iå2owpeidksjnxlsa


lite mer updatessss. hhar lekt med små hundvalpar istället för att ha löpträning.

det har varit 20 minusgrader när vi faktiskt haft löpträning utomhus.

har blött näsblod och varit högst oattraktiv. men den bjuder jag på.

har haft som kick ass nails som min syster michelle gjorde en kväll när vi satt och pluggade.

har tittat på cribs på MTV.

...

haft meet och vi tog med oss nagellack och sysselsatte oss med det.

jag spillde ut hela nagellacksborttagningsmedlet på filten. förstörde filten, det rann igenom och förstörde golvet. bra gjort julia.

har haft SJUKASTE muskelkramperna och fruktansvärt inflammerad benhinneinflammation. skönt liv. gick omkring med is och grejer hela meetet. lyckades dock på något sätt ändå springa mitt personliga rekord i 800 metern. 2 minuter och 59 sekunder. SUB 3!!!

det var det. herrå.

bakomkulisserna.


har fått klagomål från mina familjemedlemmar om att uppdateringar på denna extremt ointressanta blogg måste ske. SÅ. jag är i princip SÄMST på att ta med mig kameran överallt. MEN jag har min telefon och tar kort med den SÅ. här kommer det några bilder från vad som hänt bakom kulisserna på sista tiden.

har haft ungefär tusen snow days och en dag så klättrade jag och mikaela i träd.

har haft flera meet (friiidrottstävlingar) och ätit nutella och kex. sprungit fruktansvärt mycket. jag är ju som sagt julia helleday distanslöpare nu för tiden.

köpte en jeansjacka på forever 21, slaktade den och så här blev resultatet.

har varit cool och tagit kort på vad jag haft på mig, på min systers begäran dock. förmodligen mycket tråkigt att titta på.

har tydligen utvecklat ett manligt könsorgan i spegeln. och JA toaletterna på vår skola ser EXAKT ut som de gör i alla high school filmer.

ja, jag hatar orange men det är BREWER WITCHES' färg så.

har ätit cheesesticks. kommer SAKNA detta när jag åker hem. mozzarellaaaaa.

hade BLACK BEAR RELAYS. sprang ett 4x800 meter på 3:11 minuter och kom femma, var med i ett distance medley relay och sprang 400 meter på 76 sekunder och kom fyra.


i onsdags gick the main pipe sönder som sagt och hela skolan flooded och så här såg det ut. skönt. lärarna har förmodligen alla haft ett nervöst sammanbrott. MEN ingen skola. SKÖNT på riktigt.

sprang NIO KILOMETER på träningen förra måndagen i minusgrader. var definitivt de 53 värsta minuterna i mitt liv.

och ja. tänkte bara avsluta med en bild på min psykologilärare i en MORF SUIT. vackert.
.
.
HERRÅ

SNÖ

INGEN skola idag heller för det är SNOW DAY. hehe. vi har haft skola TVÅ gånger den här veckan. i måndags var det martin luther king day, på onsdag så gick the MAIN pipe sönder och hela skolan flooded. och idag är det snöstorm. våran lilla cardboard school kommer falla sönder mycket snart. så. jag och mikaela passade på att ta kort utomhus. kommer vara en istapp för evigt. men det var det värt.jag vill leva jag vill dö i norden.


den här fina flickan är från goa' göteborg och idag slog vi ihop våra svenska huvuden och skapade en svensk middag. igår bakade jag lussebullar och idag fixade jag köttbullar, lingonsylt, gräddsås och kokt potatis och johanna hade bakat semlor. SÅ MYCKET på samma gång. MEN det var otroligt gott och svenskt. väldigt väldigt konstigt att sitta och prata engelska och vara i usa och äta bara svensk mat. jag gillar inte ens husmanskost men MMMMUMSSSSS. yumyum. jag och johanna var extremt osociala och pratade svenska hela tiden också. trevligt dock. mm.


det här är för övrigt den temporära familjen jag bor hos när min riktiga värdfamilj är på en kryssning i the caribbean. snelt att lämna mig kvar. mitt emot mig pappa alan, sedan till höger mamma terri, syster alexa och syster ericka. långa som höghus och väldigt tysta. dock VÄLDIGT MYSIGA OCH SNÄLLA.

jag och johanna hade semlorna i varm mjölk med kanel på. hihi gott.

femton smilgropar :S :S


svenskt. 

SOMEHOW står det här på menyn ikväll.


drömmenomitalien


Alltså jag såg nyss Eat, Pray, Love med Julia Roberts och jag har nog aldrig i mitt liv velat åka så mycket till Italien som jag vill nu. Vet inte riktigt var jag ska ta vägen. De här bilderna summerar det ganska bra vad jag DRÖMMER OM, just nu. Åka dit och bara vara. Baka. Laga mat. Ta bilder. Gå på promenader. Äta glass. Ja ni vet. Allt.

HIHIHIHIHIHIH

SO.

HAPPY.

WITH.

MY.

LIFE.RSS 2.0