee. Ja men typ. Aaaah.

menååååh.


Tog i godan ro det lugnt HELA morgon i hoppet om att jag började tio MEN så var icket fallet. Nu är jag redan en timme sen snart och det finns inget jag kan göra åt det än att komma ungefär en och en halv timme för sent. Jag ÄLSKAR att bo utanför stan.

jahopp.


Jahopp. Det här var vad huset hade att erbjuda idag. Mjölk med frukt, bär, frön och nötter. Ingen glass här inte. :/ Fick höra nyss också att till mitt visum måste jag ta världens konstigaste kort med konstiga mått och grejer och en massa regler om hur man skulle se ut och bla bla bla. "Ett svenskt passkort är inte giltigt" stod det i papprena så jahopp. Vad ska jag göra nu då? Måste styra upp det. OCH jag måste svara på min värdfamiljs mail om när vi ska ha en skype-dejt! :S :) Nervööös.

plötsligthänderdet.


FÖRE

EFTER

Fick just världens sjukaste ryck och städade mitt rum. Fattar ingenting. :S Kom hem för inte allt så länge sen, har varit på impulspicknick med min finaste vän Carro och fikat (glass, kladdkakskakor, mjölk och mackor med brieost och ingefärsmarmelad!) och pratat och varit som bara vi är (konstiga, störda, knäppa, retarded, etc etc). Vi har dessutom byggt upp sommarens förråd med böcker också, det låter galet MEN det är ju otroligt mysigt att bara ligga och läsa och bara vara. AAAH. Nä. Nu ska jag gå en promenad på begäran av min far och sen ska jag äta G-L-A-S-S. Om vi har någon. :S Just det. Fick en massa USA-papper igår om att söka visa och sånt där. Alltså jag blir nervös bara av att läsa allt det där! Det är bara SJUTTIOFYRA dagar kvar nu förresten!!!
.
XOXO

skasolaochsovanu.


499 kronor på JC.

Det HÄR är för övrigt låten som ska spelas i alla mina framtida epic moments of my life from now on. Tänkte bara berätta det.

frisyrtutorial.


grattissystrami.


Nu åker jag på min lillasysters skolavslutning. Gjorde världens finaste frisyr på henne. Ni får se senareee.

vadhänder.


Kan ju börja med att svara på frågan om var jeansjackan kommer ifrån. Den kommer från Gina Tricot och kostade 399 kronor och den finns fortfarande kvar tror jag! :)
.
Jag färgade ju håret i förrgår kväll som jag berättade. Och ja det var ju såhär att mamma köpte en färg som INTE innehöll några röda pigment tydligen. Frisören känner mig och har färgat mitt hår förut och jag efterfrågade specifikt en färg utan röda inslag. MEN när mamma hällde ut färgen i mitt hår i förrgår kväll så var den mörkt orange. Trevligt. Och när mitt hår hade torkat dagen efter och jag fixat till det så VAR det orange i princip. Det VAR ju en fin färg och jag tyckte om den ändå MEN det var bara den där lilla detaljen att jag faktiskt ville att det skulle bli brunt. MEN det var inte bara det faktumet att färgen inte var brun utan orange som var felet. Upptäckte idag att min jeansjackas krage var HELT täckt med hårfärg i en fin rödorange nyans. Sen badade jag skumbad alldeles nyss och vad hände? Jo. Det fina vita fluffiga mysiga skummet blev ORANGE av mitt hår. Jag duschade sen och shamposkummet blev också det ORANGE. Sen torkade jag håret med en vit handduk (tänkte inte så långt) OCH vad händer? HANDDUKEN BLIR ORANGE. Och ja nu kan jag ju berätta att det där var alltså hela hårfärgen. Jag ser återigen min utväxt av min naturliga hårfärg. Älska livet. Jag blir så less.
.
XOXO

jao.Japp. Fortfarande rödhårig. Färgen är alltså Chestnut Brown. Fast NÄ.

behöverhjälp.


Det är den här klänningen jag ska ha på skolavslutningen och bröllopet i sommar. Det är jättetråkigt att behöva visa den redan nu MEN jag behöver hjälp. KOLLA. Den är GENOMSKINLIG och det känns inte HELT okej. Tänker att jag måste ha en tubtopp/tubklänning av något slag under. Antingen svart, eller kanske beige??? Men VAR kan man köpa det någonstans? Eller vad borde man ens ha under??!? Och ja, jag vill också dö på det där snöret som sticker upp. AH.

balen2010.


Julia in action.

