lite snabbt så där bara.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cool flicka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

det där linnet köpte jag faktiskt

 

- var på the mall med zuzana pitkova idag. tjejen från slovakien som tillfälligt ska bo här med oss. hon är mysig, söt, trevlig och rolig, köpte slut alla mina pengar i princip HIHI.

- vi shoppade i fem timmar, vi var på hollister, aeropostel, abercombie&fitch, hot topic, jcpenney, shoe dept, charlotte russe, dairy queen och ÅT GLASSSSSSSSS (blizzard med double fudge cookie dough) och en massa andra affärer som jag verkligen inte kommer ihåg namnet på

´

- vi hade going-away-dinner för mimi (mormorn) som ska göra en surgery imorgon och vara borta några veckor

- vi åt GLASSTÅRTA från dairy queen

 

 

- dejt-incident

- vi såg på filmen blindside med sandra och bullock och jag somnade och snarkade

god natt


golf"""""""partyt"""""""

HIHIHIHIH titta på de små söta amerikanska pojkarna, så otroligt intelligenta och tjusiga.

.

.

.

.

Okej. Så här är det. Eller så här VAR det. Tro inte att det är så hypeat som det har blivit nu...................

 

pojkarna kom och de var nere i garaget, som ni ser på bildeeeeen, tom grillade STEAK och kyckling och han hade majskolvar och potatismos och bbq-saaaaauce (blä) och allt. dr.pepper. alltså va?! alla började äta och tom drog ner mig och zuzie dit (berättar om henne sen) och så satt vi där och det var HUR KUL SOM HELST!!! :D:D:D:D hihihihh

.

.

fast NÄÄÄÄE (okej jag vet att folk är less på att höra fast näe, men alltså det här är fast näe på riktigt) det var så otrooooligt dålig stämning. alltså det var konstigt, ville inget hellre än gräva mig en grop och lägga mig i fosterställning. FÖR tom gick hela tiden omkring och ba HIHI tycker ni att ni ser nåt ni gillar eller??? och vi ba eeeh hehe OKEEEEJ nu vart det dålig stämning, HEHEHE eeeh vi vet inte HEHEH ... ehehee ihihihihi. ja ni förstår. för alltså ja. för att helt enkelt vara snäll, eeh.. det var inte riktigt hm hur ska jag säga, någon som.. eh så att säga .. föll oss i smaken riktigt ... :S

 

ANYWHO.

 

det var som sagt inte världens bästa stämning, jag och zuz sade väl några pressade väl fram några frågor någon gång men inte mycket mer.

 

..... här har vi en liten parentes bara: jag visste vad ena killen hette, och ba jaha men du är evan? för jag hade sett killen på skolan samma dag och han ba ja det är jag, bra minne du har. och ja jag log väl eller gav nåt annat mindre intelligent svar tillbaka. kan NÅGON snälla NÅGON försöka se något FLIRTIGT med detta!?!?!?!?!? FÖR sen så vinkar tom mig till sig och säger remember evan is the one who's got a girlfriend. alltså VA? vad trodde han? att jag skulle börja sjunga lady-marmalade-låten från moulin rouge eller va?

.

okej klar med parentesen.

 

tom fortsatte. ethan och hans kompis tog över hela wii-spelet och spelade och sen satt vi alla och kollade på när DE spelade, ba jaha. sen helt plötsligt så började småpojkarna spela fotboll (alltså jag VAR verkligen äldst av alla kidddzzzz där) och alltså ursäkta men hallå finns det NÅGOT tråkigare? jag och zuz satt kvar och ba ja men KUL. sen så såg jag att de lekte kurragömma och jag blev typ arg och sa att varför sa ni inte till oss för? vilket tydligen var en väldigt rolig kommentar, men alltså helt ärligt jag blev typ upprörd, varför lät de oss sitta där som fån och ba HIHIHIH. NICE. så då lekte vi kurragömma med dunk och det var faktiskt kul ändå! :)

.

efter detta stannade TVÅ killar kvar och "kollade på baseballmatchen" med tom, jag zuzie var dock INTE så himla trevliga utan stod och kollade upp dansgrejer med cathy istället, sen till SLUT gick dem. alltså hjälp, trodde aldrig det skulle hända. sen frågade tom igen och igen och igen och IGEN om allt det där ba hihih ja ni vet. jag fick panik och sa att mr.unknown, eller vadå mr.??? okej pojke unknown, vi kör förtkortningen PU (eller heheheh kan vi snälla säga nalle puh bara????) bara för att inte utelämna den stackaren. jag sa att nalle puh var väl ändå kinda cute and nice. alltså KOM IGEN han såg inte ut som bajs i alla fall, jämfört med de andra som var där, blev ganska blind inser jag nu när jag ser bilder på riktiga svenska pojkar så här i efterhand. och alltså ni skulle ha sett toms FLIN. hjälp. galet.

