menärdetnågotslagsskämteller???


För ett tag sen så fick jag ett STORT brev från statistiska centralbyrån om att jag skulle besvara i princip tusen frågor till någon undersökning. MEN jag orkade inte. Sedan några veckor senare fick jag ett TILL brev fråååån statistiska centralbyrån med samma undersökning igen. Eller jag antar att det är samma för jag har inte ens orkat öppna det. SEN fick jag ett vanligt brev också någon vecka efter det där det stod att de hade skickat en undersökning till mig och ville att jag skulle svara på den. Nonchalant och coooool som jag är så gjorde jag ÄNDÅ inte det. MEN idaaaag fick jag ETT TILL brev därifrån. VAD GÖR DEM??? Jag orkar inte svara på de där frågorna. Jag tänker INTE ge mig. Jag ska se hur många de orkar skicka istället. HEHE.
.
Uppdatering. Kul att jag förlorade mot min pappa i argumentationen om att svara på frågorna eller inte och blev tvingad att svara på frågorna. De handlade om psykisk och fysisk hälsa. TYP DET ROLIGASTE jag någonsin gjort!!! Fast nä.

satc.


OCH NU. Sex and the City 2.

morsdagmedliljekonvaljdoftandechanel.


GRATTIS MIN KÄRA MOR på din dag idag. Vi firade mamma alldeles nyss med en kladdkakstårta med färska jordgubbar på som min fina syster bakat och så gav vi henne denna present. En parfym från Chanel som luktade liljekonvalj, dessutom så fick hon med en liten flaska parfym från Yves Saint Laurent också. Trevligt. Nu är min plan så här. Att stänga av allt som heter socialt umgänge och skriva klart den sista inlämningsuppgiften (i historia suck). Sen ikväll ska vi ha mamma-döttrar-kväll och gå och se Sex and the City 2 på bio! Har hört att den blev totalt sågad MEN då har man inga förväntningar och det är oftast bäst så. Nä nu. Plugg var det.




XOXO

soft...ja-aaa.


Myste med Carro hela dagen idag. Vi var på fortsättningen av brännbollsyran idag också med Cissi och Sara. Det stackars laget vi hejade på blev utebrända tre gånger. MEN fina var dem i alla fall, utklädda till änglar! Sen var jag hemma hos Carro. Och JA Carro jag tog bilden när du var på toaletten. Ko00ol chej. Jag har på mig hennes pappas shorts och hennes farmors tröja. MYSIGT. Vi såg på Sex and the City och åh den är så himla mysig och rolig den filmen. Haha. Vi åt upp ett helt kakpaket också som Carros lillebror skulle ha med sig någon dag någonstans. MEN vad skulle vi göra. Kakorna ville bli uppätna. Var på brännbollsyran i fredags också och det var också askul. FÖRUTOM att vädret var det sämsta, fruktansvärdaste, värsta, förfärligaste jorden någonsin skådat i princip. Usch. Mitt hår var (och ÄR i för sig fortafarande) ett fågelbo. Kul. Dessutom har jag en vacker utväxt och min mamma tyckte att den var så hemsk så hon ringde mig igår då hon var hos frisören och sa att hon köpte färg åt mig för det var dags att göra något åt saken. Jahopp. Har inte så mycket mer att säga. Eller jo. NYSS var jag och min syster ute och sprang i endast t-shirt och trosor på taket efter vår dumma katt som hoppat ut genom fönstret (som jag öppnat. hehe) i typ en kvart. Älska att katten nästan hellre hoppade från taket än blev infångad.
.
XOXO

peace&love.


Det här är seriöst mitt mysigaste linne just nu. 149 kronor på Gina Tricot TROR jag. Älskar peacetecknet med alla människor, jag tänker BARAwoodstockfestivalen när jag ser det. Så OTROLIGT coolt att få vara med på DEN festivalen! Aaaah. JAG kanske dock ska åka på peace&love i sommar. VILL verkligen men just för tillfället finns det lite FÖR många saker som talar emot. Ekonomin framförallt. Skönt.
.
XOXO

kolakakor.


