oh my god

HJÄLP vad har jag gett mig in på. Ni vet hur jag berättade om Junior Ex? Den här showen och det som vi i the junior class sätter ihop. Nu är det klart vad alla ska göra också. Det är svårt att förklara allting MEN jag kan berätta vad JAG ska vara i alla de här olika sketcherna, danserna och sångerna.

 

Först och främst ska jag vara allas våran BRITNEY SPEARS i Hit Me Baby One More Time. Skoluniformen, tofsarna, skorna, knästurmporna och flätorna. Hela köret. Och SLUTA. Låtsas inte ens att ni INTE har velat vara Britney Spears någon gång i livet. För det har ni.

 

Jag och två kompisar håller på att sätta ihop en dans till låten Bust a Move och vi ska vara klädda lite som Tom Cruise i Risky Business. Dansen kommer nog bli bra. Den är locking och old school hip hop inspirerad.

 

Sen så ska jag vara med i en Jane Fonda vs. Richard Simmons aerobics workout video och vara klädd i sånt här. Känner på mig att detta kommer vara det jag tittar tillbaka på och dör av skam på grund av. Men det kan jag ta tag i senare.

 

Sen till sist lyckades de övertala mig att sjunga en svensk låt också. Och bara för att jag är så dum i huvudet så hade jag någon gång börjat sjunga på den svenska versionen av A Whole New World från Aladdin, för vi pratade om Disneylåtar. Så nu ska jag tydligen sjunga den låten, först två verser på engelska och sen gå över till svenska. Min vän Reema från Saudiarabia ska vara utklädd till Jasmine och jag... ja. GAH. Ska vara utklädd till Aladdin och sen smöra hardcore och sjunga låten. Glöm skammen om Jane Fonda och hennes baddräkter. Det här komemr bli min död. Skönt.


Kommentarer
Postat av: JOHANNA

hahahhaahah jag ÄLSKAR hur mycket man faktiskt helt plötsligt är villig att utsätta sig själv för!?!?! SERIOUSLY. this is funny as hell, and i can totally relate.

2011-03-12 @ 06:42:15
Postat av: Sofie

ÅH så himla kul!! Vill se, kan ingen filma??

2011-03-12 @ 09:16:06
URL: http://sofiekollberg.blogg.se/
Postat av: cornelia

hahahhahah!!! lät ännu roligare när du berättade det live mwed alla dina ljudeffekter och uppocnner gångar i rösten. hahaha

taggar se bilderoch film. i will never let you forget the day when you found your true self. aladdin.

rock on.

2011-03-12 @ 11:33:15
URL: http://corneliahelleday.blogg.se/
Postat av: Anonym

Julia mitt älskade förstfödda barnbarn. Du är helt fantastisk. Du sjunger och dansar superbra och har stor inlevelse och en fin vältränad kropp. Det kommer att gå superbra, var inte orolig. Kram fr mojmoj

2011-03-12 @ 17:30:37
Postat av: Eva

Ååååh Britney!!! ahahahahahhahaha Hite me baby one more time är dock lugnt bästa låten/videon. Du kommer vara azcool!

2011-03-13 @ 12:03:47
URL: http://theupsound.blogspot.com
Postat av: Mamsen

Underbart! Vill vara en fluga på väggen och se allt!

2011-03-13 @ 22:12:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0