.

hur som helst, nalle puh addar mig på fb, skriver till mig, kör typ tusen frågor på a minute and you'll win it. HJÄLP. till slut blir jag less, nalle puh är ändå trevlig men näe, så jag säger typ aja men du får ha det så bra, herrå, nåt i den stilen och loggar ut. stackarn. sen morgonen efter skriver han på fb ba hehe glömde säga att om du någonsin vill komma ifrån huset så kan du bara smsa mig på .. och så fick jag nallens nummer. vad HÄNDER. jag svarade inte. hihi. busigt. elakt.

.

jag och zuz åker och shoppar, kommer hem med cathy och devon och VEM är där om inte hihi winnie the poooh! :D pinsamt. jag undviker stackaren men sitter ändå där och säger INGET vettigt. tills han till slut drar. på kvällen får jag dåligt samvete, skriver ett sms till honom och säger att jag såg hans chattmeddelande NU och ba ja men hehe i'll do that. SEN så ja gissa vad som händer???

.

gissa igen.

.

he asks me out to the movies. jag svarar inte. han gör ett nytt försök och säger att hans kompis kan följa med så att vi kan gå alla fyra. jag svarar och ba eeeeh det kanske vi kan göra någon gång. han svarar att han hade tänkt ikväll. jag svarar inte. han skriver igen, ba fast det kanske är för sent. jag svarar att ja det är det nog, men vi kanske kan göra något imorgon istället? (detta var toms förslag okej) men HEHEHE han svarar att han inte kan imorgon. jag svarar halvhjärtat åh too bad men kanske en annan gång. han blir super excited och ba JAAAA och SEN säger han att det är tom som försöker set them up och att han hade tänkt betala för biljetterna till bion. jag utelämnar stackars lilla nalle puh för tom och tom svarar från min mobil "you are in deep shit /coach" stackarn svarar VA? var det där coach winston? jag svarar maybe och han skriver att han sa ju inte att han inte VILLE bli set up.

.

och gissa vad. jag svarar inte. znel chej. 

.

den som för övrigt har läst allt detta är galen. men aja okej.

herrå


FÖRSTA DAGEN!!!!

Och SÅ HÄÄÄR ser jag ut efter en hel dag i skolan och cross country running practice for two hours.

.

.

.

hihi

.

.

eller fast NÄÄÄÄÄE. alltså på practice idag så sprang vi 2,5 MILES som UPPVÄRMNING. alltså FYRA KILOMETER. minervafolket vet att konditionstestet är TRE kilometer och det här var uppvärmning.. vilket skämt. SEN så skulle i springa uppför en 200 meter lång backe FEM gånger. alltså efter detta så ja. det finns inte ens ord för hur jag såg ut. och HEHEHEH GISSAAAA vad jag hade för tröja på mig?! :D:D:D:D en TIGHT GRÅÅÅ hihihih ändå kul! :) en av tjejerna efteråt ba julia, you got like a smiley face on your back! eeeeeeeeeeeeeh av SVETT!!!!!! så OTROLIGT äckligt. alltså euw, fattar inte ens varför jag säger det nu men alltså så var det i alla fall. och jag var rödare än en tomat i ansiktet. helt ärligt. USCH.

.

skoldagen var ändå kul dock. det HÄR är mitt schema

1 TASC group med Mr Sorensen

2 English 3 med Mr Smith

3 Performance arts med Mr Kimball

4 Study Hall med Ms Girodet

5 Pre calculus med Ms Dube

6 French 3 med Ms Tarr

7 US History med mr Cyr

8 Sculpt/printmaking med Ms Spruce

.

alltså första dagen idag så gick förmiddagen åt att gå igenom hela schemat, alltså man gick till alla lektioner i en kvart och sen vidare. jag var ensam i ALLA mina classes förutom två... så ja nu är jag bästa vän med alla lärare, gav de blommor och presenter och sånt. tänkte att om jag kör på suck-up/kiss-some-ass-style så får jag nog good grades eller vad tror ni? helt ärligt.

