prezzzzeeenttsssss
tänkte bara visa några av sakerna som jag fick i födelsedagspresent!!!! :D :D :D hade en AWESOME födelsedaaaaaag. BERÄTTAR MER SEN!!!!!!

JULIA HELLEDAY ARTON HELA JORDSNURR.


.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRTTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
från mig får du hela arton stcken GRATTIS! min älskade syster!
så sjukt vad det är konstigt att du fyller ARTON redan! vad händer, fattar inte vart tiden försvinner. det är inte riktigt klokt! men klokt eller inte. du fyller hur som helst år! och jag hoppas att du får en underbar fördelsedag!! du är den bästa som finns! synd bara att du är så långt bort, annars hade jag kramat dig till du dog! finns ingen hellre som jag vill kram nu än dig! du står absolut högst upp på min "att-krama-lista". så det blir många kramar sen när vi väl ses nästa år i USA. din dag kommer bli toppen! och lycka till med ditt hippiekalas!
.
kram älskar dig!
/din syster
.
kunde bara inte låta bli att skriva på din blogg också på din stora dag!
.

VADSOMHÄNDEDENHÄRHELGEN.OKEJ OKEJ OKEJ.
tänkte uppdatera vad som hänt sen sist.

jag och tommy

jag och reema

FREDAGS:

jag och reema

- jag hade först TEAM dinner med ja mitt cross country team, hos candace's house, SPAGHETTI och meatballs och tusen olika efterrätter

- min nya favoritkaka är numera NO BAKES helt ärligt. det är choklad och peanut butter med havregryn. GUDOMLIGT. och pumpkin cheesecake. eeeeh GOTT.

- de plattade mitt hår på team dinnern och tyckte att det var EXTREMT roligt att se hur jag såg ut i rakt hår

- sen efteråt var jag med mikaela, vi åkte hem till henne och tog TUSEN k0o0olaaaa photo booth bilder. här har ni ett litet smakprov

- vi pratade med några av mina kompisar från sverige och mikaela sa inappropriate words som jag hade lärt henne. HEHE

- jag, mikaela, braden och ryan åkte och åt glass på cold stone, jag åt cake batter and berry yoghurt icecream with roasted almonds, and blueberries. SÅ OTROLIGT UNDERBART GOTT.

- vi åkte till en chipsfabrik och tog perfectly fine chips ur en stor container där de har chipspåsar med tryckfel på som de inte kan sälja, alltså perfekt chips egentligen, inte ens gamla. vi åkte glatt därifrån 12 påsar chips rikare.

- vi var hemma hos en kille och såg på house of wax

- jag sov över hos mikaelaaaaaaaa och var tvungen att lyssna på "porlande vatten" hela natten för mikaela har typ blivit beroende av det ljudet

- problemet med det porlande vattnet var att det lät exakt som myrornas krig gör på tv.

LÖRDAGS:

- jag var på ett cross country meet i belfast, det var regionals och jag sprang inte men vi qualified for states next week i alla fall. jag sprang bara runt och cheered for everyone.

girls' team - ja VAD jag har orangea benvärmare. det var kallt okej.

boys' team - sanna skönheter.

- åt middag på dairy queen.

- såg the children's play Aristocats som min vän rachel directed

- åkte på halloweenpartyyyyy med en annan utbytesstudentorganisation AFS med rachel, tommy, august, reema och zuzie. DET VAR HUR KUL SOM HELST!!! det var en masssa andra där som jag kände också.

- träffade två stekar-gustafs från stockholm. HUR I HELA FRIDEN did they both end up in maine?!??! de kände till och med varandra innan. alltså va.

- hade sleepover med reema, rachel, zuzie, august, tommy och dennis at rachel's house. det var AMAZIIING!!!!!!

- vi blandade ihop reese's peanut butter cups, chocolate chips, just plain peanut butter och nutella, värmde det i micron och åt det. KANSKE DET GODASTE NÅGONSIN.

- vi hade krig med denna kreation. MUMSMUMSMUMS
- vi filmade samtidigt som vi gjorde danser till en massa låtar. hahahaha hur kul som helst

- vi såg titanic. och jag somnade.

SÖNDAG:

- jag hade dansträning från 2.30-7.00pm.

- gjorde inte mina läxor.