Jag bakade igår kväll, i princip istället för att plugga. Kolakakor. Har aldrig gjort just kolakakor förut men de blev HUR goda och sega som helst.
.
SEGA KOLAKAKOR.
100 g mjukt smör

1 dl strösocker
2 msk ljus sirap

2.25 dl vetemjöl
0.5 tsk bikarbonat

1 tsk vaniljsocker

1 tsk malen ingefära
.
gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa smör, strösocker och sirap krämigt.
3. Blanda vetemjöl, bikarbonat, vaniljsocker och malen ingefära och vänd ner det i smeten.
4. Dela degen och rulla ut till två längder.
5. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem lite. Räffla med en gaffel.
6. Grädda längderna gyllene i mitten av ugnen i 12-15 minuter.
7. Låt dem svalna en aning och skär sedan längderna på snedden. Låt kolasnittarna svalna på plåten.

juliacissijuliacarro.










där ja.
.
XOXO

världensenklastekladdkaka.


VÄRLDENS ENKLASTE KLADDKAKA.
100 gram smör
3 dl socker
4 msk kakao
1,5 dl mjöl
lite vaniljsocker
2 ägg
.
gör så här
1. Smält först smöret i en kastrull
2. Blanda i alla torra ingredienser i kastrullen
3. Blanda till sist i äggen
4. Smöra en form och grädda i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter
.
KLART. Mums mums mums.

finfint.


Myste med mina fina flickor idag. Det var alldeles för länge sen sist. Kladdkaka, glass, chips, mys, musik, bilder, promenad, skratt. I vanlig ordning. Lägger kanske ut fler bilder sen. Nu har vi bunkrat upp inför vår time apart i framtiden. Åh.

nämenvarförinte.


Nä men gott folk då välkomnar vi hösten då. Med öppna armar.

nämen.


Nu ska jag snart åka till tandläkaren. Åh jag gillar inte det. Jag var typ precis där men eftersom att jag ska åka till USA så var det tydligen bäst om jag kollade upp mina tänder IGEN en gång till för säkerhetsskull liksom. Åh. Men men. Jag köpte en ny foundation här om dagen och då ville jag se skillnaden och då tog jag kort så jag kan ju lika gärna visa det här då.

Jahopp så här såg man ut i morse när man vaknade.

AAAH efter att jag lagt på min foundation. Det är en Pure Foundtion MINERAL från Maybelline New York i färgen Rose Dune. 159 kronor på H&M. Just det jag har concealer under också. Kul att jag blev blekare än jag var innan. Jämnare men blekare. Skönt.

Det slutgiltiga resultateeeet. Solpudret var ju min räddning. Bra där.
.
XOXO

GRATULATIONERTILLMINFAR.



MEN ÅH. Värt att jag inte ens hann lägga upp ett ordentligt inlägg med en fin liten grattishälsning till min käre far på hans födelsedag. MEN JAG GÖR DET nuuuu då. GRAAATTIS pappaaaaaaaa på din FYRTIOSEXÅRSDAG! HEHEHEH alltså den 24 maj och inte den 25. HUR SOM HELST. Grattis grattis grattis. Närmare femtio än någonsin nu ju. Trevligt. Vi firade honom idag och åt världens godaste middag och tårta och fika och nu har jag ont i magen. Jag är dessutom sjukt stolt över mig själv som verkligen tog tag i mitt liv och pluggade ikväll. Eller hur var det nu. Just det. Jag har inte gjort NÅGOT som ens har varit i närheten en tanke ens att ta tag i skolarbetet. Bra där. Jag är en självdisciplinerad kvinna. Nu tänker jag sova och imorgon ska jag skärpa mig med allt. Skolan. Dansen. Träningen. Bloggen. Kompisarna. USA. Livet.
.
Och ja. I brist på bilder på min far så blev det dessa bilder istället. Vet INTE varför. Brist på bilder på mig själv också. Eller som jag inte lagt ut här i alla fall.
.
XOXO

nittioen.


Nu är det bara NITTIOEN dagar kvar. Kul att jag idag struntade i foundation, ENDA dagen det inte är sol. Värt. Kolla fjäderörhängena. De kostade 39,50 kronor på H&M bara!
.
VARFÖR
ser jag helt borta ut förresten!?