.

det HÄR är min utvärdering av dagens lektioner.

- ingen aning om TASC (det är tydligen bara typ hemklassrum där man träffar en lärare och gör ingenting eller nåt).

- engelskan verkar kul och intressant, läraren verkar bra MEN jag kan INTE ha gett ett intellektuellt intryck direkt. han frågade mig om vilka engelska favoritförfattare jag hade. jag kom inte på någon. så då frågade han om jag hade några svenska favoritförfattare. jag kom fortfarande inte på någon. jag fick panik. tänkte febrilt och öppnade sedan munnen utan att tänka och frågade om han visste vem som hade skrivit böckerna om bridget jones. alltså AAAAAAAAH. kunde jag ha sagt SHAKESPEARE eller vaaaaad som helst. jag är ju sämst.

- performance arts kommer bli en ASROLIG class, läraren var hur skön som helst. har inget mer att säga.

- study hall. jag gillar inte läraren, har inte det befogat riktigt, men hon sa att man inte fick lyssna på musik om man skulle göra sina läxor och sånt, vilket är det man gör där. så jag vet inte, hatar henne bara.

- pre calculus. fick en galet mega obeskrivligt brutalt fruktansvärt stor och fet bok därifrån, den innehöll ALLT jag hatar. ekvationer och en massa skit med f(x) och sånt. USCH USCH. får hemska flash backs till ettan med svett-kjell. ... *ryser av obehag*kvlökgölfk

- franskan. alltså jag började nästan grina på den lektionen. var enda eleven och läraren började prata franska med mig och det ENDA jag sa var oui. jag tror hon frågade mig hur jag tyckte att det var i maine och jag svarade ja. BRA där. har aldrig gillat franska, kommer aldrig göra det heller. hon frågade mig hur många år jag läst franska och jag ljög och sa två år och jag har verkligen läst typ 4 år. men alltså jag KAN VERKLIGEN INTE franska. fick en läxa också. HIHIHIH så himla kul!!! :D:D::D

- us history. mr cyr verkar hur trevlig som helst, han var rolig, men alltså ja us history.... hjälp.

- sculpt and printmaking, verkar hihi roligt (alltså på riktigt roligt, inte ironiskt) vi målade med fingerfärg HEHEH

.

.

okej det var typ det, sen var dte lunch och PANIK. vi har 20 minuters luncher!!!!!!!!!! är DET ett skämt eller?! vad GÖR de!?!?!? brutalt äcklig lunch, typ rå köttfärs med mjöl och bajs till. så otroligt äckligt. men MOOOOGEEEEN tjej jag är!!! nä men det var hamburgare och jag gillar inte det, sen fanns det chokladmjölk, man fick en kaka, tre morötter och ett äpple och en påse chips, ändå BRA lunch..........jag åt morötterna, mitt äpple och tog kenzies äpple. hihihhihih made up for it här hemma dock, åt två stora whoopie pies, typ två chokladkakor med maränggrädde mellan. bra där.

.

skriver ett annat inlägg om golfpartyt hahahahahhahaahhaha alltså partyt, hjälp. partyt.. hatar det ordet bara.


sleepoveeeeRRR

Det här köpte jag på victoria's secret bara för att visa det, en svart strapless bra med spets HIHI och ett par beiga och svarta spetstrosor och en body splash pure seduction. Okej intressant.

OKEJ. Var ju på sleepover igår eller kan börja tidigare.

FÖRST - vi hade practice och det regnade. eller nä det regnade inte, det ÖSTE ner, it was pooring down, alltså hels sinnesjukt vad det regnade!!!!!!!!! lovar att det var någon som hällde hinkar med vatten på oss. Och så skulle vi springa 40 minuter i det där äckliga regnet. KUUUL D::D:D:D:D. fast näe. Och inte nog med att vi blev blöta när vi sprang, DESSUTOm så skulle vekrligen de jag sprang med hoppa i varenda liten vattenpöl som fanns på gatorna!!!! alltså panik. AAAAH och de tyckte verkligen att det var A S K U L. det var det inte. En tjej sparkade med foten i vattnet och skulle skvätta på en annan tjej, MEN det kom på mig istället, RAKT i ansiktet, som en vattenballong sprängdes i ansiktet på mig, med lera. HIHIHIHI ändå roligt hihihihihihihihihihihhihiiiiiii.

