balerna tvåtusenelva


OKEJ jag är MITT uppe i att välja ut klänningar för junior och senior prom som börjar närma sig nu här i vår. Eftersom att jag är utbytesstudent så får jag gå på både junior och senior prom. AWESOME. Men det betyder TVÅ klänningar. Två dejter. Två håruppsättningar. Två sminkningar.
.
Än så länge har jag lyckats figure out my life angående SENIOR prom. Jag ska ha på mig den här turkosa klänningen jag hade på mig på min kusins bröllop i somras. Jag vill inte spendera så mycket pengar på två nya klänningar för de är så DYRA. Helt sinnessjukt. Men jag älskar den här klänningen ändå. Den är från H&M men är fortfarande hur fin som helst. Jag har en dejt också för senior prom men hehe ni får veta senare vem det är. En VÄLDIGT god vän till mig. Han är jätterolig. Har även hört att vi ska åka limousine till balen. Skönt. 
.
JUNIOR prom however. Jag ska beställa en klänning och här nedan ser ni två potentiella vinnare. De är inte överdrivet dyra heller. MEN jag är rädd att jag ska bli lurad och inte få klänningen. Det hände nämligen förra året för en av kompisar. Hon beställde en klänning från internet för 3000 kronor och så var det ett skämt. Hon fick aldrig klänningen. Skönt. Hade ändå blivit glad. Angående dejt till junior prom så är det lite oklart på den fronten än så länge. I may or may not have one.


OKEJ. Vi hörs.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nr 1 är absolut finast. Mormor

2011-03-03 @ 22:01:06
Postat av: your brain

Åhhh vad kul! Limousie!!:O

2011-03-04 @ 09:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0