SOL.


Jag har gjort av med 70 spänn på glass på två dagar av de 90 kronor jag hade kvar på mitt kort insåg jag just! :) Älska livet. Det blir en fattig sommar.
.
XOXO

nittiotre.


Alltså jag var nyss ute och GICK i de här kläderna! Alltså det ÄR ju sommar. Helt fantastiskt juuuuu. Jag var på det där informationsmötet idag förresten, från klockan 12 till klockan 18. SCORE. Först så gjorde vi ett SLEP-test, ett engelskatest typ. Och alltså i början så var det ett skämt helt seriöst. Det var så fruktansvärt enkelt så jag blev typ helt dum i huvudet. En del av testet bestod av att man skulle lyssna efter rätt bildbeskrivning. Till exempel: låt oss säga att den här bilden var en bild på en anka som stod på en strand. Sedan fick man höra fyra alternativ och sedan välja ETT alternativ som beskrev bilden bäst. Så här kunde då alternativen låta: Bilden visar... A. En anka i vattnet. B. En anka som står på en strand. C. En båt i vattnet. D. Människor i en båt i vattnet. Alltså det VAR ju ett skämt seriöst. FAST sen på läsförståelsen så flippade det på slutet och blev jättesvårt. MEN jag hooooppas att det gick bra! Och sen var det informationsmöte med oss och föräldrarna och de gick igenom ALLTING som fanns att gå igenom typ. Regler, visum, resedatum, dresscodes, skolan, familjerna, kontaktpersoner ETC ETC ETC. Alltså det fanns inte ens något att fråga när de var klara! Och alltså jag är så HIMLA taggad nu! :D :D Nu ska jag fortsätta med att inte ha något liv. Alltså plugga.
.
Just det. Idag är det bara NITTIOTRE dagar kvar tills jag åker! Btw. Kolla min fina rad av myggbett på mitt ben, precis under de fina upp-och-ner-ritade siffrorna. Jag fick knappt bort siffrorna, VARFÖR försvinner sånt smink från ansiktet så fort man rör sig men på alla andra ställen, typ benet, så stod jag helt seriöst och SKRUBBADE för att det skulle försvinna. MEN jag har fortfarande kvar svaga siffror och röda märken nu också. Kul.
.
XOXO

paketfrånvärdfamiljen.


ALLTSÅ ÅÅH!!! Kolla vilken OTROLIGT söt värdfamilj jag har fått! Jag fick ett PAKET av dem idag med en MASSA grejer från Maine. Eller alltså det här var grejer till både mig och familjen! Vi fick en special-superunik-blåbärssylt. För DET har jag ju aldrig smakat förut. Ett konstigt grytunderlägg som det var ... BLÅBÄR på och den skulle LUKTA blåbär. Vi funderade dock på att slänga den men det kändes så elakt så vi stängde in den i en påse för att den luktade så fruktansvärt. Sen fick vi en kortlek med Maine på och lite saker som tydligen skulle känneteckna Maine. ÄLGAR till exempel. Vad HÄNDER??? Sen jag fick jag en almanacka från Brewer High School. Den var kanske den fulaste almanackan jag sett MEN det var i alla fall saker om skolan där i SÅ. Sen. Ser ni den där koppen nedanför? Alltså FRÅGAN ÄR vem i hela friden som köper en sån där mugg i annat syfte än ett turistaktigt syfte? För det är ju seriöst inte vackert. Och sen fick vi maple syrup också, som tydligen Maine också är känt för. Och mitt estetiska jag GRÅTER då jag ser den där plastflaskan den är i. Jag ska verkligen så fort som möjligt göra american pancakes och äta med det där! MUMS. MEEEEEEEEEEEEEN alltså jag är så HIMLA GLAD föööör alltså det är så himla FINT bara!!! Jag fattar inte att de faktiskt SKICKADE ett paket från USA till mig. Så himla snällt! Åh jag kan inte sluta le!!! :D :D :D :D

Här är kortet de skickade. SÅ MYSIGAAA! Hi, greetings from Maine! We wanted to send you and your family a few things from our state. Maine is known for its blueberries and also maple syrup. Hope you like them. We put in a planner from the school so you could see a few things about the school as well. We included teeshirts for you and your family and also for your best friend! Thought you migh enjouy looking at the brouchures to see what the area is like. Love to you all. Tom, Cathy & Ethan. Alltså så otroligt fina. Och alltså. I broschyrerna som de skickade med så ser man hur landskapet ser ut och alltså HEJ SVERIGE! Lupiner, älgar och blåbär. Awesome.