Gjorde den här frisyren på min fina vän Stina idag. Alltså det tog tusen försök innan det blev så här till slut. Började nästan grina ett tag för att det inte blev som jag ville och höll på att ge upp men lyckades ändå hålla god min och säga till Stina att det gick framåt i alla fall. Ah. MEN slutresultatet blev ändå hur bra som helst! Kolla bara vad fin hon är :)


Här är min andra fina vän Julia som jag lyckades få en bild på! Jag och Carro och Cissi stod längst fram där röda mattan började från 16.30-19.15. SKÖÖÖNT. Jag har så brutalt ont i hela kroppen nu så det finns inte! AAAAAH. Jag är typ psykiskt nedbryten också av fula klänningar och sminkningar och håruppsättningar som folk hade på balen. Allså VISST det fanns hur många som helst som var JÄTTEFINA men alltså jag förstår inte vad vissa GÖR??? De är fina egentligen men sen har de för mycket av ALLT och så blir det pannkaka. FAST borde kanske vänja mig inför USA. Har sett bilder och hört av mina kompisar att DÄR är det BRUTALT på riktigt. Alltså helt fruktansvärt vad fula kläder de har där. Taggar balen om två år då. Och PROM om ett år!
.
XOXO

hjälpvadharjaggjortnu???

Var på stan idag och ETT jag hittade världens finaste klänning till skolavslutningen och till min kusins bröllop jag ska på i sommar! Den är från monki och HELT UNDERBAR. Den är blommig och superfin. Visar någon bild seeeen. TVÅ jag gick och sökte jobb på online. Alltså jobb som telefonförsäljare. Förstår INTE vad som hände. Jag HAR ju ett jobb. MEN jag insåg att de pengarna jag får från mitt jordgubbsjobb kommer jag inte få förrän i slutet av sommaren = en fattig sommar. MEN om jag jobbar på online i en månad, vilket är minimumkravet, så får man lön veckovis = inte en lika fattig sommar. jag ska alltså på arbetsintervju nu på tisdag klockan 9. AAAH. Blev helt plötsligt nervös. TRE jag ska göra min kompis balfrisyr imorgon. PANIK. Förstår ni vilken press det ÄR?! Jag gjorde min kompis balfrisyr för två år sen, en 50-talsinspirerad frisyr som påminde om en svinrygg typ. Och det gick ändå bra, men nu ska jag göra någon komplicerad fläta-lockigt-hår-somrig-mega-frisyr och jag blev helt plötsligt darrig av nervositet för det med. MEN jag hoppas det blir bra. Ska definitivt ta med kameran så jag kan visa nån bild sen. Det var den här tröjan jag köpte igår förresten, en sån som min lillasyster har MEN jag ville ha en egen också SÅ. Har dessutom hittat den finaste snyggaste underbaraste kavajen någonsin på JC och jag dör för att jag vill köpa den so badly. MEN hej jag har inga pengar. Håller undermedvetet på att lägga upp en plan om hur jag ska ta mina sparade usa-pengar och köpa den. NÄ nu ska jag gå och färga håret.
.
XOXO

fårpanik.


Här är den NYA headern. Tusen gånger finare än den gamla.


MEEEEEN den syns inte med Firefox. Den syns med Safari och Internet Explorer. Jag får panik på sånt här. Är det såhär för alla eller bara för MIG?! Åh. Hata dagens teknik. Får snart ett psykiskt sammanbrott.

blablabla.


Vill göra en ny header. Är så OTROLIGT less på den jag har nu. Hade tänkt vänta tills jag kommer till USA och ta en där MEN nu får det vara nog med den där muffins-bilden. Vill ha en bild som är som jag. Ba OOOOH typiskt Julia att ha en sån bild ungefär. MEN jag vet inte riktigt vad det är. ÅH. För nu när SKOLARBETET ÄR ÖVER och dansen är slut :( så har jag typ all tid i hela världen att ta bilder. MEN måste bara komma på något först. Suck.
.
Köpte en tröja med luva (hoodie, munktröja, huvtröja, det finns sannerligen MÅNGA fula ord) idag från H&M i alla fall OCH där jag skulle betala den så funkade inte mitt kort. Fick ett nytt kort att aktivera för ett bra tag sen MEN latheten har styrt över mig så jag har inte gjort det. MEN det fick jag minsann betala för idag. Det funkade som sagt inte så min kära vän fick betala ÅT mig istället. Ja och efter att ha köpt den där tröjan så är jag nu 179 kronor fattigare. MEN när jag kom hem så hade jag fått ett brev från H&M med TVÅ bonuscheckar på 50 kronor. VÄRT. Ska brainstorma header-idéer nu.
.
XOXO

juliajulia.


Lite så här känner jag mig idag.

RSS 2.0