.

....

..

såååå vi var alldeles blöta alltså när vi kom tillbaka, skorna, shortsen, min VITA t-shirt, strumporna, sport-bh:n, håret förmodligen, sminket rann och ja. det var fräääscht ändå.

.

SEN - åkte vi hem till Mikaela's house och bytte om till torra kläder. det var jag, Mikaela, Sara, Mackenzie, Michelle, Gina, Alexa, Taylor, Candace och Reiko. då bytte alla om till sina pyjamaser, jag hade DEN HÄR pyjamasen, och ja VAD jag hade ingen appropriate innan så jag var tvungen att köpa en okej?! Så här såg den ut....

seeeeeen så var det verkligen precis som ett sleepover man har sett på film. Vi beställde pizza och åt direkt ur kartongen, och den himla pizzan smakade INGENTING; vad ÄR felet i usa?!?!?!? INGET smakar något! Min värdbror EThan frågade mig varför jag saltade på allt jag åt och ja undra VARFÖR, kanske för att det inte SMAKAR något!!!!!!! Och ni som känner mig vet vet att jag saltar ALLT som ändå smakar något också, så imagine now..... sen hade mikaelas mamma bakat brownies så då åt vi dem och sen så gick vi och satte oss inne i tv-rummet och spelade mario kart. ba jaha. Sen så började de gå in på chat roulette och omegle, för er som vet vad det är, ni vet vad det är, ni som inte vet, let's keep it that way, det är inte något roligt. HEHEH. men hur som helst satt vi med det ett tag i alla fall och alltså jag lovar, hade vi suttit fem minuter mer än vi gjorde så hade jag STRYPT en av tjejerna för att hon skrek så himla högt HELA tiden!!!!!! panik.

 

sen såg vi en scary movie, the fourth kind hette den tror jag, och alltså den var väl bra, eller vad säger jag för nåt, DEN SÖG ju! usch så otroligt tråkig film, ni som återigen känner mig och har sett film med mig någon gång när det är mörkt ute VET att jag har tendenser att somna HEHE och det här var inget undantag. jag satt verkligen i skräddarställning och somnade. SÅ himla bra var filmen! :D:D:D:D:D:D:D alltså hur kul kan det vara att läsa om det här ens, ba jag somnade, eh okej!??!?! sen bytte vi telefonnummer och höll på och ja ... sen tog vi fram våra sleeping bags och lade ut dem på golvet, vi sov ALLIHOPA i samma rum, kanske 10 kvadratmeter stort, en tjej fick sova SITTANDES med tre tjejer över sig för att vi inte rymdes.................... bra där. till frukost åt vi hör och häpna, french toast fingersmed maple syrup. alltså vitt bröd i skivor, rullade i socker, smör och kanel och sen DOPPAT i sirap. alltså vad HÄNDER?!?

.

.

inser att jag verkligen hypeade det där inlägget... det VAR ändå roligt, de är jättesnälla tjejerna som var med och så men ja jag vet inte. IMORGON börjar skolan i alla fall :S:S:S:S:S:S:S


bananrepubliken

tänkte bara säga lite saker.


1. den HÄR koftan köpte jag på Banana Republic i neeeeew yoooork ciiiiityyyyyy, HEHEHEH nice. Vet inte riktigt vad jag är mest glad över.=!??!?! påsen eller tröjan? :S:S :/ nä men jag hade en brutal luck with this. koftan hade kostat 69.95 dollars and then it was on sale for 29.95 och sen var det tydligen 25% off så jag fick den för 19.95 dollars!!!! hur värt som helst. okej kuuuul punkt. och HJÄLP vad dysse jag är :S kan knapp skilja på engelska och svenska, REDAN, så är det när jag pratar också...... always blabbers with swedish expressions and stuff. men jahaaaa. ah.