JUST DET. De skickade med SEX STYCKEN TRÖJOR också. En till varje familjemedlem och en till min bästa vän också skrev de i ett litet kort. SÅ HIMLA SÖTA DE ÄR!!!

Nu ska jag minsann fortsätta att plugga. Jag skippade dansen idag till och med för att jag behövde plugga. :( Skolan tar bokstavligt talat död på mig. Skönt. Älskar det. MEN NU ÄR JAG ÄNDÅ glad i alla fall för att jag fick ett paket! Så otroligt rättvist. OCH imorgon ska jag på informationsmöte om allt med utbytesåret och så ska jag göra ett engelskatest också. HJÄLP. Men jag hoppas det går bra. Fast alltså vad ska de göra? Inte låta mig åka eller om jag gör dåligt ifrån mig??? .
.
XOXO

AAAAAH.


AAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!! Min värdfamilj har skickat ett PAKET TILL MIG!!!!!! Hela vägen från USAAAAA. Mamma och pappa är och hämtar det på posten nu. HJÄLP. Jag döööör!!!!!!! Jag blir typ nervös!!!!!!! :D :D :D

nittiofyra.




Nu är det nittiofyra dagar kvar tills jag åker. Jag hade tänkt börja någon slags cooooool nedräkning vid HUNDRA dagar men dagarna flög förbi så nu börjar jag vid detta jämna tal istället. Nittiofyra dagar och sen so long Sverige.
.
XOXO

less.


Lite så här känner jag mig nu. Jag är så fruktansvärt less. Eller jag är trött, har ont i huvudet och magen. Vill helst av allt bara sova och aldrig gå upp igen. MEN så inser man att verkligheten står och väntar på att man ska få tillbaka lite vett i huvudet och fatta att det inte går att gömma sig under täcket och tro att det ska lösa någonting. ÅH det blir jag så less på. Alltså det här var en bra dag ända fram tills dansen då jag SÖG. Dansen var rolig men jag var så värdelös så det fanns inte. Åh. Och jag tycker så synd om min familj också som bara får se den här trevliga sidan av mig. Jag var sur i morse och sen var jag det ett tag men sen blev jag glad och nu är jag less igen och kom hem. Åh stackars dem. Nu SKA jag låtsas som att verkligheten inte existerar och lägga mig i min säng under alla mina täcken och kuddar och knipa igen ögonen och hålla för öronen. GOD NATT.
.
XOXO

baraförattavledauppmärksamheten.


Okej. Bara för att det här inte ska bli ett helt ovärt pinsamt konstigt stört inlägg så kan jag ju bara säga att det här nagellackek köpte jag på H&M för 39,50 kronor. Det ska vara gammelrosa MEN det är det verkligen inte men jag gillar det ändå.
.
MEN ja. I alla fall. Alltså det här är ett stort skämt. Jag ju ut min garderob här om dagen som jag sa förut och alltså min vän Eva frågade om jag kunde ta med kläderna och visa och min andra vän Marika sa också något om det. Och jag kom inte på något bättre sätt att visa det på ÄN så här. som ett bevis på hur mycket TID jag tydligen har och vilket LIV jag inte har så tog jag kort på alla kläder som inte såg ut som bajs och ja. Här är dem. Högerklicka på den lilla bilden och välj öppna länken i ny flik så kan ni titta på kläderna ordentligt. Alltså jag vill verkligen bara bli av med de här kläderna för de tar bara en massa plats. MEN alltså man skulle ju verkligen kunna sy om dem och klippa och förstöra och göra vad som helst med dem så att det blir snyggt, men jag orkar inte. Och jag har ändå haft tid med tanke på att de har hängt i min garderob ett tag men. OCH ALLTSÅ bara för att klargöra. Det här är INTE någon slags summering av min nuvarande klädstil utan det här visar mer hur den såg ut för några år sen HEHE. Alltså FÖRUT.