- fick paket från sverige med presenter från min mormor och min familjjjjjjj :D

dennis och rachel

tommy, reema, august, dennis, rachel, jag (AAAH so confusing)

jag, reema, dennis

JUST DET!!! jag fyller ÅÅÅÅR PÅ TORSDAG PEOPLE!!!! den 28 oktober!

august, rachel, reema, dennis, zuzie, tommy, jag

DET VAR EN AMAZIIING HELG!!!!!!


fall-autumn-höst


jag och mikaela.
.
.
.
.
jag och rachel.
.
.
det här bland annat har jag gjort denna LÅNGA helg:
- fått bihåleinflammation och luftvägsinflammation -> börjat äta tusen mediciner som inte har hjälpt alls HIHI
- varit på middag hemma hos mike med lexuh, braden och josh
- har blivit influerad av alla amerikanare och gör såna där fula små mindre-än-tre HJÄRTAN HELA TIDEN!!! fast nu tycker jag typ att de är söta! VILKET ÄR DET STORA PROBLEMET!!!!
- HAR BLIVIT SJUKT HETSIG MED VERSALER
- varit i portland och shoppat på H&M!!! alltså ja VAD jag saknar H&M okej!??!! köpte en massa fina saker på forever XXI ocksåååå!!!
- varit riktigt amerikansk och åkt och köpt kaffe på dunkin donuts på morgonen med lexuh, drack en hot latte with whole milk and pumpkin flavor, lexuh drack an ice latte three double shot coffee twist non fat skim milk with pumkin flavor. alltså HJÄLP.
- haft sleepover med RACHEL, världens underbaraste
- gjort peanut butter play dough (peanut butter, mjölk, mjöl, honung, florsocker, socker) och så gjorde vi en massa awesome figurer och åt upp dem.
- gjorde en gryta med kikärtor, linser, champinjoner, krossade tomater, paprika, lök och en masssssa kryddor. kanske den ointressantaste punkten so far.
- såg hela mamma mia, halva hairspray, halva pink panther och hela cloudy with a chance of meatballs
- var med mikaela och åt butterfinger and cookie dough icecream
- tog en massa hössssstbilder
- INTE pluggat inför the P.S.A.T's (motsvarighet till nationella proven skulle jag säga, fast detta är bara nåt dumt förberedelseprov inför det riktiga provet, man gör det för att kunna komma in på olika colleges och så)
- fick veta att collegesen bryr sig ungefär SÅ HÄR LITE .             om the P.S.A.T's så det finns egentligen ingen anledning att göra dem.
- var på soccer game i hampden i 25 minusgrader och såg brewer förlora. värt.
- fick hem mina nya navy blue converse jag köpte i portland idag för bara 26 dollar!!! (typ 180 kronor), var tvungen att beställa de för att de hade bara storlek 6 och jag behövde storlek 7 men NU HAR JAG DEM!!!
- conversen var dock storlek 5 och inte 7 så nu måste jag skicka tillbaka dem
- åt mcnuggets för första gånger på ett amerikanskt mcdonalds. INGET revolutionerande.
- fick bekräftat att mitt försäkringsbolag kommer stå för eventuella kostnader för MRI-grejen jag ska göra
- kommer dock aldrig behövas eftersom att jag aldrig får någon tid ändå.
- kommer få sova 6.5 timmar i natt.
.
GOD NATT

jag har gjort det igen.


- kan börja lite lugnt med en bild på mig och zuzca
- sen ja, gå in på den här sidan och kolla på den fina bilden de tog på oss utbytesstudenter, vi var med på morning announcements the other day och sa godmorgon på vårt eget språk.. usch.

- tryck på länken och ja DET HÄR ÄR film från rachel's birthday party förra lördagen, inga kommentarer förutom att det var HUR roligt som helst!!!! :D
.
.
.
.
.
..
och nu.
.
för att besvara rubriken.
.
jag har gjort det igen, jag är mästaren av att gå över gränserna tydligen, crossing the limits så att säga. kungen av att inte veta när det gått för långt.
.
här kommer det.
.
jag är med i a family plan med min telefon här borta i amerikat. en plan som säger att ALLA telefoner som är med i den här planen har sammanlagt 1000 minuter att prata för varje månad. alltså TUSEN minuter, det här är alltså lite mer än 16 timmar konstant tid att prata i telefon för. och alltså 16 timmar är mycket, man behöver ju inte överdriva.
.
MEN JOOOO. jag har gjort det.
.
den här månaden, eller alltså SEN JAG FICK TELEFONEN så har jaaaaaaag pratat i den i 1227 minuter. ETT-TUSEN-TVÅ-HUNDRA-TJUGO-SJU MINUTER! det är ungefär LITE MER än 20 timmar. TJUGO timmars KONSTANT TID jag har pratat i telefooooonen. ALLTSÅ herregud jag förstår inte vad jag har för fel?!?!?!!? känner mig så himla hemsk mot mina värdföräldrar för att jag gör så här.... men jag visste ju inte!!!! :S och alltså aaaaaaaaaaaaah, panik.
.
ja. det var det. ska gå och dö av skam nu.

RSS 2.0