2. någon frågade om min dator. och ja så här är det. jag har MIN EGEN dator när jag är här, hade en prefectly fine vit macbook som jag hade fått från skolan. men sen gick skolan och blev äcklig och sa att jag var tvungen att lämna in den så då tvingades vi att köpa en ny.... hade DÖTT annars, så nu har jag en macbook pro, en aluminum you know? och det blev som min 18-års-present, quite a good deal actually HEHEH


3. LISA CAROLINE BOSTRÖM. skämta INTE om sånt där okej!?


4. värdfamiljen är HUR mysig som helst, de är jättetrevliga och de gör verkligen allt för att jag ska feel comfortable and everything, today me and cathy went grocery shopping och då fick jag verkligen i princip köpa vad jag ville. HEHEH jag har brought some veggies and fruit to the house now... det var necessary, VERKLIGEN! jag tvingade cathy att ta emot 26 dollar av mig, fast hon knappt ville, tryckte tillslut upp de i ansiktet på henne. kände mig jätteoförskämd som plockade på mig en massa mat så även om det inte var mycket jag gav kändes det ändå bättre.


5. jag har haft TVÅ practices with the cross country running team now och am still alive, look at that! nä men det är faktiskt ROLIGT, tro det eller ej!? :S;S:S:S mycket bättre than I thought. Imorgon ska jag och six other girls from the team ha sleepover, at Mackayla's house. HahA verkligen som typiska sleepovers på film med sleeping bags and girl talk and everything.


6. Imorgon blir verkligen a busy day. Jag och Cathy och unfortunately ethan and devon as well are going to the mall to do some shopping (need some proper jammies) och sen klockan 4 ska vi till dansskolan för registration och se om det är möjligt för mig att dansa där samtidigt som jag är med i cross country. Kommer nog dansa a few times a week then, förmodligen jazz, balett och KANSKE KANSKE KANSKE modernt också! HOPPAS. keep your fingers crossed okay!? så kära mor och far, ni måste skicka mina balett- och tåspetsskor hit då, och min balettkjol. HEHE


7. har inget mer att säga. JOOO mitt rum är ROSA och brunt. hur giirly som helst haha ;) I like it. ska se om jag kan ta några bra bilder........

 


8. gav familjen presenterna som jag hade med mig igår kväll och alltså det var kanske det roligaste någonsin när de fick smaka på djungelvrålen. Devon klarade det ändå bra, Cathy vägrade smaka, Tom gjorde KONSTIGA miner hur länge som helst och Ethan dog typ, han skrek och sprang och slängde iväg den och sköljde ur munnen i typ 10 minuter. Vad HÄNDER?! men de blev jätteglada för allting annat jag gav, ethan har gått omkring i en blå t-shirt med en älg på och ett sweden-print hela dagen så. :) (tänkte göra tecknet för tummen upp men ångrade mig........ patetiskt ju)


9. På fredag ska Tom ha ett golf party (!?!??) här hemma och han har bara killar i sitt golf team och han har verkligen sagt till de i teamet att de ska få träffa mig och han pratade med mig och ba hHHEHEHEH hihihihi de kommer hit på fredag HEHE ;) ;);););)) alltså hjälp, han försöker typ set me up med en av killarna också................ han hade sagt particularly till en kille att jag skulle vara där och ba hehe you're going out on a date??? ;) ;) alltså AAAAH vad GÖR han!? förmodligen kommer detta vara världens tråkigast kille i hela världen, säger ingenting, frågar ingenting, luktar illa och har spenat mellan tänder, on top of everything ser han säkert ut som en dinosaurie också. :D:D:DD:D:DD:D så håll tummarna för det också, eller förresten, håll BARA tummarna för det, skit i dansgrejen! alltså att han ska vara a normal human being at least.