1. Röd-blå-rutig klänning, stl M, Vero Moda
2. Röd kofta, stl S, Saint Tropez
3. Svart kjol med detaljer, stl S, Bik Bok
4. Svart-röd-randig klänning, stl 34, H&M
5. Svart klänning med detaljer, stl 36, Primark London
6. Svart tjockare tröja med Twiggy-tryck, stl S, Gina Tricot
7. Svart ullklänning med knappar, stl S, H&M
8. Gul-svart-vit-rutig klänning, stl 32, Åhléns
9. Svart kjol med knappar, stl 38, Primark London
10. Blå-vit-randig klänning, stl one size, Rut m.fl.
11. Grön-vit-rutig kjol, stl 40, ?
12. Lejongul stickad kofta, stl M, Indiska
13. Grön ullkofta, stl XS, Gina Tricot
14. Gul-grå-mönstrad blus, stl 36, H&M
15. Lejongult linne med rosett, stl M, H&M
16. Gul klänning, stl 36, H&M
17. Lila-gul-vit-mönstrad ullklänning, stl 36, H&M
18. Grå-gul-vit-mönstrad tunik, stl S, H&M
19. Korallrosa klänning, stl 34, H&M
20. Rosablommig hemmasydd klänning
21. Lila-vit-rutig klänning, stl S, Sisters
.
Ja. Så. Eh. Pinsamt men här är det då. Nu ska jag se på film.
.
XOXO

värme.


SOLAR med min syster på taket.

dansföreställningarnatvåtusentio.







Mina damer och herrar. Det var alltså det här jag höll på med förra helgen. DANS. Vi gjorde som sagt High School Musical. Haha. Det känns sorgligt att det här var min sista dansföreställning. Jaja.
.
XOXO


menhjälp.










.
Ja det här fick jag för mig att jag skulle göra här om dagen. Jag fick HELT PLÖTSLIGT världens energi och tänkte att jag skulle städa och rensa HELA min garderob. SÅ jag hällde ut ALLT på golvet och ja. Sen försvann min energi helt utan förvarning och då låg jag där med kläder på golvet och ingen ork alls. Sen var det så i typ två dagar tills jag klockan två på natten i onsdags tog tag i det och rensade upp allting och nu har jag seriöst inga kläder kvar. Jag har däremot två STORA påsar med kläder som jag antingen ska slänga för att det är ett skämt att de ens har hängt i min garderob och dels kläder som jag verkligen inte tänker ha kvar bara för att jag inte tycker att det är min stil längre. Ja. Värt. Jag skriver mer om en stund vad jag har gjort mer i helgen. MEN jag ska äta och sola nu och läsa.
.
XOXO

villsova.


ÅH. Jag har nu ägnat hela mitt liv åt att de senaste timmarna försöka göra en rörlig bild att lägga upp här. Jag lyckades så långt som att fixa den i photoshop och spara den och allt MEN sen är det bloggen som helt enkelt inte VILL hjälpa till. Usch. Nä nu ger jag upp. Nu tänker jag sova. LÄNGE. Eller så länge som det går innan någon kommer hem och förstör friden. Jag hade för övrigt bara EN lektion idag som sagt och det vara bara jag och läraren där den första halvtimmen. För klassen jag läser geografi med KOM INTE så jag var själv. KUL. Men vi hade lektion ÄNDÅ för VEM vill vara ledig? Åh. Nu ska jag som sagt sova och sen tänker jag äta glass eller något annat gott. Åh jag vill se någon jättebra film också men har ingen aning om vilken jag ska se. Någon som har ett förslag?
.
OCH just det. Någon frågade hur länge jag har dansat och jag började dansa när jag var 4 år redan, på Dansforum i Umeå, det som numera är Balettakademin. Där dansade jag tills jag var 10 år tror jag. Pyttedans, barndans, dansmix och jazz. Sedan hade jag ett uppehåll då jag red istället MEN sen när jag var 13 år så började jag dansa igen, på Umeå Dansskola. Och där dansar jag fortfarande. Där har jag dansat balett, jazz, lyrisk dans och modern dans. Jag insåg just att jag har ju dansat videodans, streetfunk och streetjazz också. Haha. Sådärja.
.
XOXO

chokladbollensdag.









