G.L.A.S.S.F.E.S.T


G
OTT. LYXIGT. AWESOME. SINNESJUKT. SANSLÖST. FANTASTISKT. EXCEPTIONELLT. SAGOLIKT. T ... (ah. kommer inte på något adjektiv på T. PANIK. MEN det finns ändå inget bra ord som beskriver det jag varit med om idag)
.
eh OKEJ. idag var jag och min bästa vän aka glassmästarkollegaGLASSFEST. det var himmelskt. helt underbart. det finns inte ens några ord som räcker till. vi kom dit klockan 11 och betalade 50 kronor för att få komma in, och när vi kom in så seriöst dog vi. det var helt otroligt. det var ett enda stort rum med GLASS och saker som man kan äta till glass. en LÅNG rad med såna där scoop-grejer, där man köper kulglass, ett stort bord med en massa olika toppingar och strössel och kex. OCH så fanns det ben & jerry's glass också, såna där mindre förpackningar för TIO kronor istället för 25!!!!!!!! helt sjukt. vi köpte tre var!!!! att ha till sen alltså. MEN hur som helst. vi började på riktigt gråta när vi kom upp dit. vi började rysa och fick gåshud och tog tag i varandras händer och stod bara där och var lyckliga över att vi hade hamnat i glasshimmelriket. för det var verkligen så.
.
och ja. sen började vi. vi bestämde oss för att äta av ALLA smaker. och ja. vi lyckades. TJUGOTVÅ kulor blev det. HEHEHEHEHEHEHEHEHE. vi tog kort på alla glassar och skrev ner alla smaker vi åt också, FAST vi glömde ta kort på den första glassen vi åt. det känns tungt. MEN okej. här ska ni få höra. glass ett motvsarar bild ett och så vidare hehe.
.
glass ETT - rabarber jordgubb, bananchoklad och marc de champagne med noisette- och hasselnötstopping.
glass TVÅ - daim, valnöt och saltlakrits med noisette-, hasselnöts-, kola- och saltlakritstopping.
glass TRE - apelsinsorbet, skogsbärschoklad och blåbär med noisette- och hasselnötstopping och ett kex.
glasa FYRA - körsbär, jordgubb och choklad med noisette- och hasselnötstopping och ett rullkex.
glass FEM - tutti frutti marshmallows, polka och hallonsorbet med noisettetopping och maränger.
glass SEX - dulce de leche, äpple kanel och gammeldags vanilj med noisette- och hasselnötstopping och maränger.
glass SJU - päron, melon och regnbåge med något konstigt gult och grönt surt strössel.
glass ÅTTA - hallonsorbet med noisettetopping, maränger och ett hjärtkex. (bara för att 21 var en jobbig och ojämn siffra hehe)
.
hehe det ni. vi betalade 50 kronor för glass som EGENTLIGEN skulle ha kostat ungefär 280 kronor. eeeeh HELT OKEJ. mohaha. ELLER om man räknar att man äter en kula i taget som kostar 15 kronor så hade det blivit glass för 330 kronor UTAN topping och strössel. heheheheh. ja. jag ÄR glassmästaren. OCH min vän är också det. alltså säg bara till när ni slår detta så lämnar jag över glassmästartiteln till er och kommer för alltid att buga inför er. tack och hej.
.
btw. jag har ALDRIG någonsin lagt ut så dåliga bilder som dessa. tack till min mobil som tar bilder som innehåller 5 pixlar. score. MEN det är ändå glass på bilderna. SÅ.
.
XOXO


Kommentarer
Postat av: stina

haha, shit vad lyckliga ni måste ha varit!

2010-03-21 @ 10:45:03
URL: http://stinasofiamadeleine.devote.se
Postat av: johanna

JAG ÄR AVUNDSJUK!!! Varför kan dom inte ha glassfester i Gävle för??????

2010-03-21 @ 12:04:10
URL: http://johannaluggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0