10. Okej nu har jag på riktigt inget mer att säga, sitter just i detta nu och ser på en tv-show med cathy och tom. Det är kanske det dummaste jag sett. En tjej trying to get straws in a potato and then put some M&M's on them. ba jahaaaa.!?!??! så himla dumt. De frågade om vi hade silly tv-shows i sverige and I was like ehm YEAH wo do, do know paradise hotel? och de sa nej men sen insåg jag att det var nog ÄNNU dummare av mig än potatistjejen att säga just DET programmet för förklaringen hade verkligen blivit awkward. Så jag just zipped my mouth shut och sa inget mer, tom kollade konstigt på mig det var nog probably for the best.

alltså hjälp. ROLIGA saker jag skriver om HEIHEIEHIEHHEEHHIHI.. eller.


saknar er alla okej?


tänkte bara säga

TACK till alla som kom på avskedsfikat jag hade i torsdags innan jag åkte. verkligen. TACK. så otroligt underbart att ni orkade komma dit! fattar ingenting.... att ni orkade! :S :S:S här är några bilder. orkar inte skriva mer.

jag och maja


fika, ÄLSKLINGSCARRO, lite maja johanna och cissi

jag, jessica och eva, jag, jag, filip och antonsen

victor, antonsen, andré, eric, emma, hanna, carro

victor, jag, eric, mamma, andré, magnus, antonsen, eva, jessica, hanna, emma, maja

eric, jag

marika, olivia, jag

oliva och jag, andré och jag, eric, marcus, jessica och petter

emma, carro, eva

stina, linda, jag, maja, mamma, johanna, victor, magnus, william, williams kompis, adam


maja, jag, johanna

jag och linda, jag, adam, marcus, jessica

<3






NEW YORK CITY dag deuuux

MANHATTAN SKYLINE

hedda, chinatown goes ghetttooostyle

frihetsgudinnan, sofie

brooklyn bridge

julia, jag

little italy

jag och älsklingsjulia som jag träffade i new york!!!!!

 

mathilda och cupcaken

CUPCAKEN

 

herrå


..............


kom till brewer för tre timmar sen, jag lever jag mår bra bla bla bla, men NUUUU springtränign"!!!! :D:D:D:D:D så himla KUUUUL!!!! :D:D:D:D:D.
.
.
.
.
.
.
fast när. lär ju vara det sista ni ser av mig. so long

NEW YORK CITY dag eeeeeetttt

BROADWAY STREET

forever 21, central park, grand central station

det som gjorde mig fattig, kläder jag köpte från forever 21, victoria's secret, julia

new jersey

till dig jessica, taxibilar på times square, vänner-huset, starbucks

skön, antonsen!?

ground zero, grand-central-station-klockan

någon?!, hedda, anna, sofi

sofi, sofie, mathilda

ja. det var det.


new yooooork


tänkte bara säga snabbt att jag var i NEW YOOOOOORK idag HELA dagen. kan sammanfatta dagen LITE KORT.
- hade på mig 10 centimetersklackar hela dagen, tummen upp för det ::):):):)):):) mina fötter existerar alltså inte längre.
- det var VARMT i stadeeeeeeeeeen och KALLT i affärerna
- åkte sightseeingbuss i FYRA timmar och kollade på hela new yorks måste-seee, såsoooom times square, central park, trapporna där de sitter och äte luuunch i gossip girl, vänner-huset, fifth avenue, st patrics cathedral, ground zero, greenwich village, rockfeller center, chinatown, grand central station (madagaskaaaaar)
- SSHOOOOPPPAAAAAAAAAATT som någon äcklig idiot, hade ingen som helst pengauppfattning idag.:S:S:S:S satte sprätt (coolt) på 2000 kronor idag tror jag?!? :/ var och köpte grejer på forever 21, victoria's secret, banana republic och sephora! HEHE visar någon annan gång VAD jag köpte, ska se om jag kan få upp några bilder från idag sen HEHE
- köpte en iced cinnamon dolce latte på starbucks
- köpte INGEN glass på ben&jerry's, INGEN donut på dunkin donuts, INGEN smoothie i fruktståndet i greenwich village, INGEN cupcake på grand central station. kul. imorgon ska jag äta ASMYCKET fettttttttttttttttt. MUMS.
.
.
.
har inget mer vettigt att säga, eller alltså jag sa ju inte såmycket vettigt nu heller MEN MEN MEN. vi hörs allihopa.
.
och JUST det, alltså TACK
(eller nåt) för alla mysiga kommentarer, jag läser de verkligen och blir glaaaaad MEN alltså jag vet som inte hur jag ska svara på dem?! förslag någon?????
.
.
.
.
.
saknar er.