Alltså jag har aldrig haft så mycket cravings efter chokladbollar som idag när min vän Kajsa nämnde att det var chokladbollens dag idag. AAAH. MEN nu bakade jag det när jag kom hem och alltså jag funderar seriöst på att äta upp alla och låtsas som att de aldrig fanns för jag vill verkligen ha ALLA. Och det är ju typ ändå elakt att bara lämna en eller två till resten av familjen. Då blir det bara bråk om vem som ska få de två sista. Jag kanske helt enkelt gör dem en tjänst genom att äta upp dem. Ja. Ikväll ska jag dansa lyrisk dans och sen ska jag följa med min vän Julia och grilla med några andra. SEN imorgon har jag bara EN lektion och sen är det LOV ända tills på måndag! Lovely. Jag ska hinna bruncha med två av mina danskompisar då, mysa med några mysiga flickor (marshmallows, brasa, varm choklad), träffa lite annat folk, vara med min vän Carro (chokladsås, glass) och ja jag vet inte. Alltså jag tyckte nyss att jag inte hade något uppbokat. Men sen hände något. Jahopp.
.
XOXO

NU.



SÅ DÄR JA.
Vet INTE vad som hände med kvalitén. Tryck någonstans mitt i videon om den inte startar. ÅH.

DANSADANSDANS.

Ja. Alltså jag vet inte varför jag är uppe fortfarande. MEN så kan det gå. Jag skulle egentligen gå och lägga mig TIDIGT idag eftersom att jag är så fruktansvärt trött efter alla dansföreställningar i helgen. Alltså det var så otroligt roligt men jag ÄR typ ett blåmärke nu med träningsvärk så det finns inte! Här har ni en film med danserna som jag och min syster var med och dansade i och TACK till min nioåriga BROR, all cred till honom, som har filmat alltihopa. Bra gjort för att vara nio. Men ha överseende med att det är väldigt mycket på bara mig till exempel. AH. Inte okej. Och väldigt mycket in- och utzoomning. Men men. Bättre än inget. Jag har bilder också som ni får se sen! :)
.
Kopiera länken (jag tog bort länken för alltså den där lösningen var ju så dum den kan bli. Vad trodde jag egentligen?) och öppna i ett nytt fönster, jag hoppas för allt i världen att det fungerar men jag är tveksam. Okej det fungerade inte. Skrutt. Ska försöka lösa det på något sätt.
.
XOXO

åh.


BADAR.
.
Och min mamma är bäst. Hon har städat mitt rum och bytt lakan och allting i min säng idag. Det händer sannerligen inte ofta så jag känner mig lite smått bortskämd nu. Hon har bakat gudomligt goda kakor idag också. ÄLSKAR henne.
.
XOXO

träningsvärk.


.

Vackert danssmink.

Vackert danshår.
.
Jaha. Då var den första halvan av dansföreställningarna avklarade. Så otroligt ROLIGT. Men jag tycker synd om dem som de två första föreställningarna för alltså vi sög hur mycket som helst. Eller jag var i alla fall sämst. MEN på sista satte jag åtminstone EN av danserna HELT rätt! :) Dock så är jag helt täckt av blåmärken nu. Som syns och inte syns. Och jag känner redan hur träningsvärken börjar krypa på mig och att det kommer bli fruktansvärt. Jajjemen. MEN därför tänker jag bada skumbad nu LÄNGE och lyssna på musik och KANSKE eventuellt möjligtvis förhoppningsvis lite senare hitta någon slags styrka och läsa lite geografi till provet på måndag. Sov gott.
.
XOXO


såserdetutnu.





