drömmenomitalien


Alltså jag såg nyss Eat, Pray, Love med Julia Roberts och jag har nog aldrig i mitt liv velat åka så mycket till Italien som jag vill nu. Vet inte riktigt var jag ska ta vägen. De här bilderna summerar det ganska bra vad jag DRÖMMER OM, just nu. Åka dit och bara vara. Baka. Laga mat. Ta bilder. Gå på promenader. Äta glass. Ja ni vet. Allt.

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Så underbara bilder! Förstår precis vad du menar, längtar också efter att åka dit!! Kram på dig! Hoppas du mår bättre idag!

2011-01-07 @ 13:17:53
Postat av: Anonym

Hej gulle Julia. Jag håller precis på och läser boken som filmen bygger på. Jag förstår att jag måste se filmen, den har väl redan gått här i Sverige men det får bli video. Har du sett under Toscanas sol? helt underbar film, som börjar i USA och slutar i Italien. Tiden i USA känns lite seg men sen blir det bara topp för tiden i Italien, kanske har dom gjort filmen så medvetet för att skillnaden ska märkas. kram fr mormor

2011-01-07 @ 19:18:58
Postat av: cornelia

vill också dit!!! med dig. med dig. med dig!!

finns ingen jag vill träffa så mycket som du just nu. finns ingen som jag villl krama och bara vara konstig med så mycket som du just i denna sekund, minut, timme, dag. år!!!!

vill vara i din armar.

älskar dig

2011-01-10 @ 00:28:22
URL: http://corneliahelleday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0