FRAMMEEEE


Flickor och pojkar. Damer och herrar. Jag är FRAMMEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! Åkte klockan fem i morse hemifrån och kom fram i New York ungefär klockan ett, alltså ett här i USAA. Det är HUR varmt som helst här. Svettades mer på flygplatsen än när jag sprang helt ärligt.... FRÄSCHT. Flygresan gick fort. FAST NÄÄÄ det gjorde den verkligen inte. Det tog hur lång tid som helst. Fastnade i tetris och lyssnade på musik samtidigt och helt plötsligt så insåg jag att jag var äckligast i världen. Tror att jag dregglade typ!!??! :S
.
.
JUST DET. HEHEHEHE
det här är min nya homie. Han var på arlanda och flög med samma plan som mig. Pratade med honom hela resan, om alla filmer han spelat in ETC ETC ETC, kan av säkerhetsskäl inte avslöja mer, och för att vi är så himla bra VÄNNEEER så det känns som att svika honom om jag berättar något. SOOORRRYYY brooos.
.
Just det. SOm ni ser på den översta koo00laaste bilden så har vi badat i poooooleeeen idag. Det är 31 grader varmt hÄR!!!!!! Och nu ska jag äta middag.
.
HERRÅÅÅÅ
eller som vi säger här i staterna
good bye.

znyygchej_92



.
Så här har jag sett ut de två senaste gångerna jag pratat med min värdpappa Tom. SNYYYYYYYYYGGGG!!!!!!! :D :D fast eller vA?! nääe. På den översta bilden var den första kommentaren jag fick "Nice hairdo". TACK! Lär ju komma bra överens med honom om han gillar ironi. DOck så verkar det var lite svårt med ironin (som jag LEVER på).... jag sa att alla ungdomar hade en isbjörn som de red på till skolan med och han såg ut som världens största frågetecken. inte ens när jag sa i'm kidding så fattade han inte. KUUUUUL. Och sen på den nedre bilden, han sa att jag kunde ju mest troligt ha på mig det på springträningen om jag ville. YES. Och cornelia sa att jag såg galen ut när jag kom hem.
.
.
.
Måste ju rycka UPP mig nu med hur jag ser ut!!!!!!!! ska se om jag hittar en mer anständig bild så inte ni heller glömmer bort att jag faktiskt inte alltid ser ut som bajs.
.
OOOOH nice hittade den HÄR bilden. erkänn att jag är SNYGG!!!!!


CAN'T WAAAAAAIT!!!!!!!!!!!!


typ så HÄÄÄÄÄÄÄÄR taggaaaad är jag NU!!!!!! alltså om TVÅ dagar åker jag verkligen. AAAAAAAAAAAAAH. förSTÅÅÅÅR ni hur ROLIGT det kommer att bli!!!!!!!!!!!!!?!??!!? det gör INTE jag........... jag är MEST taggad på det HÄÄÄÄR som min värdmamma Cathy skrev i det senaste mailet jag ficka av henne DD:D:D:D:D:D:D
.
Also, the cross country coach said there is practice on the Monday you arrive at 4:30, so you will get into things pretty quickly.  It will be awesome!!!
Love,
Cathy

.
FAST NÄÄÄÄÄ

.
.
.
Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allt det hä
r, det är därför jag drygar och håller på som jag gör. Det är så himla mycket blandade känslor. Känner mig lite så här också....

.
meeeen SOM SAGT. alltså det känns bara konstigt att skriva hur ledsen jag är att jag ska lämna alla. det är som ett enda stort tomrum i magen insåg jag nyss, och det känns verkligen som att det kommer att vara tomt tills jag får nya kompisar och vem vet hur LÅNG tid DET kommer ta?!?! :S känns inte som att första intrycket kommer vara så trevligt heller, kommer ju få smeknamnet the sweaty swede eller nåt :D:D:D:D kul!
.
.
okej som sagt jag är sämst på att uttrycka mig om sånt här seriöst i skrift bara så där rakt upp och ner. men vi hörs snart igen. åker på fredag 06.35 från umeå i alla fall.

vilka äckel.