Den här helgen är det dansföreställningar HELA tiden! Genrep hela eftermiddagen idag på Idun, imorgon har vi tre föreställningar klockan 11.00, 14.00 och 17.00 och likadant på söndagen. Jag kommer vara ett trevligt vrak på söndagkväll MEN så kan det vara. Kom jättegärna och kolla. Det kostar 50 kronor och man köper biljetterna där på Idun på plats. Temat ääääär dum-du-dum-dum-duuuum high school musical. HAHA. Det är ändå kul MEN nu börjar jag lessna på alla de där låtarna lite grann. Men ja hur som helst. Vi ses på måndag igen.
.
XOXO


det absolut bästa som finns


såfelmenändå.


Alltså när jag kom hem idag så var jag HUR sugen som helst på plättar. Så jag gjorde hallon- och kesoplättar. HUR gott som helst! MEN i alla fall så skulle jag ha lite kanel på, på slutet, och när jag hällde på det så tyckte jag att det var lite VÄL rött kanske men det VAR ju kanel så jaja inga konstigheter. Sen när jag skulle äta det så smakade det BAJS. Kanelen var inget mindre än PAPRIKAKRYDDA. U-S-C-H. Åh jag blir så less. Blä. Fast jag "skrapade" av det lite grann och dränkte sen allt i riktigt kanel HEHE jag är ändå så otroligt förkyld så jag kände ändå ingen smak! Jajjemen. Och idag på baletten så skulle vi ha en tjej som skulle ha en testlektion för att hon kanske ska vikariera för min riktiga balettlärare. Och då skulle vi alltså inte träna på dansen eller någonting till föreställningarna i helgen, så jag åkte hem istället, för att jag är så förkyld. Jag ska däremot åka in igen till klockan sju och vara med/närvarande på lyriska ungefär.

KESO-OCH-HALLON-PLÄTTAR
1 ägg
en halv liten burk keso
1,5 msk dinkelmjöl
lite salt
3/4 dl frysta hallon
lite solrosfrön
lite kardemumma och kanel om man vill
.
gör så här
1. Blanda ihop alla ingredienser som man vill ha med
2. Stek plättarna i stekpanna, ganska länge på första sidan, men sedan kanske några minuter på den andra bara
3. Servera DIREKT med rostade sötmandlar. MUMMA

XOXO

usch.


Alltså igår fick jag VÄRLDENS förkylning. Helt out of nowhere! Alltså jag snorar hur mycket som helst, ögonen rinner, halsen ÄR ett sandpapper, jag kan inte andas varken genom näsa eller mun och igår när jag gjorde ett försök med nässprayen så misslyckades jag totalt. Jag hatar nässpray, det är obehagligt. Usch. Jag har verkligen inget annat att säga än att jag hoppas innerligt att jag blir frisk till dansföreställningarna i helgen. Åh.
.
XOXO
.
OJ.
Jag såg nu att jag VERKLIGEN måste tona om mitt hår igen. Det ser ju fruktansvärt ut.

matjagkommerochintekommerätadetnärmstaåret.


ALLTSÅ PANIK. Jag hittade en hemsida med min framtida skolas LUCNHMENY. Alltså menyn för hela maj månad på Brewer High School där jag ska gå. OCH den första veckan i maj såg ut SÅ HÄR:

Det är pizza VARENDA dag. Det finns ALLTID något friterat. Det är BARA vitt bröd. Det finns ALLTID jordnötssmör-och-sylt-mackor. Det finns dessutom alltid jordgubbs- eller chokladmjölk till alla måltider. Alltså jag får PANIK. För jag ÄLSKAR verkligen maten som ni ser OVAN. Alltså jag säger bara HEJ DÅ underbar näringsrik och fräsch och god mat och HELLOOOOOO junkfood of the junkfood from THE country of junkfood. Visst sån här mat ÄR ju god IBLAND meeeeen inte varenda dag i ELVA MÅNADER. Alltså tips mottages GÄRNA för hur man på ett SNÄLLT och artigt sätt kan säga att man kanske eventuellt möjligtvis skulle vilja äta något annat än det ni ser NEDAN. Jag funderar HELT ärligt på att säga att jag NYSS blev vegetarian men att jag ändå äter fisk eller nåt. Alltså AAAAAH. Jag får packa ner mat för ett år istället för kläder när jag åker dit. Ingen kommer känna igen mig när jag kommer hem för jag kommer vara en enda STOR RUND BOLL.

XOXO

dimgrönklänning.


Den här klänningen är en av de klänningarna som vi ska ha på oss på dansföreställningarna, den här ska vi ha på moderna. Den kommer från gina tricot och kostar bara 149 kronor! MEN alltså ser ni hur kort den är? Vi ska göra kullerbyttor och allting och hålla på så HEJ jag kommer visa allting. Men vi ska ju ha hotpants och sportbh. EH MEN ändåå. Jaja. Den här kan jag i alla fall använda utanför dansen. Men den andra klänningen som vi ska ha på baletten, den är jag verkligen mer tveksam över. Jag måste sy om den om jag ska ha den nån gång. Och DET lär ju hända. Okej. Idag har jag mitt svenska nationella tal och jag ska prata om min relation till min syster och efter att ha kört igenom det en gång igår för mamma och Cornelia så tror jag att jag lyckades. HEHE. Båda började gråta. Score.

XOXO

blommigkjol.


Den här kjolen sydde jag förra sommaren tror jag att det var. Jag hittade tyget för 40 ynka kronor på världens mysigaste lilla butik ute i Mora, tror jag att det var. Sen sydde jag bara ihop den till den här kjolen, lätt som en plätt. Jag tycker om den jättemycket, den är så mysig. Älskar tyget. Ser ni de där skorna på bilden längst till vänster? DE skorna kostade INTE ynka 40 kronor. De köpte jag för hutlösa 700 kronor i Sturegallerian förra sommaren. Men de var så himla fina så jag var tvungen. Kunde inte kontrollera mig själv. Hehe. Men jag älskar dem. Jag använde i alla fall ett riktigt stativ när jag tog de här bilderna, för tydligen så har pappa både ett stort stativ och ett litet och det hade jag ingen aning om MEN det var hur bra som helst. MYCKET enklare än att göra en helt värdelös anordning av pallar och burkar. Så det är ju trevligt.

Idag träffade jag min älskade vän Hanna och vi var och fikade på Wayne's. Eller vi tog varsitt vattenglas och satte oss sen på nedervåningen och satt där i tre timmar och bara pratade. Alltså det är så härligt för oavsett hur lång tid det har gått sen vi träffats så plockar vi som bara upp där vi slutade och alltså HJÄLP vad vi pratar. Jag började prata och när jag hade pratat klart var jag typ andfådd för att jag hade pratat så fort och länge. Men det var awesome i alla fall. Sen ville hon ta lite kort på mig av någon anledning så då gick vi ner till kajen och gjorde det och alltså det var HUR nära som helst att jag tappade ner mina solglasögon i älven. USCH. Kanske lägger upp några bilder hon tog, senare i så fall. Sen köpte vi glass och satt på apberget och njöt av solen. HUR underbart som helst. Saknar henne redan. Jag ska nog äta lite mer glass nu. Hehe.

XOXO

jaja.





Lägger upp världens sämsta bilder någonsin. MEN hann inte ta några andra. Kanske orkar det sen. Nu ska jag i alla fall in till stan och träffa min älskade saknade vän Hanna och vi ska fika i all evighet så vi hinner prata om allting vi inte hunnit prata om sen vi sågs sist. OCH alltså åh. Vi har fått världens drygaste uppgift på friskvården att VÄGA ALL MAT man äter under ett dygn och sedan ska man analysera det och hålla på. Alltså att väga frukosten jag åt nyss var det jobbigaste jag varit med om. USCH. Alltså jag tror att jag har tjänat en dag i alla fall, för igår somnade jag på eftermiddagen och sov flera timmar och sen när jag vaknade så var jag HELT säker på att det var söndag så då levde jag i det hela kvällen MEN nu är det söndag igen score på den. Jag skrev klart mit svenskatal igår också. Är inte nöjd men det är klart i alla fall. Alltså den här låten lyssnade jag hela morgonen. ÄLSKAR den.
.
XOXO

RSS 2.0