Igår kom min älsklingscarro hem och idag spontanträffades vi på stan och gick och fikade på Café Station. Vi tog upp en hel soffa var. Fikade två mackor, en bit pecan cheesecake och en kladdkaksbit med grädde, en bit morotskaka och tre kulor glass med vit chokladsås. Vi låg där och var äckliga och pratade och skrattade HÖGT i fyra timmar. Hade hatat oss om jag var några andra. MEN det var HUR mysigt som helst. När vi hade köpt morotskakan och skulle gå och sätta oss igen så fattar jag inte vad som händet. Måste ha fått en tillfällig urladdning i hjärnan för helt plötsligt ligger morotskakan med glasyren neråt på GOLVET. :S:S:::S Och stackars de övriga gästerna. Jag och Carro faller bokstavligt talat ihop på marken och dör av skratt och påpekar högt och tydligt lite FÖR många gånger säkert att vi  TAPPADE kakan på marken. Ba jaha. Sen skrapar vi upp den från marken och äter upp den. Okej?! Den kostade 39 kronor. Det slänger man inte bort så där bara. Lite skit rensar magen. Ja. Herrå.


det här var ändå roligt ju!!!! :D:D:D::D:D


Var ute pch sprang nyss. I FYRTIO LÅNGA MINUTER. Eller jag gick typ mesta delen av tiden..... Har verkligen INGEN kondition alls. Alltså kolla mitt face!??!? (coolt) Har aldrig sett en äckligare person helt ärligt. Jag har ont överallt i kroppen nu. I axlarna, i huvudet, i benen, rumpan pch fötterna. Jag har fått skavsår och jag har blodsmak i munnen.  Jag HATAR att springa. Bara för att jag är sämst på det. Tänker ALDRIG göra om det här igen.
.
.
.
.
FAST NÄÄÄÄÄÄ. Jag har lyckats sign up for att vara med i min High Schools Cross Country RUNNING Team från och med DAGEN JAG KOMMER DIT tills slutet av oktober. Alltså att springa varenda eviga dag TILLS SLUTET AV OKTOBER!!!! Fattar inte hur det här gick till. :S Pratade med min värdpappa Tom igår på Skype med mamma och då frågade han om det kändes bra med hela cross country grejen och jag började babbla på om hur mycket jag älskade att springa och att det skulle bli en rolig utmaning. Alltså vad GÖR jag!? Och han ba ja alltså du borde nog börja springa lite hemma nu så din kropp "doesn't go into shock when you get over here". Och jag bara nickade, log och sa att jag skulle göra det "first thing in the morning". Alltså. Jag fattar inte vad jag har för fel.

Tänker duscha nu. Kommer inte hjälpa men.

girls night out.


Har haft och har fortfarande en hel myskväll med min underbara mamma och syster. Vi kom nyss hem från stan, vi var och åt middag på All Stars och sen nu har vi hyrt tre filmer och köpt 3 liter glass som vi tänker och SKA äta upp. Vi ska se Brothers, Snabba Cash och Motherhood. Hoppas nån är bra i alla fall........... :) Okej alltså AAAH jag hetsar som ett djur de här sista SJU dagarna i Svealand så därför denna frånvaro. Hur som helst. Flippade på stan för några dagar sen och köpte lite (mycket) kläder. Bland annat detta, ett par leopardmönstrade skor från H&M för 99:-, ett par svarta byxor från Monki för 100:-, ett gammelrosa linne från H&M för 49,50:- och ett puderrosa hårband från H&M det med för 29,50:-. OCH hihi under alla kläder gömmer sig en ny beige spets-bh för 149:- OCKSÅ från H&M. Okej ska sluta svamla nu. Ska mysa nu. HERRÅ.

VAD.


Kladdkaka med chokladbollar i okej?! Det bästa av två världar.

brownie.


Alltså DET DÄR är sannerligen en brun tjej. Är en liten blekfis nu så de här bilderna får stå för hur jag EGENTLIGEN vill se ut. Tänkte bara säga att jag hetsträffar alla i hela världen just nu när det börjar närma sig avfärd mot staterna. Närmare bestämt så är det ganska precis ARTON dagar kvar!!!!!!!!!!! Har lite smått panik. Saker som att andas, sova och slappna av hamnar långt ner på prioriteringslistan nu men så får det vara helt enkelt. Håller i detta nu på att göra en bok om MITT Sverige till värdfamiljen och alltså.. har aldrig gjort något så egotrippat i mtt liv tror jag. Bara bilder på ME MYSELF AND I överallt. Och så lite granar och sånt. Aja. Hinner absolut inte skriva mer nu. Herrå.


RSS 2.0